ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 6/06

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 6 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η κύρια όψη της ημέρας είναι το εξάγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Χείρωνα στον Κριό. Πιθανώς σήμερα να νιώθουμε μια διάσταση ανάμεσα στο να φροντίσουμε τις δικές μας ανάγκες και να είμαστε πιο χαλαροί ή να ασχοληθούμε με τους άλλους στη ζωή μας.

Αν διαλέξουμε να ασχοληθούμε με τα δικά μας μπορεί κάποιον να στενοχωρήσουμε με την απουσία ή την έλλειψη ενδιαφέροντος μας. Αν δώσουμε όλη μας την ενέργεια και προσοχή στο τέλος θα αποσυντονιστούμε από τις δικές μας ευθύνες. Ας προσπαθήσουμε να βρούμε τη χρυσή τομή για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

ΚΡΙΟΣ

Ίσως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας σήμερα κι αν η προσοχή σας είναι διασπασμένη δεν θα καταφέρετε τους ημερήσιους στόχους σας. Το εξάγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας μπορεί να δώσει ένα πιο σοβαρό ίσως τόνο στις συζητήσεις σας σήμερα με φίλους και να σας κάνει να σκεφτείτε αρκετά πράγματα για τον εαυτό σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα φέρνει θέματα αυτοπεποίθησης στην επιφάνεια. Καλά θα κάνετε όμως να αποβάλλετε αρνητικούς τρόπους σκέψης για τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας. Αυτοί είναι που σας κρατούν πίσω και δεν σας αφήνουν να εκφραστείτε ελεύθερα. Το βράδυ αναζητήστε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Χείρωνα στον Κριό λειτουργεί ως ένας μεγεθυντικός φακός σε θέματα που σας έχουν απασχολήσει και ενδεχομένως πληγώσει σε μια φιλική σχέση. Μέσα στις επόμενες μέρες με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο θα χρειαστεί ίσως να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας και να το ανανεώσετε.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό και η λύση σε ένα πρόβλημα ή μια πιεστική κατάσταση ιδίως αν αφορά στα επαγγελματικά μπορεί να έρθει εντελώς ξαφνικά κι από εκεί που δεν το περιμένετε. Παρ’ όλα αυτά, καθώς ο Ήλιος βρίσκεται σε ένα πολύ κλειστό ψυχολογικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας φαίνεται ότι η λύση θα έρθει από σας τους ίδιους αν συνειδητοποιήσετε τα λάθη ή τις κακές αποφάσεις που μπορεί να πήρατε στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Σήμερα προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες, συγκεντρωθείτε σε όλα όσα πρέπει να κάνετε και μην αφήνετε κανένα να διασπά την προσοχή σας με τα δικά του θέματα. Μολονότι είναι μια κουραστική μέρα μπορεί ταυτόχρονα να είναι και πολύ παραγωγική. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Χείρωνα σας ωθεί να ανοίξετε το μυαλό σας σε νέους τρόπους προσέγγισης των πραγμάτων.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σας ωθεί να υιοθετήσετε μια νέα προσέγγιση στα θέματα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να είστε ικανοποιημένοι με αυτό που κάνετε όχι το πόσο επιτυχημένοι είστε.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Χείρωνα που βρίσκεται στον Κριό στον τομέα των σχέσεων μια όψη ιδιαίτερα βοηθητική για να γιατρέψετε πληγές που μπορεί να άνοιξε μια σχέση του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Χείρωνα στον Κριό φέρνει θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο και σας δημιουργεί δεύτερες σκέψεις. Καθώς ακόμη οι εξελίξεις που περιμένετε δεν έρχονται και θα χρειαστεί να φτάσουμε στο τέλος της εβδομάδας για να υπάρχει κινητικότητα προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και ευέλικτοι.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα η κύρια όψη της σημερινής μέρας φέρνει στήριξη από το περιβάλλον των φίλων αλλά και από τον σύντροφό σας αν είστε σε σχέση. Δώστε την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που έχει θετική προαίρεση να σας στηρίξει και να σας βοηθήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με λίγη αυτοκυριαρχία και πειθαρχία θα καταφέρετε να βγάλετε το ημερήσιο πρόγραμμα σας αρκεί να μην παρασυρθείτε κι από τις ανάγκες άλλων που μπορεί να στρέφονται σε σας για βοήθεια. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα μπορεί να σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας ενώ κάποιες εργασίες που μπορεί να αποτελούν ρουτίνα μπορεί να σας βοηθήσουν να βρείτε ηρεμία μέσα σας.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις, διακανονισμούς κτλ. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα για μια ερωτική σχέση που σας πλήγωσε ίσως στο παρελθόν ή ακόμη για μια φιλία που δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα θέματα της δουλειάς ή της πορείας της καριέρας σας μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη αγωνία. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο σήμερα να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα μπορεί να σας προσφέρει την ευκαιρία να πάρετε μια θετική συμβουλή από ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον σε σχέση με κάτι οικονομικό ή επαγγελματικό.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Κρόνος 2022: Καρμικές αναθεωρήσεις και καρμικοί έρωτες

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιουνίου 2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 06/06/2022 – 12/06/2022