ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 5/10

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Από χθες η Σελήνη πέρασε στον Υδροχόο και θα παραμείνει εκεί όλη την Τετάρτη. Η Σελήνη στον Υδροχόο, βρίσκεται σε ένα κοινωνικό κι επικοινωνιακό περιβάλλον αλλά έχοντας να αντιμετωπίσει μέσα στη μέρα τις δυο συμπληγάδες τον Ουρανό και τον Κρόνο που βρίσκονται πάλι σε πολύ στενή σύγκλιση σχηματίζοντας όψη τετραγώνου, περιορίζεται η δράση της.

Η σύνοδος με τον Κρόνο δείχνει ότι μπορεί να υπάρχουν υποχρεώσεις και ευθύνες που δεν μπορούμε να αποφύγουμε αλλά και πιο δύσκολες συνθήκες ή εμπόδια που δοκιμάζουν το νευρικό μας σύστημα, ενώ το τετράγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί αστάθειες και ξαφνικά γεγονότα. Σε κάθε περίπτωση ας κρατήσουμε την αισιοδοξία μας απέναντι στις προκλήσεις της ημέρας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι μια μέρα που πρέπει να ακούτε περισσότερο αυτά που θα σας πουν οι άλλοι. Θα υπάρχει ασταθές και νευρικό κλίμα ιδιαίτερα το βράδυ δεν θα είναι δύσκολο να παρεκτραπείτε αν κάποιος σας προκαλέσει. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο σάς ωθεί να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στους στόχους σας ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να θυσιάσετε τη διασκέδαση. Μπορεί να υπάρχει ένα ξαφνικό οικονομικό ζήτημα που σας αγχώνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πίεση που θα νιώσετε σήμερα προέρχεται τόσο από το κομμάτι της δουλειάς όσο και από την προσωπική ζωή σας. Χρειάζεται να διαχειριστείτε με ευγένεια τις σχέσεις σας παρόλο που το άγχος να προλάβετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας είναι τεράστιο. Αυτό ίσως σας κάνει πιο πιεστικούς απέναντι στους άλλους. Επιστρατεύστε την παροιμιώδη ψυχραιμία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Υδροχόο, μέσα στον τομέα της περιπέτειας, σας κάνει να θέλετε να σχεδιάσετε τη μέρα σας με διάφορες δραστηριότητες κι από την άλλη νιώθετε ότι κάτι σας κρατάει πίσω. Το άγχος και η αγωνία για κάποιες εξελίξεις είτε σε θέματα δουλειάς, είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στις σπουδές χτυπάει κόκκινο. Δεν είναι ανάγκη να τα σκεφτείτε όμως όλα σήμερα και να χαλάσετε τη διάθεση σας. Βάλτε προτεραιότητες στη μέρα σας και μην πιέζετε ούτε τον εαυτό σας ούτε τους άλλους.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια αρκετά πιεστική μέρα είναι η σημερινή καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό, φέρνοντας απρόοπτα. Αν έχετε μια επαγγελματική συζήτηση, προσπαθήστε να διαφοροποιήσετε τις αντιδράσεις σας και να μην ρίξετε λάδι στην φωτιά. Έντονα συναισθήματα κυρίως αρνητικής χροιάς αλλά και αυστηρή κριτική μπορεί πιο εύκολα να βγουν με τις σημερινές όψεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις η καλύτερη διέξοδος είναι η υπομονή και η ψυχραιμία.

