ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 6/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 6 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απριλίου είναι γεμάτο ένταση καθώς η μέρα ξεκινά με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Άρη το πρωί και στη συνέχεια με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Έτσι τις πρωινές ώρες είναι πιθανόν να είμαστε πιο παρορμητικοί και ίσως κάπως εριστικοί σε κάποιες σχέσεις ή ακόμη είναι πιθανόν να ασκούμε πιο έντονη κριτική στους άλλους γύρω μας αλλά και στον εαυτό μας. Από το απόγευμα η Σελήνη θα σχηματίσει θετική όψη με τον Δία και η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα. Η όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα χαρίζει πάθος στις ερωτικές σχέσεις και τύχη σε οικονομικά θέματα.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά μάλλον με τεμπέλικη διάθεση αλλά γρήγορα θα «ξυπνήσετε». Ίσως αντιμετωπίσετε κάποια αντίσταση σε μια συζήτηση ή μπορεί να σας πιέσουν σε ένα επαγγελματικό θέμα. Εσείς δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε το βήμα των άλλων. Επιβάλλετε τους δικούς σας ρυθμούς όπου μπορείτε. Τώρα αν δεν είναι στο χέρι σας, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε το άγχος σας και κοιτάξτε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε με όποιο τρόπο επιθυμείτε. Αξιοποιήστε την Κυριακή για να ξεκουραστείτε, να δείτε μόνο τα απολύτως αγαπημένα σας πρόσωπα, να διαβάσετε τα αγαπημένα σας βιβλία, να δείτε μια σειρά ή μια ταινία. Γενικώς οτιδήποτε σας κρατά μακριά από το να σκέφτεστε τα ίδια και τα ίδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο είναι αρκετά πιο άνετο σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Σήμερα βέβαια μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη αναστάτωση σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας ή με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον που ίσως έχει κάποιες απόλυτες ιδέες και βρίσκετε τεράστια αντίσταση όταν προσπαθείτε να συζητήσετε κάτι μαζί του. Όταν η Σελήνη ξεφύγει από το μεσημέρι κι έπειτα από την επιρροή του Κρόνου σίγουρα τα πράγματα θα βελτιωθούν στο υπόλοιπο Σαββατοκύριακο. Το βράδυ ενδεχομένως κάτι να γιορτάζετε, να έχετε επαφές με αγαπημένους φίλους ήσυνεργάτες ή μπορεί με την ομάδα σας να έχετε μια επαγγελματική επιτυχία. Σε γενικές γραμμές ευνοείται η φιλία ενώ μπορεί να έχετε εύνοια ή και βοήθεια για να επιτύχετε ένα δικό σας στόχο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας. Άλλωστε η καριέρα σας, αυτό το γουηκέντ είναι το άλφα και το ωμέγα. Σήμερα, βέβαια, μπορεί να είναι κάπως απρόβλεπτο ή ξαφνικά να μαθαίνετε κάτι που αφορά στη δουλειά και να ψάχνετε να βρείτε διεξόδους. Από την άλλη μπορεί να είστε αποδέκτες πιο αυστηρής κριτικής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σας δίνει ένα πιο ήπιο και ζωντανό ξεκίνημα στο Σαββατοκύριακο σας. Είναι μια θετική μέρα για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, τα ταλέντα σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα σπουδών, προόδου στα επαγγελματικά, να προωθήσετε τους στόχους σας ή να βρείτε μια ωραία ιδέα για να επεξεργαστείτε περισσότερο και να την υλοποιήσετε. Ψάξτε περισσότερο πως μπορείτε να δουλέψετε αξιοποιώντας την τεχνολογία. Καλή μέρα και για να το ρίξετε λίγο έξω αλλά προσέχοντας ιδιαίτερα τα έξοδα που κάνετε!

ΛΕΩΝ

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με έμφαση στα πρακτικά και οικονομικά σας ζητήματα και μάλιστα σ’ αυτό το τομέα μπορεί να έχετε και τη μεγαλύτερη αγωνία. Είναι ένα Σαββατοκύριακο για να οργανωθείτε καλύτερα, να δείτε πως θα ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Βέβαια σήμερα μπορεί με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Κρόνο να αντιμετωπίσετε κάποια διαφωνία αν έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας ή υπάρχουν οικογενειακά οικονομικά τα οποία διαχειρίζεστε εσείς. Από την άλλη βέβαια  μπορεί στην προσωπική σας ζωή να νιώσετε λίγη παραπάνω ζήλια για τον σύντροφο σας ή μεγαλύτερη συναισθηματική αναμόχλευση με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Όλα για τις σχέσεις αγαπημένοι μου Παρθένοι, καθώς η Σελήνη, έχει πάρει θέση αυτό το Σαββατοκύριακο ακριβώς απέναντι σας. Μολονότι αυτό σημαίνει απαιτητικές μέρες για σας με την έννοια ότι πολλοί θα σας αποταθούν για να ζητήσουν μια γνώμη, βοήθεια ή την στήριξη σας σε κάτι από την άλλη κι εσείς φαίνεται ότι θα είστε πιο πρόθυμοι να μιλήσετε, να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας ή μοιραστείτε μαζί τους τα σχέδια σας. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να δείξετε στο ταίρι σας τα συναισθήματα σας ή να ετοιμάσετε μόνο για εκείνο μια ωραία σπιτική έκπληξη. Σήμερα χρειάζεται προσοχή σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας γιατί μπορεί να προκύψει ξαφνικά ένταση εκεί που δεν το περιμένετε ή μπορεί να γίνετε αποδέκτες πιο αυστηρής κριτικής.

