ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 5/3

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 5 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη σχηματίζει σήμερα Κυριακή 05/03, τετράγωνο με τον Ουρανό μια όψη που δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση, μας κάνει πιο παρορμητικούς στις αντιδράσεις μας και δεν φαίνεται να έχουμε ιδιαίτερη υπομονή ειδικά σε οτιδήποτε απαιτεί συγκέντρωση και δέσμευση. Θα διασπάται πιο εύκολα η προσοχή μας, ενώ μπορεί και ψυχολογικά και συναισθηματικά να έχουμε έντονα ξεσπάσματα. Σιγά-σιγά αρχίζει άλλωστε και η επιρροή της Πανσελήνου την Τρίτη 07/03.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και η κύρια όψη της είναι το τετράγωνο με τον Ουρανό. Προσπαθήστε να είστε μετριοπαθείς στα έξοδα και μην καλύπτετε άλλες ανάγκες σας κατά βάση ψυχολογικές με ψώνια που δεν είναι απαραίτητα. Γενικώς η Κυριακή σας βρίσκει σε μια πιο ακραία και κυκλοθυμική διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα την Κυριακή θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας δημιουργώντας απρόοπτα μέσα στη μέρα ή και ανάγκη να διαφοροποιήσετε τα πλάνα σας ξαφνικά. Από την άλλη μπορεί κάποιος να σας πατήσει ένα «κουμπί» και να σας κάνει να αντιδράσετε σπασμωδικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο, παίζει λίγο με το μυαλό σας και δημιουργεί αστάθεια στα συναισθήματα σας. Μπορεί να βιώσετε όλη τη γκάμα συναισθημάτων από τα πιο πεσιμιστικά μέχρι τα πιο αισιόδοξα. Η αστάθεια αυτή μπορεί να προέρχεται κι από κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα σας. Μην παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά και μην τους δίνετε μεγαλύτερη σημασία από αυτή που τους αναλογεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό η προσοχή σας θα διασπάται από άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος και πιθανώς αν έχετε κάποιες υποχρεώσεις να μη μπορείτε να συγκεντρωθείτε και να τις φέρετε εις πέρας. Από την άλλη η μέρα έχει ιδιαίτερη αστάθεια κα μπορεί να προκύπτουν απρόοπτα που σας οδηγούν σε άλλες επιλογές από αυτές που είχατε αποφασίσει να ακολουθήσετε.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σας προβληματίσει σε ένα επαγγελματικό θέμα. Μπορεί να υπάρχει μια απρόβλεπτη εξέλιξη ή κάποιο απρόοπτο μέσα στη μέρα που σας οδηγεί σε ένα διαφορετικό προγραμματισμό. Σε κάθε περίπτωση ό,τι κι αν προκύψει στο μέτωπο της δουλειάς προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να το διαχειριστείτε όπως πρέπει και χωρίς να δραματοποιείτε τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η κύρια όψη της Σελήνης είναι το τετράγωνο με τον Ουρανό που δημιουργεί απρόοπτα μες τη μέρα και μπορεί να χρειαστεί να τροποποιήσετε το πρόγραμμα σας προκειμένου να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Γενικώς θα είναι μια κάπως έκρυθμη μέρα και σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς μπορεί να νιώθετε αναστατωμένοι και πιθανώς χωρίς απαραίτητα να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος.

ΖΥΓΟΣ

Μια έκρυθμη ως μέρα με τη Σελήνη να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και να φέρνει κάποια απρόοπτα στη μέρα. Είτε ένα οικονομικό ζήτημα, είτε ένα θέμα που αφορά σε μια σημαντική σας σχέση, μπορεί να σας δημιουργήσει πονοκέφαλο, μέχρι να βρείτε τρόπο να το διαχειριστείτε σωστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη έρχεται σε κόντρα με τον Ουρανό και είναι πιθανόν να αλλάξουν τα πλάνα σας ξαφνικά και να πρέπει να τροποποιήσετε το πρόγραμμα σας προκειμένου να ανταποκριθείτε στα νέα δεδομένα που παρουσιάζονται. Θα είστε αρκετά πιο αναστατωμένοι, αλλά καλά θα κάνετε να μην πάρετε αποφάσεις πάνω στην παρόρμηση και το συναίσθημα της στιγμής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πιο ασταθής μέρα. Μην ξεχνάτε ότι έρχεται και μια Πανσέληνος που σας αφορά την Τρίτη και σιγά σιγά θα αρχίσετε να νιώθετε πιο έντονη την επιρροή της. Ένα θέμα που αφορά στα επαγγελματικά μπορεί να σας βγάλει εκτός προγράμματος. Ίσως κάποιος συνεργάτης ή πελάτης να χρειάζεται τη βοήθεια σας τελευταία στιγμή και να πρέπει να ανταποκριθείτε, αλλάζοντας το πρόγραμμα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κύρια όψη είναι αυτή του τετραγώνου της Σελήνης με τον Ουρανό που δημιουργεί απρόοπτα μες τη μέρα τα οποία πρέπει να διαχειριστείτε με στωικότητα και υπομονή. Ίσως να μην είναι εύκολο, αλλά μια αντιδραστική συμπεριφορά ή μια παρορμητική αντίδραση να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Ευτυχώς είναι κάτι προσωρινό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια μπορεί να σας αναστατώσουν λίγο περισσότερο την Κυριακή που είναι μια πιο ασταθής μέρα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Πιθανώς να χρειαστεί να τροποποιήσετε το πρόγραμμα σας, για να εξυπηρετήσετε ένα μέλος της οικογένειας σας, τον σύντροφό σας ή και ένα συνεργάτη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ήδη αρχίζει η επιρροή της Πανσελήνου στην Παρθένο, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη. Έτσι μπορεί να υπάρχει ένα έκρυθμο πλαίσιο, ενώ μπορεί οι απαιτήσεις σε επίπεδο επικοινωνίας να είναι πολλές. Από την άλλη μπορεί να προκύπτουν και απρόοπτα μες τη μέρα και να πρέπει να τροποποιήσετε τη δράση σας για να ανταποκριθείτε στα νέα δεδομένα.