ΛΕΩΝ

Η έντονη όψη Σελήνης -Κρόνου σήμερα, ίσως σας ζορίσει με τις υποχρεώσεις σας και μπορεί να αντιδράσετε σπασμωδικά. Κι ενώ μπορεί η πρόθεση σας να μην είναι αυτή, ίσως οι αντιδράσεις των άλλων να σας κάνουν τελικά να ξεφύγετε εκτός ορίων. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κι όταν πάτε να λειτουργήσετε πυροσβεστικά ίσως σε μια διαφωνία άλλων. Τα απρόοπτα πάντως ακόμη και στη δουλειά είναι μέσα στο μενού των σημερινών αστρολογικών προδιαγραφών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Τετάρτη είναι απαιτητική μέρα καθώς η Σελήνη συναντά Κρόνο Ουρανό και ενεργοποιεί τη μεταξύ τους όψη. Είναι μια αρκετά έκρυθμη ημέρα, με απρόοπτα σε όλα τα επίπεδα γι’ αυτό πρέπει να προστατέψετε όσο γίνεται περισσότερο τον εαυτό σας. Από την άλλη μπορεί να έχετε κάποιες υποχρεώσεις που να περιορίζουν λίγο το πρόγραμμα και τα κέφια σας. Είναι πολύ σημαντικό ειδικά με τις όψεις του Κρόνου να μην ενδίδουμε σε φοβίες και άγχη.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Οι αντίξοες όψεις της Σελήνης προς τον Κρόνο και τον Ουρανό δημιουργούν ένα ιδιαίτερα πλαίσιο στη μέρα που θέλει προσοχή και ψυχραιμία. Έτσι σήμερα μπορεί να έχετε μια αντιπαράθεση με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στην ζωή σας. Εδώ όμως πρέπει να πρυτανεύσει η λογική σας, η διπλωματία και η ευγένεια και να επιβάλλετε εσείς τον ρυθμό αλλά και το κλίμα που θέλετε. Αν βλέπετε ότι αυτό δεν είναι εφικτό τότε καλύτερα να αποχωρήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Τετάρτη βρίσκει τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας και σε τετράγωνο με τον Ουρανό κάτι που την καθιστά από τις κουραστικές μέρες της εβδομάδας. Το να έχετε δουλειά να κάνετε δεν είναι και τόσο δύσκολο σενάριο, αφού η επιρροή της συνόδου με τον Κρόνο θα βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας. Ακόμη μπορεί να σας είναι δύσκολο να χαλαρώσετε ή να κοιμηθείτε και ίσως έχετε απροσδιόριστο άγχος μέσα στην μέρα. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο υπομονετικοί και ψύχραιμοι γίνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο από τον τομέα της επικοινωνίας, έρχεται σε κατά μέτωπο αντιπαράθεση με τον Κρόνο και με τον Ουρανό δημιουργώντας μια αίσθηση κατήφειας. Εύκολα σήμερα, κάποιος μπορεί να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά και να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Αυτό φυσικά καλό είναι να το προσέξετε και με τις επαφές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καλύτερα να υποχωρήσετε ή ακόμη καλύτερα να αποχωρήσετε από μια τέτοια φάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αγαπάτε καθόλου τις εντάσεις και προτιμάτε να βρίσκετε πιο ήπιους τρόπους να λύνετε τα προβλήματα σας. Όμως σήμερα οι όψεις της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Κρόνο επηρεάζουν το κλίμα της ημέρας και είναι λίγο δύσκολο να σας αφήσει εκτός. Η συμβουλή μου είναι να απέχετε συνειδητά σήμερα από συζητήσεις με αντικείμενο τα οικονομικά. Επίσης δεν είναι η κατάλληλη μέρα να δανείσετε χρήματα ή να πειστείτε από κάποιον να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα ξεκινά με σας πρωταγωνιστές αφού η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα σχηματίζει απαιτητικές όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο. Αυξημένες απαιτήσεις αν εργάζεστε ή έχετε υποχρεώσεις στο σπίτι, κάποια κατήφεια στις σχέσεις ή κούραση κι εσείς κάπου στη μέση προσπαθώντας να ισορροπήσετε. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συγκεντρωθείτε κάποιες ώρες στα «πρέπει» στην καθημερινότητα σας και το βράδυ να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Τετάρτη σας βρίσκει με μια άρνηση να κάνετε πολλά πράγματα και προτιμάτε πιθανώς να περάσετε λίγες ώρες παραπάνω χουζουρεύοντας χωρίς πρόγραμμα. Στο βαθμό που μπορείτε να το επιτύχετε αυτό θα είναι μια χαρά. Αν όμως εργάζεστε ή έχετε ανειλημμένες υποχρεώσεις στο σπίτι τότε μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση. Γενικά είναι μια μέρα που πρέπει να είστε λίγο πιο μετριοπαθείς στις απόψεις σας και να μην προσπαθείτε να τις επιβάλλετε. Βάλτε σε προτεραιότητα την υγεία σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: