ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 6/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 6 Νοεμβρίου.

Ο Ερμής βρίσκεται στον Σκορπιό από τα ξημερώματα και σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο. Η επιρροή της όψης για όλα τα ζώδια δεν διαρκεί μόνο σήμερα αλλά και την αυριανή ημέρα. Είναι μία καλή όψη για την επικοινωνία, τις επαφές και την έκφραση των συναισθημάτων μας. Η όψη αυτή βοηθά τις διαπραγματεύσεις, τις συζητήσεις και τις συναλλαγές μας αλλά και τα ταξίδια και τις μετακινήσεις.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Ιδιαίτερα ευνοημένοι ανάμεσα στα 12 ζώδια σήμερα είναι οι Σκορπιοί, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι που έχουν γενέθλια στις αρχές των ζωδίων τους. Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο του Τοξότη και δίνει μία αίσθηση εξωστρέφειας στο σαββατοκύριακο. Ίσως δεν είναι ο καιρός για μεγάλες αποφάσεις και νέα ξεκινήματα αλλά είναι οι κατάλληλες μέρες για ξεκούραση.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Η προσοχή σας στρέφεται στους φίλους σας και στο να δείτε πρόσωπα τα οποία σας έχουν λείψει. Αν υπάρχει πρόβλημα σε μία φιλική σχέση ή στη σχέση με έναν συνεργάτη σας, πρέπει να δείτε αν σας ικανοποιεί ή αν πρέπει να συζητήσετε τις διαφορές σας. Αν έχετε γενέθλια τις πρώτες δυο μέρες του ζωδίου ίσως παρουσιαστεί μία καλή επαγγελματική πρόταση.

ΤΑΥΡΟΣ:

Από τη μία αυτό το σαββατοκύριακο ίσως παρουσιαστεί μία ωραία συνάντηση που θα σας φτιάξει το κέδι. Από την άλλη ίσως ζοριστείτε σε θέματα δουλειάς. Μην αφεθείτε σε αρνητικές σκέψεις, οι απαιτήσεις μπορεί να είναι μεγάλες, αλλά αυτές θα επιβαρρύνουν την ψυχολογία σας και δεν θα βοηθήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Το Σάββατο είναι η κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να μην πιέζετε τον εαυτό σας. Προσοχή στην παρορμητική κριτική που μπορεί να ασκήσετε βλάπτοντας μία σχέση σας. Σκεφτείτε πριν απαντήσετε σε μία πρόκληση και απαντήστε με επιχειρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Το Σάββατο είναι ιδανικό για να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή να ανακαλύψετε ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου σας. Μπορείτε να φλερτάρετε και να έχετε και ανταπόκριση. Παράλληλα σας απασχολούν θέματα οικονομικά και διαχείρισης των εξόδων σας.

ΛΕΩΝ:

Η ενέργειά σας ανεβαίνει σήμερα και παράλληλα φτιάχνει η διάθεσή σας. Σήμερα ίσως παρουσιαστεί μία θετική επαγγελματική πρόταση, ειδικά για όσους είναι γεννημένοι στις αρχές τους ζωδίου σας. Οι ημέρες αυτές προσφέρονται για να διασκεδάσετε μετά από μία τόσο κουραστική εβδομάδα.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ξεκάθαρες συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας με τους συνεργάτες σας ίσως περιλαμβάνουν αυτές οι ημέρες. Εσείς έχετε την τάση να αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες και κάποιοι συνεργάτες σας ίσως δεν είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν το ίδιο σκληρά. Η συζήτηση χρειάζεται. Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 24 Αυγούστου ίσως δείτε θετικές εξελίξεις στα ερωτικά, σε θέματα παιδιών, σπουδών ή εργασίας.

ΖΥΓΟΣ:

Μια ευχάριστη είδηση ίσως σας περιμένει για το σπίτι, την οικογένεια και τα οικονομικά σας, αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 23 – 24 Σεπτεμβρίου. Βρείτε τον χρόνο να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ξεκουράζουν, με ό,τι παίρνει το μυαλό σας μακριά από σκέψεις που σας αγχώνουν για τα θέματα παιδιών, δημιουργίας, ερωτικών σχέσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Το εξάγωνο Ερμή – Αφορδίτης σας φέρνει χαρά αν το εκμεταλλευτείτε βλέποντας φίλους που είχατε καιρό να δείτε ή περάσετε όμορφα τον χρόνο σας με το ταίρι σας. Ίσως σας απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα στο οποίο θέλετε να βρείτε λύση. Προσοχή στις σπατάλες.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η Σελήνη περνά τα ξημερώματα στου Σαββάτου στο ζώδιό σας και φέρνει κυκλοθυμία. Θετικές εξελίξεις ίσως έρθουν σε επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα αν έχετε γεννηθεί στις 22 – 24 Νοεμβρίου. Αν θέλατε να κάνετε μία συζήτηση γι’ αυτά τα θέματα προτιμήστε το Σάββατο. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Το Σάββατο έχει μία πιο διασκεδαστική διάθεση και μία αίσθηση ερωτισμού ειδικά για τους γεννημένους τις 2 πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Η Κυριακή μπορεί να σας ζορίσει κάπως αν δεν διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε ένα συγκεκριμένο έργο σας. Γεμίστε όσο γίνεται τις μπαταρίες σας γιατί έρχεται μια εβδομάδα απαιτητική για όλους μας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Τα σχέδια για διασκέδαση με τον σύντροφό σας ή κάποιον φίλο σας ευνοούνται το Σάββατο. Ευνοούνται οι συζητήσεις σε θέματα επαγγελματικά για όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Η Κυριακή φαίνεται μία αρκετά πιο απαιτητική ημέρα, που ίσως φέρει πνευματική κόπωση. Αποφύγετε την εσωστρέφεια και συζητήστε με όποιον εμπιστεύεστε ό,τι σας απασχολεί.

ΙΧΘΥΕΣ:

Τα θέματα καριέρας και δουλειάς δεν σταματούν να σας απασχολούν αυτές τις ημέρες. Ίσως προκύψουν και κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής που δεν είχατε υπολογίσει. Το Σάββατο όμως είναι μία διασκεδαστική ημέρα και ευνοοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους στις 19 – 21 Φεβρουαρίου. Ίσως για εκείνους προκύψει μία ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια σήμερα, από την Άση Μπήλιου:

– Καλές και δύσκολες μέρες του Νοεμβρίου 2021 για τα 12 ζώδια
– Πώς θα είναι ο Νοέμβριος 2021 αστρολογικά;
– Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 01/11/2021 – 07/11/2021