ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 3-9/6/24

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 3-9/6/24. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τα ξημερώματα της Δευτέρας σχηματίζεται η σχετικώς σπάνια όψη τριγώνου του Δία από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα, μια όψη που συνδέεται με τύχη στα οικονομικά και μας καλεί να γίνουμε πιο φιλόδοξοι, αλλά ενισχύει και την επιθυμία μας να κάνουμε ριζικές και θετικές αλλαγές στη ζωή μας. Την ίδια μέρα ο Ερμής θα προχωρήσει στους Διδύμους δίνοντας ταχύτητα στη σκέψη, περισσότερο λογικές προσεγγίσεις και μια αέρινη και πιο ανάλαφρη επιρροή στην καθημερινότητα μας.

Στο μέσον της εβδομάδας κυριαρχεί η επιρροή της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται την Πέμπτη 06/06 στο ζώδιο των Διδύμων. Πρόκειται για μια Νέα Σελήνη που ενισχύει το πνεύμα της συνεργασίας και της σύμπραξης με τους άλλους προκειμένου να έχουμε ένα ιδανικό αποτέλεσμα στις προσπάθειες μας.

Το Σάββατο ξεκινά ένα πιο απαιτητικό διάστημα, καθώς οι πλανήτες από τους Διδύμους ξεκινούν να σχηματίζουν τετράγωνα με τον Κρόνο. Το Σάββατο η Αφροδίτη θα είναι η πρώτη που θα αναμετρηθεί με τον πλανήτη της πειθαρχίας. Την Κυριακή έχουμε κι άλλη μια αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό, καθώς ο Άρης προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου. Στο γήινο και σταθερό αυτό ζώδιο ο Άρης απαιτεί να γίνουμε πιο πρακτικοί και να βρούμε συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα μας. Μέχρι τις 20/07 που θα παραμείνει στον Ταύρο, οι αντιδράσεις δεν θα ελέγχονται εύκολα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινά με το τρίγωνο του Δία προς τον Πλούτωνα, μια ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας όψη που ευνοεί ιδιαίτερα τη συλλογική δουλειά, τους στόχους σας στις σπουδές ή στα επαγγελματικά για το μέλλον. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων την ίδια μέρα στις 03/06 μετατοπίζει την έμφαση από τον τομέα της δουλειάς και των οικονομικών στον τομέα της επικοινωνίας. Το μέσον της εβδομάδας φέρει την επιρροή της Νέας Σελήνης στους Διδύμους που πραγματοποιείται την Πέμπτη 06/06 δίνοντας πιο έντονους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας. Αν είστε σε φάση υπογραφών ή συμφωνιών ελέγξτε καλά όλες τις παραμέτρους και συμβουλευτείτε και κάποιον ειδικό πριν υπογράψετε.  Από την Κυριακή ο Άρης περνά στον Ταύρο, στον τομέα που συμβολίζει την ασφάλεια και τα οικονομικά σας.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με το αρκετά σπάνιο τρίγωνο του Δία από τον τομέα των οικονομικών με τον Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, η επιρροή αυτή μπορεί να φέρει ευκαιρίες να ενισχύσετε την καριέρα σας αλλά να γεμίσετε και το πορτοφόλι σας. Η επιρροή της Νέας Σελήνης στους Διδύμους στις 06/06 είναι η κυρίαρχη επιρροή της εβδομάδας, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο για σας πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών και των οικονομικών σας. Στις 09/06, έρχεται η σούπερ βιταμίνη που λέγεται Άρης στο ζώδιο σας για να βγείτε έξω και να κατακτήσετε τον κόσμο. Αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι να έχετε ως προτεραιότητα την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι 

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινά με μια ιδιαίτερα δυνατή όψη του Δία από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Την Δευτέρα ο Ερμής, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, περνά στο ζώδιο σας κάνοντας πιο δυναμικούς τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας και φυσικά πιο απαιτητικούς. Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς οι πλανήτες στο ζώδιο σας σχηματίζουν μέχρι το μέσον της μόνο θετικές όψεις κι αυτό αν μη τι άλλο σημαίνει θετικότερες εξελίξεις στους περισσότερους τομείς. Οι μέρες κοντά στη Νέα Σελήνη θα είναι αρκετά νευρικές και πιθανώς να αντιμετωπίσετε εμπόδια ή και καθυστερήσεις ή εκνευριστικές συμπεριφορές. Στις 08/06 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο επίσης έχει παρόμοια επιρροή. Ίσως κάποια σχέση ή συνεργασία είναι πιθανόν να περάσει κάποια κρίση. Την Κυριακή ο Άρης περνά στον Ταύρο και αυτό σας παραπέμπει σε μια περίοδο που η αυτοφροντίδα σας πρέπει να αυξηθεί καθώς υγεία και φυσική κατάσταση παίρνουν τον πρωταρχικό ρόλο στην καθημερινότητα σας.

