ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 6/9

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη από τους Διδύμους θα σχηματίσει μια πλειάδα όψεων στη διάρκεια της μέρας κάποιες θετικές όπως το τρίγωνο με τον Άρη και το εξάγωνο με την Αφροδίτη και μια ιδιαίτερα απαιτητική τις βραδινές ώρες το τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή. Προσοχή ακόμη μια μέρα τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις μας.

Η μέρα κυριαρχείται από τον πλανήτη Ερμή, καθώς η Τετάρτη είναι μέρα Ερμή, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά ο Ερμής δηλαδή στους Διδύμους ενώ η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή.

ΚΡΙΟΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με περίεργες συνθήκες, καθώς η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο, που μπορεί να σας αποπροσανατολίσει λίγο σε θέματα της δουλειάς ή της καθημερινότητας σας ή και να σας βγάλει από τα ρούχα σας αν ακούσετε κάτι το οποίο σας εκνευρίζει ειδικά στον χώρο εργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σύνοδος Ήλιου -ανάδρομου Ερμή σήμερα μπορεί να δημιουργήσει αρκετό θόρυβο στη μέρα σας αλλά και απρόοπτα που χρειάζεται να τα διαχειριστείτε με ευελιξία ειδικά σε θέματα προσωπικών σχέσεων ή παιδιών αν είστε γονείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα η ταλαιπωρία σε θέματα επικοινωνίας ή μετακινήσεων θα είναι έντονη καθώς η κυρίαρχη όψη της ημέρας ενεργοποιεί για τα καλά τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή. Πρόκειται για τη σύνοδο Ήλιου – ανάδρομου Ερμή στην Παρθένο που δημιουργεί καθυστερήσεις, εκνευρισμούς ή και απρόοπτα μέσα στη μέρα και πρέπει να είστε αρκετά ευέλικτοι για να τα αντιμετωπίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας, η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στην Παρθένο, μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα ή και ευτράπελα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας όχι όμως κάτι που δεν μπορείτε με την ευελιξία που σας διακρίνει να το αντιμετωπίσετε. Η μέρα ευνοεί τις συνεργασίες και τη συλλογική δουλειά ενώ μπορεί να σας προσφέρει και την ευκαιρία να μιλήσετε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή να περάσετε κάποιες ώρες μαζί του.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Ήλιου- Ερμή βοηθά να δείτε οικονομικά προβλήματα που αφορούν στο παρελθόν και να βρείτε τρόπους να τα επιλύσετε. Το κλειδί σήμερα είναι η συνεργασία και οι καλές σχέσεις αν θέλετε να εξασφαλίσετε θετικά αποτελέσματα στην ημέρα σας. Αφήστε ένα συνάδελφο, ένα φίλο, ένα συνέταιρο ή και τον σύντροφο σας να σας βοηθήσει αν δεν είστε βέβαιοι για κάποια πράγματα μόνοι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αφού έχετε καταφέρει να σταθείτε εδώ που είστε έχοντας περάσει από αρκετές δυσκολίες σημαίνει ότι τα καταφέρνετε καλά. Δεν είναι ανάγκη να αυτομαστιγώνεστε ούτε να σκέφτεστε τι καλύτερο θα μπορούσατε να είχατε κάνει τότε. Δείτε τώρα τι μπορεί να αλλάξετε σε συμπεριφορές και διαχείριση κρίσεων που να δείχνει ότι έχετε πάρει όντως τα μαθήματά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου – ανάδρομου Ερμή, η κυρίαρχη όψη της ημέρας μπορεί να φέρει μια αναστάτωση σε επικοινωνιακό επίπεδο γι’ αυτό ας είστε πολύ συγκεκριμένοι σε αυτά που λέτε ή αν νιώθετε ότι δεν έχετε καταλάβει κάτι σωστά δεν είναι κακό να ζητήσετε εξηγήσεις από αυτούς που συνομιλείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες αλλαγές που δεν περιμένατε ή κάποιο ξαφνικό συμβάν μπορεί να άλλαξε τις καθημερινές σας δραστηριότητες πρόσφατα και να νιώθετε λίγο περίεργα σε αυτή την κατάσταση. Χωρίς όμως να βιάζεστε και να πιέζετε τα πράγματα κοιτάξτε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις αλλαγές προς όφελός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια μέρα με έμφαση στην επικοινωνία και τις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές η σημερινή με τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή αλλά με ανάδρομο Ερμή καταλαβαίνετε ότι πρέπει να είστε πολύ επεξηγηματικοί και προσεκτικοί στις λεπτομέρειες των όσων λέτε για να πιάσουν τόπο. Με ηρεμία και χωρίς βιασύνες βοηθήστε τους συνεργάτες σας να κατανοήσουν τι ζητάτε από εκείνους και γενικά μη βιάζεστε σήμερα να έχετε αποτελέσματα σε ό,τι κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι για σας μια πιο «εσωτερική» ημέρα που λειτουργεί περισσότερο το ένστικτο σας. Δεν είναι ανάγκη να μοιραστείτε αν δεν το θέλετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με άλλους. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή είναι η κυρίαρχη όψη της ημέρας και πολλά ευτράπελα μπορεί να προκύψουν αν είστε βιαστικοί και όχι συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει στην καθημερινότητα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου – ανάδρομου Ερμή στην Παρθένο στρέφει την προσοχή σας και σε ζητήματα οικονομικά κυρίως σε ό,τι αφορά παρελθοντικές υποθέσεις. Μπορεί τώρα να χρειαστεί να ξαναδείτε μια παλιότερη συμφωνία ή να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις ή αλλαγές σε έναν διακανονισμό.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στους Διδύμους δίνει έμφαση με τις όψεις της στον άξονα καριέρας – οικογένειας. Όμως με τις ασταθείς συνθήκες που επικρατούν με τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να νιώθετε λίγο μετέωροι σε σχέση με το πως πρέπει να διαχειριστείτε τα πράγματα και πως θα προχωρήσετε παρακάτω.