ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 6/10

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι πρωινές ώρες δεν προσφέρονται για νέα ξεκινήματα ή σοβαρές αποφάσεις γιατί η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 15:47 το απόγευμα που θα περάσει στους Ιχθύς. Είναι ιδανικές για να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που έχουμε ήδη εκπονήσει, να κλείσουμε εκκρεμότητες αλλά όχι για να δεσμευτούμε σε νέα πράγματα και καταστάσεις.

Από το απόγευμα κι έπειτα η Σελήνη στους Ιχθύς δεν σχηματίζει όψεις και δείχνει κάποιες πιο χαλαρές ώρες που μπορούμε να απολαύσουμε όσα μας δίνουν ικανοποίηση.

ΚΡΙΟΣ

Το απογευματάκι με τη Σελήνη στους Ιχθύς, ενδεχομένως να έχετε κάποιες υποχρεώσεις από τη δουλειά που πρέπει να τις φέρετε εις πέρας ή μπορεί να πρέπει να κάνετε κάποια συζήτηση με ένα συνεργάτη σε πιο προσωπικό τόνο. Ίσως θέλετε να μιλήσετε για πράγματα που σας προβληματίζουν ή να βγάλετε από μέσα σας τα παράπονα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι το απόγευμα είναι πολύ πιο απαιτητική η μέρα και πιθανώς να συναντήσετε εμπόδια ή αυστηρή κριτική από κάποιους ή μπορεί οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύετε μαζί να μην συνεργάζονται όπως θα θέλατε προκειμένου να έχετε την αποτελεσματικότητα που επιθυμείτε επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να σκέφτεστε το μέλλον σας προς ποια κατεύθυνση να κινηθείτε ή μπορεί να έχετε κάποιες επαφές με προϊσταμένους και ανωτέρους στη δουλειά που θα ζητήσουν τη γνώμη σας. Διαλέξτε με προσοχή τα λόγια σας και θα εισπράξετε την εκτίμηση τους. Ακόμη σήμερα μπορεί να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας δουλειάς ή μιας δικής σας επιχείρησης αν έχετε κάτι τέτοιο κατά νου να κάνετε μες το επόμενο διάστημα.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη περνά στους Ιχθύς το απόγευμα, βοηθά να επικοινωνήσετε πιο σωστά όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν με το άμεσο περιβάλλον σας. Μάλιστα θα είναι πιο εύκολο να πείσετε τους συνομιλητές σας για τις θέσεις σας, θα έχετε τον έλεγχο στα πράγματα και ακόμη και το πιο δύσκολο θα το παρουσιάσετε σαν να είναι απόλυτα εφικτό.

ΛΕΩΝ

Πολλές φορές οι άλλοι απευθύνονται σε σας γιατί έχετε τον μαγικό τρόπο να βάζετε τάξη στο χάος που επικρατεί. Όμως στο τέλος νιώθετε κόπωση μοιράζοντας το χρόνο και το ενδιαφέρον σας σε πολλές πλευρές και δε μένει για σας η ενέργεια που πρέπει για να κάνετε αυτά που είναι οι δικές σας ανάγκες. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς το απόγευμα στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχολογία σας μπορεί να μην είναι στα καλύτερα της τις πρωινές ώρες όμως στην πορεία της μέρας με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύς, ξαναβρίσκετε την καλή σας διάθεση και μπορεί να κάνετε κάποιες επαφές με φίλους και συνεργάτες. Το αποψινό βράδυ προσφέρεται και για ένα όμορφο ερωτικό τετ α τετ με το ταίρι σας αφού θα έχετε πολύ καλύτερη διάθεση σε σχέση με το ξεκίνημα της ημέρας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Θα είστε πιο δυναμικοί και πιο αποφασιστικοί σε όλα όσα θέλετε να κάνετε. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς το απόγευμα θα είναι βοηθητική όχι μόνο για τα θέματα της δουλειάς αλλά και για να πάρετε αποφάσεις για τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Καιρός να ξαναμπείτε σε φόρμα κάνοντας μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα σας και να τις διατηρήσετε και στη διάρκεια του χειμώνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως τις πρωινές ώρες νιώθετε πολύ πιεστικές τις απαιτήσεις των άλλων στη δουλειά ή στο σπίτι ή μπορεί να σας πνίγουν όλες οι υποχρεώσεις που έχετε και δεν μπορείτε να σηκώσετε κεφάλι. Από την άλλη μπορεί οι οικονομικές ή επαγγελματικές ανασφάλειες να σας προκαλούν άγχος. Ή απλώς μπορεί να μην έχετε τα κέφια σας. Από το απόγευμα όμως καθώς η Σελήνη προχωρά στους φιλικούς σας Ιχθύς παίρνετε τα επάνω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το χιούμορ σώζει όταν έχουμε να διαχειριστούμε πιο απαιτητικές καταστάσεις στην καθημερινότητα μας ή όταν χρειάζεται να κάνουμε παρατηρήσεις στους άλλους. Έτσι μπορεί σήμερα ένας συγγενής, ένας συγκάτοικος ή ο,η σύντροφος σας να σας φορτώνουν με δικές τους υποχρεώσεις ή μπορεί ένας συνεργάτης να σας αποσπά από τη δουλειά σας με τις δικές του απαιτήσεις. Προσπαθήστε να το διαχειριστείτε με ηρεμία αλλά μην κάνετε επίθεση στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη από τους Ιχθύς, προσφέρεται για συζητήσεις, επαφές ακόμη και για κλείσιμο συμφωνιών. Βέβαια δεν αποκλείεται να έρχονται σε σας πολλοί φίλοι και γνωστοί για συμβουλές καθώς καταφέρνετε σε πολλά ζητήματα να έχετε μια πιο σφαιρική άποψη, απλά μην παρασύρεστε και χάνετε πολύτιμο χρόνο από τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Το βράδυ της Πέμπτης προσφέρεται για εξόδους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να μην πέφτετε ψυχολογικά. Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας βρίσκει σε πιο επικοινωνιακή φάση και μπορεί να κάνετε συζητήσεις με φίλους ή και άτομα που γνωρίσατε πρόσφατα κι αυτό να σας φτιάξει τη διάθεση. Από το απόγευμα κι έπειτα που η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς, θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε ό,τι θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μέχρι το απόγευμα είναι οι υποχρεώσεις και οι πρακτικές ανάγκες σας που έχουν προτεραιότητα και ίσως δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια να έχετε κέφια ή να είστε πολύ αισιόδοξοι. Στην πορεία όμως τα πράγματα διαφοροποιούνται, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας, ζωντανεύει το χαμόγελο και την καλή σας διάθεση κι έτσι το βράδυ της Πέμπτης έχετε περισσότερη όρεξη να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας ή ακόμη και να φλερτάρετε αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον στη ζωή σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: