ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 6/04

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 6 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Μεγαλύτερη «πλανητική» αρμονία επικρατεί σήμερα, μία μέρα που δημιουργεί μεγαλύτερη εξωστρέφεια σε όλους. Η Σελήνη πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Κριό ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή μας και την γοητεία στον λόγο μας.

Οι σχέσεις μας ενδυναμώνονται με τη Σελήνη στο ιδιαίτερα κοινωνικό ζώδιο των Διδύμων. Είμαστε πιο ξεκάθαροι για όσα θέλουμε αλλά και στον τρόπο που τα διεκδικούμε. Η μέρα ευνοεί τις επαφές μας.

ΚΡΙΟΣ

Έμφαση στην επικοινωνία δίνει η σημερινή μέρα. Οι όψεις της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιό σας, φέρνουν σοβαρές συζητήσεις τις μεσημεριανές ώρες για θέματα που αφορούν τη δουλειά, τις σπουδές, το διαδίκτυο, το marketing και τη διαφήμιση. Αν δουλεύετε σε κάποιον από τους παραπάνω τομείς ή σε μία δουλειά με βάση την επικοινωνία μπορείτε να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο. Ευνοείται επίσης η προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον τομέα των οικονομικών στρέφει την προσοχή σας η σημερινή μέρα και πιθανό είναι να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μίας συνεργασίας. Προσοχή δείξτε στα έξοδά σας γιατί ίσως σας έχει δημιουργηθεί η τάση να κάνετε αγορές και έξοδα τα οποία θα μπορούσατε να αποφύγετε. Είναι μια θετική μέρα και για να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας στη δουλειά κι ίσως ακούσετε έναν καλό λόγο στη δουλειά για την απόδοσή σας.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Απαιτητική είναι η σημερινή μέρα ως προς τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας στη δουλειά ή το σπίτι. Είστε πρόθυμοι να τις αναλάβετε καθώς φαίνεστε πιο ώριμοι κα σας εμπιστεύονται στον χώρο της δουλειά σας. Οι όψεις τις Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή μπορούν να αξιοποιηθούν σε επικοινωνιακό επίπεδο. Σαγηνεύστε τους άλλους με τις ιδέες σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάπως εγκλωβισμένοι μπορεί να νιώθετε είτε στο σπίτι είτε σε μία κατάσταση, καθώς η Σελήνη κινείται στον 12ο ηλιακό σας οίκο. Ίσως δεν έχετε διάθεση για επικοινωνία και να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, καλύτερα όμως θα είναι να μην ενδώσετε σε αυτή την τάση σας. Μιλήστε σε έναν έμπιστο φίλο σας ή με τον σύντροφό σας, σε κάποιον που σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς. Τις απογευματινές ώρες ίσως υπάρχουν θετικά νέα για κάποιο επαγγελματικό θέμα.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται στους φιλικούς σας Διδύμους και οι όψεις που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή μεταφράζονται μόνο θετικά για τη διάθεση, τις σχέσεις και τους στόχους σας. Η ημέρα είναι επικοινωνιακή και μπορείτε να την αξιοποιήσετε κάνοντας μία συζήτηση είτε για προσωπικά είτε για επαγγελματικά θέματα, καθώς οι άλλοι θα είναι ιδιαίτερα δεκτικοί απέναντί σας. Η μέρα είναι εξαιρετική και για την ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συγκεντρωμένους στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σας θέλει η Τετάρτη. Θα βοηθηθείτε να δείτε πράγματα που πρέπει να βελτιώσετε στα επαγγελματικά σας για να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα. Δώστε σημασία στο να μην διασπαστεί η προσοχή σας από τους στόχους που θέλετε να ολοκληρώσετε. Ίσως έχετε μία συζήτηση με έναν σημαντικό άντρα στη ζωή σας. Μία οικονομική ευκαιρία μπορεί να προκύψει εκεί που δεν το περιμένατε.

ΖΥΓΟΣ

Οι όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή απογειώνουν το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Οι επαφές θα είναι πολλές είτε λόγω υποχρεώσεων είτε ακόμα και επειδή θα είστε ιδιαίτερα ενεργοί στα social media. Είναι μία καλή μέρα για να πάρετε την πρωτοβουλία να ανοίξετε συζητήσεις, να διαπραγματευτείτε ή να κάνετε νέες γνωριμίες. Κάποια από αυτές μπορεί να αποκτήσει και ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή πρέπει να δείξετε σήμερα στη βιασύνη με την οποία έχετε την τάση να κρίνετε καταστάσεις και να βγάλετε συμπεράσματα, αλλά και στα οικονομικά σας. Η διαίσθησή σας μπορεί να λειτουργεί σήμερα καλύτερα από τη λογική σας οπότε δώστε της σημασία. Τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ήλιο ίσως φέρουν βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο στη δουλειά σας ή μία καλή είδηση για την πορεία της καριέρας σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία σημαντική συνεργασία ή μία σημαντική σχέση είναι που σας απασχολεί περισσότερο σήμερα. Ίσως αυτές οι σκέψεις σας δημιουργούν βάρος ή να έχετε αμφιβολίες για τις σχέσεις αυτές, αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Πάρτε τον χρόνο σας για να καθαρίσει το μυαλό σας και να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες σας. Τις απογευματινές ώρες μία συζήτηση με ένα φίλο που ίσως έχετε καιρό να μιλήσετε ή με έναν συνεργάτη μπορεί να βελτιώσει τη διάθεσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή μπορεί να σας οδηγούν να ψάχνετε την τελειότητα στη δουλειά σας κι έτσι να φανείτε πιο αυστηροί απέναντι στον εαυτό σας και τους άλλους. Μακροπρόθεσμα κάτι τέτοιο δεν οδηγεί σε θετικά αποτελέσματα καθώς είναι πιθανό να χάσετε πολύ χρόνο σε κάθε λεπτομέρεια. Ωστόσο αυτές οι όψεις μπορεί να φέρουν μία ανταμοιβή στη δουλειά σας. Πιθανή είναι και μία καλή εξέλιξη σε ένα οικονομικό θέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εξαιρετικό είναι το κλίμα για τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σας σήμερα. Είναι η κατάλληλη μέρα να συζητήσετε σκέψεις και ιδέες και να νιώσετε ότι έχετε την αποδοχή των άλλων ή την έγκρισή τους. Το ίδιο θετική σε αυτό το επίπεδο θα είναι και η αυριανή μέρα. Εκμεταλλευτείτε τις βραδινές ώρες για να χαλαρώσετε με το σύντροφο σας ή να κάνετε κάτι που σας διασκεδάζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί σήμερα να αντιμετωπίζετε αρκετές απαιτήσεις και κούραση αλλά οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή σας βοηθούν να τα βγάλετε πέρα. Θέστε τα όριά σας ακόμα και μέσα στην ίδια σας την οικογένεια καθώς σας είναι δύσκολο να χαλάσετε χατήρι σε αυτούς που αγαπάτε. Αν είστε μόνοι μπορεί να νιώσετε ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο από τον χώρο της δουλειάς σας ή και να λάβετε μία θετική οικονομική είδηση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Κριού

Αφροδίτη στους Ιχθύς 05/04/2022 – 02/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 04/04/2022 – 10/04/2022