ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 5/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη 5 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Ταύρο μέχρι τις 11:36 το πρωί που θα περάσει στους Διδύμους όπου και θα παραμείνει στο υπόλοιπο της ημέρας δημιουργώντας μάλιστα μια σειρά αρμονικών όψεων. Η Τετάρτη είναι μια εξαιρετική μέρα για συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, πρόοδο σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η Σελήνη διατρέχει τους Διδύμους κι έτσι είναι πολύ πιθανόν να είναι φορτωμένο με συζητήσεις, συσκέψεις, διαπραγματεύσεις, επαφές το πρόγραμμα σας σήμερα και να είστε στο τρέξιμο όλη μέρα.  Εξαιρετική και για θέματα σπουδών η σημερινή μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους μετά τις 11:36 και σε όλο το υπόλοιπο της μέρας τα πρακτικά θέματα μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. Η σημερινή μέρα μπορεί να κρύβει και μια θετική έκπληξη την ευκαιρία να μιλήσετε για μια οικονομική συνεργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους και η μέρα σας τρέχει σε πιο γρήγορους ρυθμούς αλλά δημιουργεί και μεγαλύτερες ευαισθησίες. Σήμερα βρείτε χρόνο και για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή να χαλαρώσετε κάνοντας κάτι που σας διασκεδάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη μετά τις 11:36 στους Διδύμους σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά ή και τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Αν έχετε μυστικές συζητήσεις και επαφές είναι εξαιρετική μέρα για να τις προωθήσετε.

 

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη μετά τις 11:36 που θα βρίσκεται στους Διδύμους, χρωματίζει με πιο ευχάριστα χρώματα τη διάθεση σας και σας δίνει την ευκαιρία επαφής με φίλους και συνεργάτες. Είναι μια πιο άνετη μέρα για σας και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για όλα όσα χρειάζεστε λίγη εύνοια από την τύχη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη σήμερα προχωρά στους Διδύμους και στρέφει την προσοχή σας στον τομέα της καριέρας. Είναι πιο έντονες μέρες για σας με εξελίξεις, αλλά μπορεί να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές και με θετικό αντίκτυπο για την καριέρα και για το πορτοφόλι σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους και η μέρα γίνεται πιο εποικοδομητική για επαγγελματικά, σπουδές, οικονομικά. Τα οφέλη όμως της σημερινής μέρας μπορεί να σχετίζονται με ένα καλύτερο αύριο κι αυτό φτάνει για να χαμογελάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με διάφορες σκέψεις ίσως και μια αγωνία γιατί δεν βρίσκετε μια αποτελεσματική λύση σε κάτι που σας απασχολεί. Η μέρα μπορεί να κλείσει με μια θετική είδηση. Μην ξεχνάτε μέσα σε όλα τα απαιτητικά να δίνετε στον εαυτό σας και την «άδεια» να χαλαρώσει λίγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σήμερα θα προχωρήσει στους Διδύμους και προτεραιότητα σας γίνεται μια σχέση ή μια συνεργασία. Έτσι φαίνεται ότι θα έχετε συζητήσεις ή επαφές με άτομα που σας στηρίζουν και θέλουν να βοηθήσουν. Το μαγικό είναι ότι πραγματικά μπορεί να προσφέρετε καλές συμβουλές σήμερα και στο τέλος να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα εστιάζει την προσοχή σας στις υποχρεώσεις και κυρίως στα θέματα της δουλειάς κι έτσι μετά τις 11:36 που η Σελήνη θα προχωρήσει στους Διδύμους είστε έτοιμοι να επωμιστείτε αρκετές ευθύνες. Σήμερα αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο και φροντίδα στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Θετικές εξελίξεις σε θέματα δουλειάς μπορεί να προκύψουν τις απογευματινές ώρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στους φιλικούς σας Διδύμους στις 11:36 και σχηματίζει θετικές, αρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας, ξυπνώντας επιθυμίες καλοπέρασης. Μπορεί να προκύψει ξαφνικά μια πρόσκληση, που αν την αποδεχτείτε θα περάσετε υπέροχα.

ΙΧΘΥΕΣ

Καθώς η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους στις 11:36 το πρωί μαζί με σας ξυπνούν και οι έγνοιες και οι υποχρεώσεις προς τους άλλους. Κάποιο οικογενειακό θέμα μπορεί να σας απασχολήσει περισσότερο. Αρκετά κουραστική η σημερινή μέρα και στο μέτωπο της δουλειάς.