ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 7/11

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 7 Νοεμβρίου.

H Σελήνη σήμερα, σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία μέχρι και νωρίς το απόγευμα ενοσχύοντας την επικοινωνία. Παράλληλα παραμένει στο ζώδιο του Τοξότη κάνοντας και σήμερα τη διάθεση για τα ζώδια εξωστρεφή.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Από το απόγευμα και μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας περνά σε φάση κενής πορείας. Σε αυτήν την φάση της η Σελήνη δεν είναι βοηθητική για μεγάλες αποφάσεις ή για νέα ξεκινήματα, αλλά είναι ό,τι πρέπει για να ξεκουραστείτε και να πραγματοποιήσετε χαλαρές δραστηριότητες.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Η προσοχή σας στρέφεται στους φίλους σας και στο να δείτε πρόσωπα τα οποία σας έχουν λείψει. Αν υπάρχει πρόβλημα σε μία φιλική σχέση ή στη σχέση με έναν συνεργάτη σας, πρέπει να δείτε αν σας ικανοποιεί ή αν πρέπει να συζητήσετε τις διαφορές σας. Αν έχετε γενέθλια τις πρώτες δυο μέρες του ζωδίου ίσως παρουσιαστεί μία καλή επαγγελματική πρόταση.

ΤΑΥΡΟΣ:

Ίσως σήμερα ζοριστείτε σε θέματα δουλειάς. Μην αφεθείτε σε αρνητικές σκέψεις, οι απαιτήσεις μπορεί να είναι μεγάλες, αλλά αυτές θα επιβαρρύνουν την ψυχολογία σας και δεν θα βοηθήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Σήμερα η μέρα χαρακτηρίζεται από κυκλοθυμική διάθεση. Ακόμα κι αν πρέπει να δουλέψετε κάποιες ώρες, θα το κάνετε, αλλά φροντίστε να κάνετε στην υπόλοιπη μέρα επαφές και εξόδους με φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η Κυριακή είναι πιο απαιτητική για σας. Η ημέρα απαιτεί να ασχοληθείτε με θέματα οικονομικά. Παρατηρήστε τι γίνεται με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και προσπαθήστε να ελέγξετε το πορτοφόλι σας όχι μόνο σήμερα αλλά και όλο τον μήνα.

ΛΕΩΝ:

Η ενέργειά σας ανεβαίνει και παράλληλα φτιάχνει η διάθεσή σας. Μία θετική επαγγελματική πρόταση, ίσως έχει προκύψει ειδικά για όσους είναι γεννημένοι στις αρχές τους ζωδίου σας. Οι ημέρες αυτές προσφέρονται για να διασκεδάσετε μετά από μία τόσο κουραστική εβδομάδα.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η Κυριακή είναι η κατάλληλη μέρα για να ξεκουραστείτε ή να χαλαρώσετε το πρόγραμμά σας καθώς αισθάνεστε κάπως κουρασμένοι. Από την άλλη μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με το χώρο του σπιτιού.

ΖΥΓΟΣ:

Άγχος μπορεί να σας δημιουργηθεί με θέματα που αφορούν στα παιδιά ή στα δημιουργικά κι επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά ακόμα και σε μία ερωτική σχέση. Νιώθετε ότι υπάρχουν εμπόδια αλλά μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα αφού τα πράγματα θα εξελιχθούν πιο ευνοϊκά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η Κυριακή είναι κάπως πιο κουραστική για εσάς κι ίσως νιώθετε μία αγωνία χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Μην αφήσετε το μυαλό σας ανεξέλλεγκτο, αλλά προσπαθήστε να διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια σε κάτι δημιουργικό. Προσοχή στα έξοδά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η Κυριακή ίσως φέρει κούραση σε νοητικό επίπεδο. Μπορεί να έχετε κάποιες εργασίες ή μελέτη για να προετοιμαστείτε για την εβδομάδα που έρχεται ή ακόμα να υπάρχουν θέματα με συγγενείς, συνεργάτες ή φίλους που σας βαραίνουν. Μην πάρετε προσωπικά τα προβλήματα άλλων. Βοηθήστε τους αλλά χωρίς να επιβαρυνθείτε οι ίδιοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η Κυριακή μπορεί να σας ζορίσει κάπως αν δεν διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε ένα συγκεκριμένο έργο σας. Μην αφήσετε ανεξέλλεγκτες τις αρνητικές σκέψεις γιατί θα οδηγηθείτε σε μελαγχολία. Γεμίστε όσο γίνεται τις μπαταρίες σας γιατί έρχεται μια εβδομάδα απαιτητική για όλους μας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η Κυριακή φαίνεται μία αρκετά πιο απαιτητική ημέρα, σε σχέση με το χαλαρό Σάββατο, που ίσως φέρει πνευματική κόπωση. Ίσως η μέρα περιλαμβάνει πολλές υποχρεώσεις που θα καταφέρετε να διαχειριστείτε, ξεπερνώντας κάποιο εμπόδιο που ίσως προκύψει.Αποφύγετε την εσωστρέφεια και συζητήστε με όποιον εμπιστεύεστε ό,τι σας απασχολεί.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η Κυριακή είναι μία απαιτητική ημέρα, που ίσως σας κουράσει πνευματικά. Μπορεί να χρειαστεί να ανταποκριθείτε σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας δημιουργούν άγχος.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια σήμερα, από την Άση Μπήλιου:

– Καλές και δύσκολες μέρες του Νοεμβρίου 2021 για τα 12 ζώδια
– Ερμής στον Σκορπιό 06/11/2021 – 24/11/2021: Κρυμμένες αλήθειες και σκοτεινά κίνητρα
– Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 01/11/2021 – 07/11/2021