ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 7/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η κυρίαρχη όψη της σημερινής ημέρας είναι το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη από τον Σκορπιό και τον Κρόνο στον Υδροχόο. Όπως καταλαβαίνετε, με την Κρόνια επιρροή στη μέρα τα πράγματα δεν είναι ανάλαφρα, ούτε χαλαρά, κυρίως σε δυο τομείς: στις σχέσεις μας και στα οικονομικά μας.

Οι συγκεκριμένες όψεις έρχονται για να μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε σχέσεις, αν βάζουμε τα σωστά και υγιή όρια, αν διαχειριζόμαστε τα θέματα των οικονομικών με τη σωστή φροντίδα.

ΚΡΙΟΣ

Τον τελευταίο καιρό είναι περισσότερες οι γκρίζες μέρες σε σχέση με αυτές που νιώθουμε ότι τα πράγματα είναι λαμπερά και αισιόδοξα. Ενδεχομένως βέβαια η αιτία της πεσμένης διάθεσης σας να είναι κάποιοι άλλοι σημαντικοί στη ζωή σας, όπως οι φίλοι ή οι συνεργάτες σας και τα δικά τους προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων μπορεί να σας παρασύρει στη διάρκεια της μέρας με τηλεφωνήματα από φίλους, από τον σύντροφο σας ή με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από γνωστούς, αλλά δεν πρέπει να ενδώσετε αν δεν θέλετε να τρέχετε και να μην φτάνετε. Τις βραδινές ώρες που θα έχετε ολοκληρώσει με τις υποχρεώσεις σας, φτιάξτε το πρόγραμμα σας όπως θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ένας παράγοντας πίεσης, είτε λόγω των συνθηκών είτε εξαιτίας ενός πολύ δογματικού ατόμου που μπορεί να δουλεύετε μαζί του και που προσπαθεί να σας επιβάλλει τον δικό του τρόπο και τις δικές του απόψεις, μπορεί να φαίνεται πιο έντονος σήμερα. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε κάποιους οικονομικούς περιορισμούς κι αυτό, αντί να σας συνετίζει, να σας σπρώχνει στην αντίθετη κατεύθυνση και να θέλετε να κάνετε αγορές, επειδή για παράδειγμα βρήκατε κάτι που θεωρείται ευκαιρία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να νιώθετε πολύ πιεσμένοι σε θέματα μιας ερωτικής σχέσης ή θέματα παιδιών αν είστε γονείς. Από την άλλη, μπορεί να είναι ένας οικονομικός λόγος που σας κάνει να ζορίζεστε και να χάνετε την καλή σας διάθεση. Προσπαθήστε τουλάχιστον να είστε κάπως ψύχραιμοι και μην μεγεθύνετε τα πράγματα στο μυαλό σας και τα παρουσιάζετε υπερβολικά προς τα έξω.

ΛΕΩΝ

Ίσως νιώθετε κάποιου είδους απομάκρυνση ή απόσταση, π.χ. με τον σύντροφο σας, αλλά κι εσείς χωρίς να το καταλαβαίνετε μπορεί να μην δείχνετε τον ανάλογο ενθουσιασμό. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με ένα πρόσωπο από την οικογένεια ή τη δουλειά, που νιώθετε σαν να έχουν ψυχρανθεί κάπως οι σχέσεις σας. Προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα μπροστά, γίνετε λίγο πιο εκδηλωτικοί στο συναίσθημα σας και όλα θα πάνε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Προσπαθήστε να κάνετε αυτά που θέλετε, είτε στη δουλειά είτε σε θέματα καθημερινών ρουτινών διατροφής και άσκησης, χωρίς να υπερπροσπαθείτε και κυρίως χωρίς να ζορίζετε ακόμη περισσότερο τον εαυτό σας. Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα και για θέματα επικοινωνίας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Κρόνος αγαπητοί μου Ζυγοί πάντα περιορίζει ό,τι αγγίζει και σε σας αυτό το κάτι μπορεί να είναι οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά σας, αλλά και οτιδήποτε είναι υλικό στη ζωή σας, από την τροφή που γεύεστε μέχρι τα αποκτήματα σας. Κάτι φαίνεται να λειτουργεί περιοριστικά σε αυτή την φάση στη ζωή σας που δεν σας αφήνει να αισιοδοξείτε πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι αλήθεια αγαπητοί μου Σκορπιοί ότι τον τελευταίο καιρό δεν έχετε λίγα στο κεφάλι σας κι αυτή η έξτρα πίεση που ίσως νιώθετε σήμερα μπορεί να σας βγάλει εκτός «ισορροπίας». Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και προσέξτε ιδιαίτερα αυτά που λέτε και πώς τα λέτε σήμερα, είτε στους ανθρώπους που συμβιώνετε είτε στους συνεργάτες σας στη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες φορές η ειλικρίνεια και το να μοιραστείτε ένα αληθινό συναίσθημα, ακόμη κι αν είναι δυσάρεστο, μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στους ανθρώπους και να βρείτε μεγαλύτερη στήριξη, οπότε μην νιώθετε περίεργα για μια τέτοια αντίδραση. Στην πορεία μπορεί να υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις ή μια ξαφνική αλλαγή στα σχέδια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά, επειδή δεν είναι μια εύκολη και ανάλαφρη μέρα, προσπαθήστε από την πλευρά σας να αξιοποιήσετε το αιώνιο προτέρημα σας, αυτό της υπομονής, για να κερδίσετε με αυτό τον τρόπο την προσοχή, αλλά και τη βοήθεια των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος όμως, στο τετράγωνο του με την Αφροδίτη, δείχνει προβλήματα ή εμπόδια για να υλοποιήσετε άμεσα τους στόχους σας. Είτε οι συνθήκες, είτε οι νόμοι, είτε οι περιορισμοί της οικονομίας, κάτι από όλα όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο, δεν σας επιτρέπουν να έχετε ελεύθερη και απρόσκοπτη δράση. Όμως, αυτό είναι κάτι εντελώς προσωρινό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη συμβολίζει οτιδήποτε αγαπάμε, μας αρέσει, οτιδήποτε αντιπροσωπεύει τον έρωτα για μας, αλλά και τα υλικά αγαθά, τις ανέσεις. Όταν δέχεται όψη από τον πλανήτη των περιορισμών και των ελλείψεων, τότε η αίσθηση που έχουμε είναι ότι κάτι λείπει από τη ζωή μας.