ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 6/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 6 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η νέα Σελήνη του Ιουνίου έρχεται το απόγευμα της Πέμπτης στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, για να μας ανοίξει τους ορίζοντες και να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην επικοινωνία, τις σπουδές, την επαγγελματική μας εξέλιξη, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια.

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη πριν συναντήσει τις βραδινές ώρες σε όψη τετραγώνου τον Κρόνο. Έτσι μας καλεί να βρούμε ισορροπίες ανάμεσα στον χρόνο που διαθέτουμε σε αυτά που αγαπάμε και μας αρέσουν κι από την άλλη στον χρόνο που διαθέτουμε στις υποχρεώσεις και τα «πρέπει».

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη σήμερα το απόγευμα, έρχεται για να δημιουργήσει «φασαρία» στην καθημερινότητά σας, αφού θα σας βάλει σε επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και υπογραφές. Μέσα στο διάστημα των επόμενων μηνών ιδιαίτερα οι Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου, φαίνεται ότι θα έχετε πολλά να διεκδικήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα είναι η κύρια επιρροή της μέρας, η οποία φωτίζει τον τομέα των οικονομικών για εσάς. Η επιρροή της νέας Σελήνης είναι ιδιαίτερα έντονη στις 2 εβδομάδες που έπονται. Ίσως ακόμη μέσα στο επόμενο διάστημα της επιρροής της να προκύψουν νέοι πόροι εσόδων.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το σύμπαν κοσμεί τα γενέθλια σας με μια υπέροχη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σας και τώρα πρέπει να σπείρετε τους σπόρους που θα σας δώσουν τους καρπούς που επιθυμείτε είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στα επαγγελματικά. Κάντε μια μικρή αρχή τώρα και σε ένα χρόνο από τώρα θα δείτε μεγάλη διαφορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή νέα Σελήνη πραγματοποιείται μέσα στον πιο μυστικό ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με το τέλος των πραγμάτων, την ανάπαυση, την υγεία και τη θεραπεία. Είναι το κατάλληλο διάστημα όπως καταλαβαίνετε για να μην «κάνετε» τίποτε! Τι είναι αυτό που σας ξεκουράζει περισσότερο; Εκεί πρέπει να επενδύσετε τον χρόνο σας.

 

 

ΛΕΩΝ

Καιρός να θέσετε τους νέους στόχους σας, να κάνετε νέες επαφές και σχέσεις, να βρείτε στήριγμα σε συνεργάτες και φίλους που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Επίσης η νέα Σελήνη ευνοεί οτιδήποτε αφορά στα μέσα τεχνολογίας ή την αξιοποίηση τους για την προώθηση της δουλειάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα το απόγευμα, σας δίνει τη δυνατότητα να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, στον τομέα της καριέρας σας. Ενδεχομένως να δεχτείτε μια κατάλληλη επαγγελματική πρόταση που θα υλοποιηθεί μέχρι το φθινόπωρο.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους, είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή συνθήκη για σας τους Ζυγούς, και σχετίζεται με το μέλλον των σπουδών, της δουλειάς σας, της σχέσης σας, γενικότερα της ζωής σας. Η σύνοδος της νέας Σελήνης με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας την Αφροδίτη μπορεί να σας δώσει έμπνευση ή μια καλή ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε παρακάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλά και σημαντικά αυτά που συμβαίνουν με τη νέα Σελήνη στους Διδύμους σήμερα, καθώς ενεργοποιεί τόσο τον ερωτικό – σεξουαλικό τομέα στο ωροσκόπιο σας, όσο και τα οικονομικά. Μια γνωριμία θα μπορούσε να έχει καταλυτική επιρροή στη ζωή σας, ενώ αν σας είχε προταθεί μια συνεργασία μπορεί να κάνετε διαπραγματεύσεις επί των οικονομικών θεμάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μοναδική νέα Σελήνη της χρονιάς μέσα στον τομέα σχέσεων – γάμου και συνεργασιών, δίνει μια ώθηση στις επαφές σας με τους άλλους κι αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, προσφέρει και την ευκαιρία μιας σημαντικής νέας γνωριμίας μέσα σε ένα ορίζοντα σχεδόν εξαμήνου, είτε σε προσωπικό, ερωτικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι η στιγμή που πρέπει να «θρέψετε» τος σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους σήμερα, σας καλεί να βρείτε τη φόρμα σας. Αν πάρετε απόφαση να ξεκινήσετε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης μπορείτε με αυτό το φεγγάρι να έχετε θετικά αποτελέσματα. Κάποιες μικρές αλλαγές στη διατροφή σας, η ευκαιρία για λίγη παραπάνω κίνηση θα κάνουν θαύματα σε λίγο καιρό από τώρα. Πιθανά είναι και τα νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους η νέα Σελήνη φωτίζει τον τομέα του έρωτα, του πάθους, της δημιουργίας, της ψυχαγωγίας, αλλά και των παιδιών. Αν είστε μόνες -οι και γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψει μια ερωτική γνωριμία. Αν έχετε ήδη μια σχέση και τον τελευταίο καιρό την παραμελήσατε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να την δυναμώσετε και να την ανανεώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία σας, την οικογένειά σας και τα φέρνει στο προσκήνιο. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να μπείτε σε διαδικασία αλλαγών στο σπίτι ή να κάνετε κι ενα επαγγελματικό ξεκίνημα με έδρα το σπίτι σας. Τα θέματα μιας γυναίκας είτε είναι μητέρα, σύντροφος, κόρη θα σας απασχολήσουν επίσης.