 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Η εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινά με το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα, που για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο επηρεάζει με ιδιαίτερα δυνατό τρόπο τόσο την ψυχολογία όσο και τα συναισθήματα σας. Την ίδια μέρα ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους και πιθανώς να κάνετε κάποια προετοιμασία για τα σχέδια σας μυστικά. Μια Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 06/06, είναι μια επιρροή που σας καλεί σε αυτογνωσία και ενδοσκόπηση. Αποφύγετε παρασκηνιακές ενέργειες κι ακόμη κι αν πιστεύετε ότι υπάρχει μια παρασκηνιακή δράση εις βάρος σας να μην αντιδράσετε σπασμωδικά. Ο Άρης παίρνει θέση στον Ταύρο από τις 09/06 και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ενισχύσει την κοινωνική σας ζωή και θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η αδιαλλαξία και η ισχυρογνωμοσύνη.

Λέων

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινά δυνατά με το τρίγωνο του Δία προς τον Πλούτωνα ενισχύοντας τις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις κι επαφές. Στις 03/06 ο Ερμής περνά στους Διδύμους και μέχρι τις 17/06 θα είναι σαφώς πιο βοηθητικός για τα σχέδια και τα πλάνα σας. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, σαφώς δεν είναι μια εντελώς εύκολη, φέρνοντας απρόοπτα αλλά και ένταση στις σχέσεις σας. Το ίδιο ισχύει και το Σάββατο με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Πριν εξαπολύσετε επιθέσεις ή απαντήσετε βιαστικά, κοιτάξτε να έχετε όλα τα δεδομένα ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Κυριακή 09/06 θα φέρει τον Άρη σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας, στο Μεσουράνημα, και θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα στην καριέρα αλλά και στο σπίτι για κάποιους. Προτεραιότητα, είναι φυσικά η υγεία και η φυσική κατάσταση για να μπορείτε να εργάζεστε σε υψηλούς ρυθμούς και να έχετε και αποτελέσματα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Παρθένος

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινά με μια ιδιαίτερα δυνατή και αρκετά σπάνια όψη του Δία με τον Πλούτωνα. Στις 03/06 ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά στους Διδύμους μέσα στον τομέα της καριέρας, δημιουργώντας εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο και μέσα στο υπόλοιπο του Ιουνίου. Μια φιλόδοξη Νέα Σελήνη στους Διδύμους πραγματοποιείται στις 06/06 στο πιο ψηλό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, το Μεσουράνημα, που αφορά την καριέρα, την κοινωνική σας θέση. Αυτή η Νέα Σελήνη θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια ώστε να κοιτάξετε προς μια νέα κατεύθυνση ή να κάνετε την έρευνα σας και να ψάξετε εναλλακτικές λύσεις. Βέβαια δέχεται την περιοριστική επιρροή του Κρόνου, γι’ αυτό είναι σημαντικό αυτές τις μέρες κοντά στη Νέα Σελήνη να είστε ψύχραιμοι και υποχωρητικοί. Το ίδιο ισχύει και το Σάββατο με το τετράγωνο της Αφροδίτης προς τον Κρόνο. Η είσοδος του Άρη στις 09/06 στο ζώδιο του Ταύρου, εξυπηρετεί ιδανικά τα συμφέροντα σας. Όλη αυτή η γήινη ενέργεια του είναι ένας θετικός οιωνός αν μη τι άλλο για την καθημερινότητα σας και τις εξελίξεις σε σχέσεις και δουλειές.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με τους θετικότερους οιωνούς, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας σχηματίζεται η εξαιρετική όψη τριγώνου του Δία με τον Πλούτωνα σε ζώδια του αέρα όπως το δικό σας. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας όμως ο Ερμής περνά στους Διδύμους και ευνοεί πολύ περισσότερο την κρίση σας και σας κάνει πιο ζωηρούς στις συζητήσεις. Η μοναδική στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων Νέα Σελήνη την Πέμπτη 06/06 σας φέρνει αντιμέτωπους με τις αλήθειες και την πορεία της ζωής σας. Είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη επιρροή για να ταξιδέψετε ή να λανσάρετε τη νέα επιχειρηματική σας κίνηση. Είναι όμως πολύ σημαντικό με αυτή τη Νέα Σελήνη να προσέχετε θέματα επικοινωνίας. Προσεκτικοί πρέπει να είστε και με την οδήγηση αλλά και το μεταφορικό σας μέσο. Οι ίδιες συμβουλές ισχύουν και για το τετράγωνο του κυβερνήτη του ζωδίου σας της Αφροδίτης με τον Κρόνο το Σάββατο. Την Κυριακή, ο  Άρης περνά στον Ταύρο και πλέον ξέρετε τι σας γίνεται στην προσωπική σας ζωή και με ποιους θα προσπαθήσετε να δεθείτε ακόμη περισσότερο ή ποιους θα αφήσετε εντελώς πίσω σας.

