ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 5/11

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου.

Σημαντικές πλανητικές αλλαγές σημειώνονται σήμερα κι επηρεάζουν όλα τα ζώδια. H Αφροδίτη περνά σήμερα στον πραγματιστή Αιγόκερω κι έτσι ο τρόπος που σκεφτόμαστε, που αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα, ο τρόπος που εκφράζουμε τα συναισθήματα αλλά και το πώς διαχειριζόμαστε τα οικονομικά μας, αλλάζουν.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η Αφροδίτη, ο δείκτης των σχέσεων αλλά και των οικονομικών θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι τις 5 Μαρτίου. Παράλληλα ο Ερμής περνά στον Σκορπιό βοηθώντας μας να βλέπουμε σε βάθος τα πράγμα. Η Σελήνη στον Σκορπιό, σχηματίζει σήμερα συμπαθητικές όψεις.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Η σημερινή μέρα δεν είναι κατάλληλη ούτε για να ασκήσετε πιέσεις ούτε για να πιεστείτε. Το τρίγωνο Σελήνης Ποσειδώνα φέρνει σύγχυση ως προς τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε. Προσοχή στις οικονομικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ:

Η Αφροδίτη περνά σήμερα στο Αιγόκερω κι από εκεί ως κυβερνήτης του ζωδίου σας σάς στηρίζει σε πνευματικό επίπεδο βάζοντας σε πρώτο πλάνο τις σχέσεις που σας ικανοποιούν στο πνεύμα και την ψυχολογία σας. Τη σημερινή ημέρα είναι καλύτερο να βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Οι τομείς της εργασίας και της υγείας είναι εκείνοι που πρέπει να βρείτε τρόπο να βελτιώσετε. Δείξτε προσοχή στο τι τρώτε, πώς αθλείστε, στον ύπνο σας αλλά και γενικότερα τον οργανισμό σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα δώσει έμφαση στα προσωπικά και τις συνεργασίες σας, ενώ ο Ερμής στον Σκορπιό, ρίχνει την προσοχή σας στη δημιουργία, τα παιδιά, τις επιχειρήσεις, τις ευχάριστες ασχολίες και τα αθλήματα. Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που προτιμάτε να περάσετε πιο χαλαρά παρόλο που ίσως νιώσετε σύγχυση σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ:

Ίσως νιώθετε μία ατονία και θέλετε απλά να χαλαρώσετε σήμερα, ενώ η προσοχή σας δίνεται σε θέματα σπιτιού και συμβίωσης. Το επόμενο διάστημα οι σχέσεις με συνεργάτες και ανθρώπους που αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς σας, διευκολύνονται.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Μία όμορφη και δημιουργική ημέρα είναι η σημερινή και καλό είναι να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε πνευματικά και να διασκεδάσετε. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει όμορφες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή τους επόμενους μήνες, ενώ ο Ερμής στον Σκορπιό φέρνει την προσοχή σας στην καλύτερη οργάνωση της καθημερινότητας.

ΖΥΓΟΣ:

Ο Ερμής στον Σκορπιό θα βελτιώσει την οργανωτικότητα στα οικονομικά σας, ενώ η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή στο σπίτι και την οικογένειά σας. Η σημερινή ημέρα σας απασχολεί με οικονομικά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η επικοινωνία, οι μετακινήσεις, οι επαφές με φίλους και συναδέλφους έρχονται στο προσκήνιο με την έλευση του Ερμή στο ζώδιό σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα ενισχύσει το επικοινωνιακό σας ταλέντο. Σήμερα νιώθετε σύγχυση σε θέματα προσωπικής φύσεως ή θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η ημέρα ίσως ξεκινά με μία αίσθηση κόπωσης και μία ανάγκη να ξεκουραστείτε και να μην πιεστείτε. Μία αίσθηση σύγχυσης ίσως δημιουργηθεί για θέματα υγείας ή οικογένειας. Το επόμενο διάστημα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών επηρεάζοντας θετικά, ενώ ο Ερμής στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την ψυχολογία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Μία σύγχυση ίσως επικρατήσει σε σχέση με το πώς θα συντονίσετε το πρόγραμμά σας σήμερα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας σάς προτρέπει να αναβαθμίσετε την εικόνα σας προς τα έξω, την επαγγελματική εικόνα σας και τονώνει την ερωτική σας ζωή. Ο Ερμής στον Σκορπιό δίνει έμφαση στις συνεργασίες, τις φιλικές σχέσεις, τους νέους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω διαμορφώνει παρασκήνιο στα ερωτικά και οικονομικά θέματα, ενώ ο Ερμής στον Σκορπιό δίνει έμφαση στον τομέα της καριέρας. Ίσως όμως σας παιδέψει στο κομμάτι της επικοινωνίας και των δοσοληψιών σας. Σήμερα ίσως νιώθετε κάπως άτονοι ή σαν να βρίσκεστε σε σύγχυση.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η αίσθηση ότι δεν έχετε ενέργεια είναι εντελώς παροδική οπότε δεν πρέπει να σας ανησυχήσει. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει ένα υποστηρικτικό κλίμα από συνεργάτες και φίλους που σας βοηθούν να πετύχετε τους στόχους σας. Ο Ερμής στον Σκορπιό σας προτρέπει να αφιερωθείτε σε νέα επαγγελματικά σχέδια ή στις σπουδές σας με προσήλωση. Βοηθά επίσης σε δοσοληψίες, συμφωνίες εμπορικού χαρακτήρα και ταξίδια.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια σήμερα, από την Άση Μπήλιου:

– Καλές και δύσκολες μέρες του Νοεμβρίου 2021 για τα 12 ζώδια
– Πώς θα είναι ο Νοέμβριος 2021 αστρολογικά;
– Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 01/11/2021 – 07/11/2021