ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος Αυγούστου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζει το «θλιμμένο» φεγγάρι

Pexels

Στις 31 Αυγούστου 2023, έρχεται η Υπερπανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων και το συναίσθημα θα κοντραριστεί με τη λογική. Είναι ένα «θλιμμένο» φεγγάρι, όπως ονομάζεται η δεύτερη Πανσέληνος που πραγματοποιείται τον ίδιο μήνα, που από τη μία θα αυξήσει τις ευαισθησίες μας και από την άλλη θα μας προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα.

Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου επηρεάζει όλα τα ζώδια σε διαφορετικούς τομείς το καθένα, αλλά σύμφωνα με το asibiliou.gr 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο.

Πανσέληνος Αυγούστου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει το «θλιμμένο» φεγγάρι Pexels

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων θα λειτουργήσει σαν ένας προβολέας που θα φωτίσει τη δημόσια εικόνα σας, το επαγγελματικό σας στάτους και προφίλ, τη φήμη, την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας και το πώς σας αντιμετωπίζουν και θα φέρει στο προσκήνιο τα λάθη και τις επιτυχίες σας, και ανάλογα θα σας επιβραβεύσει ή θα σας φέρει προ των ευθυνών σας. Το φεγγάρι θα επηρεάσει θέματα καριέρας και θα δημιουργήσει κραδασμούς και σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Η σύνοδος της Πανσελήνου με τον ανάδρομο Κρόνο θέλει από εσάς να κάνετε ένα βήμα πίσω και να συνειδητοποιήσετε πώς και γιατί έχετε φτάσει σε ένα τέλμα. Είναι οι άλλοι που φταίνε ή εσείς έχετε αφήσει τα περιθώρια να σας χειρίζονται όπως θέλουν; Kαλό είναι να συγκρατηθείτε λίγο και να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή, επαναξιολογήστε την κατεύθυνση της καριέρας σας και της ζωής σας και προσπαθήστε να εναρμονίσετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς με αυτή που έχετε εσείς για τον εαυτό σας. Η απάντηση είναι μία: Ψυχραιμία και υπευθυνότητα.

Παρθένος

Η Πανσέληνος στις 31 Αυγούστου θα φέρει στο φως τυχόν προβλήματα που υπήρχαν στις σχέσεις σας και θα σας βάλει στη διαδικασία να κάνετε μια αξιολόγηση. Η σύνοδος της Πανσελήνου με τον αυστηρό Κρόνο, που είναι σε ανάδρομη πορεία, είναι μια όψη που σας οδηγεί σε οπισθοπορεία. Αφού λοιπόν κάνετε τη δική σας αυτοκριτική και αφού παραδεχτείτε ότι με το πέρασμα των χρόνων οι σχέσεις μεταβάλλονται και αλλάζουν, πρέπει να αποφασίσετε ποιες είναι αυτές για τις οποίες αξίζει να δώσετε μια ευκαιρία και ποιες θα ήταν καλό να αφήσετε πίσω σας. Επειδή η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου μπορεί να προκαλέσει πολλά και ποικίλα συναισθήματα, δείτε τη σαν μια ευκαιρία να βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο συνδέεστε με άλλους. Αν κάποια σχέση σας έχει φτάσει σε ένα σημείο καμπής, ίσως χρειαστεί να πείτε το αντίο και να πάτε παρακάτω. Παράλληλα, θα σας ενδιαφέρει πολύ το πώς αισθάνονται οι άλλοι για εσάς, αλλά και πώς σας το εκφράζουν. Προσπαθήστε να προσεγγίσετε τους άλλους με ενσυναίσθηση και φέρτε πιο κοντά στην καρδιά σας όσους σας κάνουν να νιώθετε πιο ήρεμοι.

Τοξότης

Αρκετές συνειδητοποιήσεις που θα σας προβληματίσουν φέρνει η Πανσέληνος στους Ιχθύς, η οποία επηρεάζει τον άξονα καριέρας-οικογένειας. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες καταστάσεις που να σας αναγκάσουν να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον, να μετακομίσετε ή να κάνετε αλλαγές στο σπίτι. Πρέπει να είστε ρεαλιστές και ψύχραιμοι, να θέσετε όρια και να πάρετε τις αποφάσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ασφαλείς και ευτυχισμένοι. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε ποια άτομα και ποιες καταστάσεις στη ζωή σας υποδαυλίζουν τις ανασφάλειες σας και να τις αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο. Και αυτή η Πανσέληνος που είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο μπορεί να τονίσει τις παλαιότερες πληγές ή τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες σας και να φορτιστείτε συναισθηματικά. Επομένως, είναι απαραίτητο να επιτρέψετε στον εαυτό σας να επεξεργαστεί και να εμβαθύνει σε αυτά τα συναισθήματα που μπορεί να έμεναν στο παρασκήνιο.

Ιχθύες

Φιλοξενείτε τη δεύτερη Πανσέληνο του Αυγούστου στο ζώδιο σας. Ένα θλιμμένο και αποφασιστικό φεγγάρι που σας καλεί να αγκαλιάσετε τη νέα προοπτική του εαυτού σας. Μήπως ήρθε η στιγμή να βγάλετε προς τα έξω όλα αυτά που φοβάστε να δείξετε; Η Πανσέληνος αυτό θέλει από εσάς. Να αφήσετε πίσω σας τον «θαμμένο» εαυτό σας, να ανανεωθείτε πρακτικά και ουσιαστικά, να πετάξετε ό,τι και όποιον δεν σας πηγαίνει πια και να εναρμονιστείτε με την πραγματικότητα. Ο ανάδρομος Κρόνος στο ζώδιο σας, σίγουρα θα σας ζητήσει τον λογαριασμό για ό,τι έχετε κάνει μέχρι τώρα, αλλά και για ό,τι θα μπορούσατε να είχατε κάνει και δεν το προσπαθήσατε ποτέ. Λύσεις και δράση θα σας οδηγήσουν εκεί που σας αξίζει. Το φεγγάρι θα σας βοηθήσει, με το καλό ή με το «κακό», να μεταμορφωθείτε. Και αν κάποιοι προσπαθήσουν να μπουν εμπόδιο στα θέλω σας δεν πειράζει. Έχει και αλλού πορτοκαλιές.