ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 6/11

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 6 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Μην μπερδέψετε όμως τον ενθουσιασμό αυτό με τη διάρκεια. Οι σχέσεις αυτές μπορεί να μην είναι σταθερές. Ζήστε το χωρίς μεγάλες προσδοκίες. Πάλι όσο μπορεί να ενδώσετε στην ευκολία ενός κεραυνοβόλου έρωτα, άλλο τόσο είναι και οι ξαφνικοί χωρισμοί και το να πάρουμε απόσταση. 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά. Μπορεί να γίνει μάλιστα θέμα διαφωνιών με το σύντροφο σας. Δεν είναι απαραίτητο να αποφύγετε τη συζήτηση. Μιλήσετε ανοιχτά. Ακόμη δεν είναι απίθανο να προκύψουν οικονομικές υποχρεώσεις που σας βγάζουν εκτός budget. Και τις δυο μέρες η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας κάνοντας σας λίγο πιο παρορμητικούς και βιαστικούς στο πώς εκδηλώνεστε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Απρόσμενα νέα μπορεί να έρθουν από τον σύντροφο σας. Και τις δυο μέρες η Σελήνη θα παραμείνει στον Κριό που σας επιτρέπει να κλείσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε κάποια προετοιμασία για την επόμενη εβδομάδα. Φροντίστε την Κυριακή να ξεκουραστείτε κιόλας γιατί έρχεται μια έκλειψη στο ζώδιο σας που μπορεί να σας ταλαιπωρήσει στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φροντίστε ο τρόπος που επικοινωνείτε σήμερα με τους άλλους να είναι προσεκτικός και να επιδιώξετε έναν ήρεμο διάλογο ακόμη κι αν υπάρχουν διαφωνίες. Καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται και τις δυο μέρες στον Κριό, οπότε ασχοληθείτε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα που σας δίνουν και σας χαρά και ικανοποίηση όταν μοιράζεστε μαζί τους κοινές δραστηριότητες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Στα πλαίσια της επιρροής της όψης Αφροδίτης-Ουρανού, προκύπτουν νέες γνωριμίες. Και τις δυο μέρες η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό κάτι που επηρεάζει τα θέματα καριέρας άρα και την επαγγελματική σας κατεύθυνση γενικότερα θα είναι σε πρώτο πλάνο. Ενδεχομένως όμως να έχετε και αρκετές υποχρεώσεις στο σπίτι. 

ΛΕΩΝ 

Η αίσθηση του απροόπτου θα είναι το βασικό θέμα της ημέρας. Ενδεχομένως να έρθει μια αλλαγή στη ζωής που θα είναι δύσκολο να την δεχτείτε. Κατά τα άλλα η μέρα είναι εξαιρετικά δημιουργική. Ψάξετε έμπνευση σε μια όχι και τόσο συνηθισμένη πηγή. Η μέρα καλεί να περάσετε και κάποιες όμορφες στιγμές μέσα σε όλα με τα πρόσωπα που αγαπάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να προκύψει μια εξέλιξη σε θέματα επαγγελματικά ή σπουδών, που δεν περιμένατε, μπορεί να προκύψει ακόμη από σήμερα μέχρι την Τετάρτη. Προσπαθείστε να έχετε και μια σχετική εγκράτεια σε ό,τι αφορά αυτά. Ακούστε περισσότερο μιλήστε λιγότερο! Η μέρα θα απασχολήσει και τα οικονομικά σας θέματα γι’ αυτό προσέξτε τις σπατάλες και τις παρορμητικές αγορές. 

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικό είναι σήμερα να προσέξτε τα έξοδα σας. Καλό είναι να δείτε θέματα των κοινών οικονομικών με το σύντροφο ή την οικογένεια σας. Προσοχή σε επενδύσεις αυτές τις μέρες. Σίγουρα δεν είναι οι κατάλληλες μέρες για υπογραφές. Και τις δυο μέρες η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό δίνοντας έμφαση στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες αλλά και μια κοινωνική διάθεση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Αν είστε μόνες -οι και γεννημένες-οι στο δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου από σήμερα μέχρι την Τετάρτη μπορεί να προκύψει ένα μια νέα γνωρισμία, διαδικτυακά που θα σας ενδιαφέρει. Μπορεί επίσης να προκύψει μια απρόσμενη πρόταση για συνεργασία. Και τις δυο μέρες η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό δίνοντας περισσότερη έμφαση στην καθημερινότητα της δουλειάς σας αλλά και στις υποχρεώσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ο Ουρανός δημιουργεί ένα ηλεκτρισμένο κλίμα, οπότε σήμερα αποφύγετε διενέξεις. Σήμερα, μπορεί να σας προτείνουν κάτι επαγγελματικό. Μπορεί επίσης, να προκύψει μια δυσκολία παρόλα αυτά αυτό συνοδεύεται με μια είδηση που θα σας χαροποιεί οπότε θα υπάρχει μια ισορροπία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Σήμερα, μπορεί να νιώθετε εκτός. Εκτός…της παρέας, της δουλειάς, της οικογένειας. Αντί να παίρνετε προσωπικά και να τους κατηγορείτε, αναλάβετε τις ευθύνες σας, αν υπάρχει λόγος. Μήπως εσείς δείχνετε απόμακροι; Και τις δυο μέρες η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό δίνοντας έμφαση στα προσωπικά σας θέματα και στην οικογένεια. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Για κάποιους από σας θα μπορούσε αυτές τις μέρες μέχρι την Τετάρτη να παίζει και το ενδεχόμενο μιας νέας επαγγελματικής πρότασης ή η ξαφνική απόφαση να φύγετε από μια δουλειά ή να μετακομίσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα μπορεί να έχει ξαφνικά νέα ή εξελίξεις σε θέματα στενών συγγενών, ατόμων από το στενό περιβάλλον. Τα νέα όμως μπορεί να μην είναι κακά. Μπορεί απλά να σας γίνει και κάποια πρόταση. Η Σελήνη στον Κριό και τις δυο μέρες δίνει έμφαση στα οικονομικά θέματα αλλά σας κάνει και λίγο πιο παρορμητικούς με τα έξοδα κα τις αγορές. Βάλτε φρένο!