ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 6/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση για επαγγελματικά ή οικονομικά και να έχει καλό αποτέλεσμα, οι απογευματινές ώρες προσφέρονται καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνα με τον Δία και τους Ιχθύς.

Η θέση της Σελήνης στον Ταύρο σήμερα, καθώς θα έχει ξεφύγει κι από το τετράγωνο με τον Κρόνο είναι πολύ δυνατή, αφού είναι και το ζώδιο της έξαρσης της και βοηθά να έχουμε μια προσεκτική και πρακτική προσέγγιση στα πράγματα.

ΚΡΙΟΣ

Καλώς ή κακώς θα είστε επιρρεπείς σε έξοδα. Πριν λοιπόν γεμίσετε το «καλάθι» των αγορών ή βγείτε στα μαγαζιά, κάνετε πρώτα ένα καλό έλεγχο στα οικονομικά σας για να μην υποφέρετε μετά. Το πιθανότερο είναι πως η κατανάλωση αυτή την στιγμή λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά για κάποιους από σας ειδικά αν έχετε τις αγωνίες σας είτε για τα επαγγελματικά, είτε για τα οικογενειακά σας θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρότεινα αν έχετε κάποιες πιεστικές συζητήσεις ή δουλειές να τις τακτοποιήσετε τις απογευματινές ώρες. Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας ένα σχετικό άγχος θα υπάρχει και τη σημερινή μέρα, αλλά και πάλι θα είναι κάτι διαχειρίσιμο. Η Σελήνη βέβαια δημιουργεί πολλές φορές και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, αλλά σε γενικές γραμμές και σε σχέση με την αυριανή μέρα η σημερινή θα είναι πιο σταθερή και θα ευνοήσει και το διάλογο αλλά και τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Μην ξεχνάτε ότι πολιορκείστε από τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας κάτι που κάνει τα θέματα της υγείας, αλλά και της δουλειάς, να είναι σε προτεραιότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικώς είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί τη συλλογική εργασία. Μάλιστα σήμερα μπορεί να ακούσετε και μια καλή συμβουλή ή να έχετε μια θετική αξιολόγηση στον χώρο της εργασίας σας. Οι όψεις με τον Δία και τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιο θετικές και ενισχυτικές προς το ζώδιο σας τόσο σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων όσο και σε θέματα που αφορούν τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο σήμερα ο τομέας των επαγγελματικών όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους, αλλά με μια σχετική αγωνία. Βέβαια η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να επιλύσετε όσες εκκρεμότητες υπάρχουν σήμερα και να μην αφήσετε σημαντικά πράγματα κοντά στην Πέμπτη που έχουμε την Πανσέληνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Δία και τον Ποσειδώνα θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα σας κάνουν να χαλαρώσετε έστω και λίγο από τις πιέσεις της δουλειάς και το μυαλό σας θα τρέχει βέβαια με αυτή τη θέση είτε σε σχέσεις ερωτικές, είτε ακόμη και στα δημιουργικά σας σχέδια. Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα, γιατί είναι από τις πιο σταθερές και θετικές της εβδομάδας.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις κτλ και γενικά μην αφήνετε σημαντικές δοσοληψίες χωρίς να τις διερευνήσετε. Σήμερα μπορεί να έχετε και συζητήσεις με μέλη της οικογένειας σας πάνω σε οικονομικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας ενώ μπορεί να υπάρχει κι ένα καινούριο πρόσωπο στην ζωή σας που σας κάνει κλικ ερωτικά. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνα με τον Δία και τον Ποσειδώνα, φέρνοντας κάποιες ευκαιρίες να βρεθείτε με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και να περάσετε όμορφα μαζί τους. Είναι σημαντικό να κάνετε έναν έλεγχο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Επειδή τα θέματα τόσο της δουλειάς όσο και της υγείας είναι προτεραιότητα τώρα με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους καλό είναι να μην τα αφήνετε στην τύχη τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, τον σύντροφο και τους φίλους σας μετά τη δουλειά σας. Μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί στη δουλειά σας σήμερα και να νιώσετε ότι σημειώσατε πρόοδο. Ακόμη επιστρέφοντας από τη δουλειά να χαρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μια γλυκιά βραδιά καθώς η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνα με τον Δία και τον Ποσειδώνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιθανώς να χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας. Τα εξάγωνα με τον Δία και τον Ποσειδώνα μπορεί να δείχνουν κάποιες συζητήσεις που κάνετε σε θέματα οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς ή αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την τωρινή εργασία σας, μην απογοητεύεστε. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανοίξουν οι ορίζοντες σας και θα βρείτε κάτι που να σας ευχαριστεί περισσότερο. Οι θετικές όψεις της Σελήνης προς τον Δία και τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας δίνουν έναν αέρα αισιοδοξίας τις απογευματινές ώρες.