ΖΥΓΟΣ

Οι όψεις της Σελήνης από τους Ιχθύς με τον Άρη και τον Κρόνο μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν λίγο σε θέματα υγείας ή εργασίας. Μπορεί να προκύψει ξαφνικά η ανάγκη να εργαστείτε πάνω σε κάτι που δεν είχατε υπολογίσει. Ή μπορεί να υπάρχει μια μικρή ενόχληση στη φυσική σας κατάσταση. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα είναι μια ιδιαίτερα βοηθητική όψη για να νιώσετε την στήριξη των συνεργατών σας, να έχετε κάποια θετική είδηση για ένα προσωπικό ζήτημα ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου. Από την άλλη μπορεί να ακούσετε ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν στον χώρο εργασίας σας. Σημαντική και για τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης η μέρα  αφού οι προσπάθειες σας μπορεί πιο άνετα να πιάσουν τόπο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, καθώς η Σελήνη βρίσκεται φιλικό προς το δικό σας ζώδιο των Ιχθύων. Είναι ένα Σαββατοκύριακο κατάλληλο για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, να είστε πιο δημιουργικοί αλλά και να βρείτε χρόνο είτε για ένα χόμπι ή σπορ που σας ευχαριστεί είτε για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των παιδιών σας. Σήμερα προσέξτε όμως και θέματα των οικονομικών. Μπορεί μάλιστα να υπάρχει μια διαφωνία για ένα τέτοιο ζήτημα με το σύντροφο σας. Ενδεχομένως εκείνος-η να είναι πιο ανήσυχος για την εξέλιξη των οικονομικών και να προσπαθεί να σας βάλει φρένο.  Προσπαθήστε μέσα στο πιεσμένο πρόγραμμα σας να αφιερώνετε χρόνο όχι μόνο σε όσα πρέπει αλλά και σε όσα θέλετε να κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιο απαιτητικό το Σαββατοκύριακο με αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμα σας τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες δουλειές στο σπίτι για να φτιάξετε την ατμόσφαιρα όπως θέλετε ή απλώς τις συνήθειες λάτρες του σπιτιού αν εργάζεστε και δεν έχετε χρόνο να το περιποιηθείτε τις καθημερινές. Σήμερα ενδεχομένως να πιεστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις γιατί κάποιος άλλος βιάζεται. Εσείς βέβαια καλύτερα να αντιδράσετε παίρνοντας το χρόνο σας. Μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας ή κάποιο άτομο που συμβιώνετε να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά και να σας βγάλει μια απρόβλεπτη αντίδραση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα είναι σαφώς πιο άνετη για σας, γοητεύετε τους άλλους με αυτά που λέτε και βοηθά να τους πείσετε και  πιο εύκολα γι’ αυτά που θέλετε. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακόμη και να φλερτάρετε ίσως διαδικτυακά. Βοηθητική μέρα και σε θέματα σπουδών ή για να ψάξετε τις δυνατότητες σεμιναρίων κτλ. Όμως προσέξτε λίγο περισσότερο μέχρι το απόγευμα γιατί μπορεί να είστε εκνευρισμένοι με κάτι (έχουμε κι ανάδρομο Ερμή μη το ξεχνάτε) και να ξεσπάτε σε λάθος ανθρώπους και για λάθος λόγο ή να γίνεστε πολύ αυστηροί στην κριτική σας απέναντι σε κάποιον που δεν φταίει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σαββατοκύριακο πιθανόν σας απασχολούν κάποια ζητήματα προσωπικά ή οικονομικά που σας ασκούν πίεση. Ίσως περιμένετε κάποια απάντηση, έχετε αγωνία για ένα οικονομικό ή άλλο ζήτημα. Από την άλλη μπορεί σήμερα να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές  για να σας φτιάξουν τα κέφια. Όχι ότι απαραίτητα χρειάζεστε ό,τι αγοράζετε απλά προκειμένου να φτιάξετε τη διάθεση σας ίσως θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας ή να κάνετε κάποια αγορά για το σπίτι για να ομορφύνετε το περιβάλλον που ζείτε. Ένας φίλος-η ή ένας συνεργάτης μπορεί να σας εκπλήξει με μια είδηση την οποία σας γνωστοποιεί και τον-ην αφορά.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Στρες, απαιτήσεις και κάπως πιο εντατικοί  ρυθμοί αυτό το Σαββατοκύριακο αγαπητοί μου Ιχθύες, αφού όλοι κάτι ζητούν από σας ιδιαίτερα σήμερα με τη Σελήνη να σχηματίζει συνόδους με τον Άρη και τον Κρόνο στο ζώδιο σας και μάλιστα μπορεί να το κάνουν με τον λάθος τρόπο και να σας κάνουν να αγανακτείτε. Όμως μη διαθέσετε όλο τον ελεύθερο χρόνο σας στους άλλους.  Δώστε στον εαυτό σας κάποιες ώρες που δεν θα σας απασχολεί τίποτε και κανένας και θα μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί και παραγωγικοί.