Σκορπιός

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινά με την πολύ δυνατή όψη του Δία με τον Πλούτωνα που ενισχύει τη διαίσθησή σας και φέρνει και κάποιες βοήθειες σε θέματα της οικογένειας, του σπιτιού αλλά και των οικονομικών. Την ίδια μέρα ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους μέσα στον τομέα των οικονομικών. Δεν είναι απίθανο να προκύψουν με την επιρροή αυτή δυο διαφορετικές πηγές εσόδων. Για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο αυτή η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας καλεί να βάλετε σε τάξη οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά σας, αλλά και να δείτε την πορεία μιας σχέσης σε προσωπικό επίπεδο ή μιας συνεργασίας σε βάθος και να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε πραγματικά με αυτή το επόμενο διάστημα. Στις 09/06 ο Άρης παίρνει θέση στον Ταύρο. Οι απαιτήσεις και οι ρυθμοί στην καθημερινότητα θα αυξάνονται και θα πληθύνονται. Ο Άρης στον Ταύρο αυξάνει επίσης τις πιθανότητες γνωριμιών αλλά και προτάσεων ακόμη και στα επαγγελματικά. Μέσα σε όλα μην ξεχνάτε την υγεία και την φυσική σας κατάσταση.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινά δυναμικά με το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Δία από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, το οποίο σας καλεί να εκφράσετε αυτά που σκέφτεστε. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ερμής παίρνει θέση σε ένα κομβικό σημείο στο ωροσκόπιο σας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 17/06.  Η έμφαση στον τομέα σχέσεων-συνεργασιών θα είναι ιδιαίτερα έντονη όλη την εβδομάδα, καθώς η Νέα Σελήνη στις 06/06 στους Διδύμους, δίνει νέα πνοή σε κάποια σημαντική σχέση για σας προσωπική ή επαγγελματική. Με κάποια ένταση ή δυσκολία στις σχέσεις έρχεται το Σάββατο 08/06. Στις 09/06 ο Άρης προχωρά στον Ταύρο, φέρνοντας σας σε επαφή με την πραγματικότητα. Ένα τσεκάπ επιβάλλεται αν το έχετε παραμελήσει.

Αιγόκερως

Στην αρχή της εβδομάδας ο Ερμής περνά στους Διδύμους μέσα στον τομέα των επαγγελματικών σας αλλά και της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Η μοναδική Νέα Σελήνη της χρονιάς στους Διδύμους, λαμβάνει χώρα την Πέμπτη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο των καθημερινών σας ρουτινών, της οργάνωσης, της εργασίας και της υγείας. Δεν είναι απίθανο ωστόσο τις μέρες αυτές να έχετε να αντιμετωπίσετε εντάσεις και νεύρα από ανθρώπους που εργάζεστε μαζί. Ένα απαιτητικό και ιδιαίτερα κουραστικό διάστημα φτάνει στο τέλος του αυτή την εβδομάδα στις 09/06, καθώς ο Άρης προχωρά στον Ταύρο. Σε αυτή τη θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 20/07 θα έχετε άπειρες ευκαιρίες να παθιαστείτε με κάτι. Η επιρροή του Άρη δυναμώνει τη φυσική κατάσταση σας και σας κάνει ακαταμάχητους.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινά με θετικούς οιωνούς. Εκμεταλλευτείτε αυτή την εβδομάδα καθώς είναι η πιο θετική και τυχερή του Ιουνίου και χωρίς να έχετε ιδιαίτερη επιβάρυνση. Την ίδια μέρα στις 03/06 ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους και θα καταλάβετε μεγάλη διαφορά στην επικοινωνία με τους άλλους, ενώ θα έχετε και περισσότερες εξελίξεις. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 06/06, ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, της προβολής της δουλειάς σας. Στις 09/06 Άρης περνά στον Ταύρο στις 09/06. Δράση, πράξεις κι όχι λόγια είναι το μότο αυτού του Άρη. Φυσικά προτεραιότητα από δω και κάτω θα πρέπει να είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ιχθύες

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινά με το ιδιαίτερα δυνατό τρίγωνο του Δία από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ο Ερμής περνά στους Διδύμους,  όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 17/06. Από αυτή τη θέση θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 06/06 είναι η κύρια επιρροή της εβδομάδας καθώς λαμβάνει χώρα σε ένα ευαίσθητο και σημαντικό για τη ζωή σας τομέα: αυτόν της οικογένειας και του σπιτιού.  Στις 09/06 ο Άρης προχωρά στον Ταύρο στον τομέα της επικοινωνίας, φέρνοντας μια ραγδαία αύξηση των επαφών σας με τους άλλους για ποικίλους λόγους. Προσέξτε μόνο πόσο πιεστικοί μπορεί να γίνετε με τους άλλους και πόσο επίμονοι.