ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 7/10

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η κύρια επιρροή της ημέρας μάς έρχεται από το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δυνατή όψη σε πνευματικό επίπεδο καθώς μπορούμε με τη δύναμη του μυαλού μας να επιβληθούμε και να διερευνήσουμε σε βάθος ό,τι μας ενδιαφέρει.

Είναι μια εξαιρετική όψη για να εξηγήσουμε στους άλλους αυτά που σκεφτόμαστε, να διαπραγματευθούμε, να επιχειρηματολογήσουμε, να κάνουμε δυνατές συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο ή να προχωρήσουμε σε σημαντικές αγορές.

Κατά τα άλλα η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς σχηματίζοντας εξάγωνο τη μοναδική της όψη μέσα στη μέρα ευνοώντας τις εναλλακτικές προσεγγίσεις στα πράγματα, τις επαφές με φίλους, τις αγορές τεχνολογίας και τις αλλαγές στο χώρο του σπιτιού.

ΚΡΙΟΣ

Μια αρκετά αποτελεσματική μέρα είναι η Παρασκευή. Μην αφήνετε την ενέργειά σας να διαχέεται από δω κι από κει άσκοπα. Βάλτε ως στόχο 2-3 σημαντικά πράγματα που θέλετε να ολοκληρώσετε και δώστε εκεί την προσοχή σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα αφορά σε θέματα δουλειάς και υποχρεώσεων όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Μην χάσετε πολύτιμο χρόνο αφήνοντας τους φόβους σας να ελέγχουν τη διάθεση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δημιουργικότητα σας υπερτονίζεται σήμερα καθώς ο Ερμής συναντά σε τρίγωνο τον Πλούτωνα. Θα έχετε την πνευματική διαύγεια και δύναμη να λύσετε προβλήματα ή να βρείτε λύσεις σε καταστάσεις που σας προβλημάτισαν στο παρελθόν. Το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις φιλόδοξες βλέψεις σας είναι οι δικές σας φοβίες. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά, τις ιδέες και το έργο σας. Θετική μέρα και για την προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ιδιαίτερα έντονη συναισθηματικά μέρα είναι η Παρασκευή. Ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα ενεργοποιώντας δυο ευαίσθητους οίκους του ωροσκοπίου σας τον 4ο και τον 8ο οίκο. Όλη η εσωτερική ένταση που μπορεί να νιώθετε σάς κάνει να μη βλέπετε τα πράγματα με τη συνήθη τετράγωνη λογική σας. Από την άλλη μπορεί να προκύπτουν και ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια ή στα επαγγελματικά που σας ανησυχούν. Η μέρα θα κλείσει πιο ευχάριστα το βράδυ.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα παραπέμπει σε μια μέρα με πολλές επαφές. Μπορεί μια σχέση ή μια συνεργασία να φτάνει σε ένα καθοριστικό σημείο και να πρέπει να λεχθούν πράγματα τα οποία συσσωρεύατε μέσα σας. Αν είστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα, είναι καιρός να κάνετε τη συζήτηση. Άλλωστε βαδίζουμε προς την Πανσέληνο που σχηματίζεται το σαββατοκύριακο και μπορεί να φέρει αλλαγές σε επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική αν καταφέρετε να συγκεντρωθείτε σε όλα όσα έχετε να κάνετε και δε χάσετε χρόνο με διάφορα πράγματα που σας τραβούν την προσοχή. Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα συνδέει τον τομέα της δουλειάς με αυτόν των οικονομικών κι έτσι σήμερα μπορείτε να επωφεληθείτε και στους δυο τομείς. Κι αν σας λείπει η διασκέδαση, το βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δυνατή όψη τριγώνου ανάμεσα στον κυβερνήτη σας Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σας πλέον ορθόδρομος και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύει το ένστικτο σας. Βέβαια κάποιες στιγμές μπορεί να νιώθετε πιο ανήσυχοι. Σήμερα μπορείτε να πείσετε πιο εύκολα τους άλλους γι’ αυτά που θέλετε γι’ αυτό αν θέλετε να προτείνετε κάτι μη χάνετε χρόνο. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και μην αφήνετε κανένα να σας αμφισβητήσει.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα σήμερα ενεργοποιεί πιο προσωπικούς οίκους στο ωροσκόπιο σας και μπορεί να σας κατατρέχουν προβλήματα του παρελθόντος ή θέματα που αφορούν στην προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή. Δεν θα είναι εύκολο να κρύψετε τη διάθεση σας από τους άλλους στη δουλειά ή στις καθημερινές σας επαφές. Αλλά δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε κιόλας, μπορεί να έχετε κι εσείς τα δικά σας χωρίς να χρειάζεται να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Παρασκευή είναι ιδανική μέρα σε επίπεδο επικοινωνίας για σας. Σήμερα θα μπορούσατε να βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη, να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιον φίλο και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν ή να δεχτείτε μια πρόταση από μια ομάδα για να συνεργαστείτε μαζί τους πάνω σε ένα κοινό στόχο. Είναι μια θετική μέρα για να περάσετε από μια συνέντευξη ή να προτείνετε εσείς κάποιες ιδέες στους ανωτέρους σας και να είναι δεκτικοί μαζί σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενεργοποιεί τους τομείς της καριέρας και των οικονομικών και απαιτεί να εστιάσετε την προσοχή σας εκεί. Αν στα οικονομικά έχετε κάνει ατασθαλίες ίσως πρέπει να δείτε καλύτερα πως θα εξοικονομήσετε χρήματα. Από την άλλη δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση με οικονομικό δέλεαρ. Μπορείτε ακόμη να εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες ή τους ανωτέρους σας με τη δουλειά ή τις ιδέες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει πιο κοντά σας ένα νέο πρόσωπο ή ένα φίλο από το παρελθόν με τον οποίο χαθήκατε στην πορεία. Γενικά θα είστε πιο ανοιχτοί απέναντι σε νέες γνωριμίες και νέους ανθρώπους στη ζωή σας. Από την άλλη το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρνει νέες και πολύ δημιουργικές ιδέες τις οποίες μπορείτε να προτείνετε στους συνεργάτες σας και να ενθουσιαστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα που κυριαρχεί σήμερα ενισχύει το ένστικτό σας και μάλλον μόνο αυτό μπορείτε να εμπιστευτείτε, αφού οι άλλοι γύρω σας μπορεί να ενδιαφέρονται μόνο για τα δικά τους συμφέροντα. Ακόμη μπορεί να προκύπτει κάτι που έχει σχέση με το παρελθόν, πιθανώς ένα οικονομικό ζήτημα. Μπορεί να έχετε αγωνία για το πώς μπορεί να επιλυθεί ένα οικονομικό πρόβλημα. Πρακτικός είναι και ο προσανατολισμός της Σελήνης στους Ιχθύς που σας καλεί να δείτε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τη σημερινή μέρα μπορεί να ψάχνετε έμπνευση, μια ιδέα που θα σας βγάλει από μια δύσκολη θέση ή κάποια ενθάρρυνση από ένα άτομο του περιβάλλοντος σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να επιτύχετε τους στόχους σας με τη βοήθεια κάποιου συνεργάτη ή φίλου. Μάλιστα μπορεί να δεχτείτε και μια πρόταση συνεργασίας από κάποιο φίλο ή από ένα παλιό συνεργάτη. Για κάποιους από σας μπορεί να προκύψει κάτι και σε ερωτικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: