ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 5/04

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 5 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Τρίτη είναι μια μέρα που βομβαρδιζόμαστε με πληροφορίες και θα έχουμε την τάση να τις αναπαράγουμε ή να τις μεταδίδουμε κι εμείς στους άλλους προκαλώντας μια νοητική υπερκόπωση. Σήμερα όμως περνά στο ζώδιο της έξαρσης της η Αφροδίτη στους Ιχθύς δημιουργώντας λίγο πιο γλυκιά ατμόσφαιρα στις προσωπικές μας σχέσεις.

Στους Ιχθύς η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσής της και υπόσχεται μέχρι τις 2/5 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο να είναι πιο βοηθητική στην έκφραση του συναισθήματος μας και στην ερωτική μας ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς σε ένα ζώδιο πριν το δικό σας σε ένα πιο μυστικό και αθέατο οίκο στο ωροσκόπιο σας. Αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να νιώθετε στο επόμενο διάστημα πιο συντονισμένοι με το σύντροφο σας. Φυσικά παίζει και το ενδεχόμενο να προκύψει και μια επιστροφή από το ερωτικό σας παρελθόν που πιθανώς να θέλετε να δείτε αν μπορεί να έχει κάποια καλύτερη «γεύση» αυτή τη φορά ή να δώσετε την ευκαιρία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευτυχώς η Σελήνη φεύγει από το ζώδιο σας το πρωί και προχωρά στους Διδύμους παίρνοντας μακριά λίγο από το στρες ή ό,τι άλλο σας κάνει να «λιώνετε» τον εγκέφαλο σας σε περιττές σκέψεις. Σας έχω πει από την αρχή του χρόνου ότι μέχρι τις 15/4 εκτείνεται το πιο σύνθετο και απαιτητικό διάστημα του πρώτου εξαμήνου. Ευτυχώς πάμε σιγά σιγά για το τέλος αυτής της δύσκολης περιόδου.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα περνά η Αφροδίτη στους Ιχθύς μες τον τομέα της καριέρας και σας ανοίγει ένα καινούριο δρόμο στα επαγγελματικά δίνοντας σας την ευκαιρία να «φανείτε» περισσότερο, να περιποιηθείτε την «εικόνα» της δουλειάς σας προς τα έξω και να έχετε επαφές με άτομα τα οποία θα μπορούσαν να σας προτείνουν κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο. Από δω και κάτω να έχετε μάτια και αυτιά ανοιχτά γιατί οι ευκαιρίες θα είναι σημαντικές και αυτό θα το διαπιστώσετε ακόμη περισσότερο μέσα στον Απρίλιο όταν θα περάσει κι ο Άρης στο ίδιο ζώδιο και θα σας κάνει ακόμη πιο δυναμικούς και απαιτητικούς.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς κάνοντας τη διέλευση της μέσα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο της περιπέτειας και των ανοιχτών οριζόντων σαν μια ευλογία για το «παρακάτω» της ζωής σας, αφού πέρα από την διάθεση σας θα σας ανοίξει και νέους δρόμους στην επικοινωνία, στις σπουδές και στα επαγγελματικά σας σχέδια. Τώρα με την βοήθεια της Αφροδίτης μέχρι τις 2/5 σχεδιάζετε το μέλλον σας ακόμη κι αν τα όνειρα υλοποιηθούν σε δεύτερο χρόνο μετά τον Μάιο.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Η Σελήνη θα προχωρήσει στους φιλικούς σας Διδύμους και θα γίνει πιο βοηθητική κάνοντας πιο εύκολο να βγάλετε ίσως συμπεράσματα για κάποιες σχέσεις σας. Πιθανώς να έχετε ενδείξεις ποιος είναι με το μέρος σας και ποιος όχι μέσα στο σημερινό αστρολογικό πλαίσιο. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς που προχωρά σήμερα θα είναι ευεργετική για τα θέματα των οικονομικών σας μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα μολονότι σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να σας μπερδέψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στα δικά σας θέματα και να κάνετε οικονομία δυνάμεων και ενέργειας γιατί θα είναι μια απαιτητική μέρα στο χώρο της εργασίας σας. Η Σελήνη στους Διδύμους σας κάνει ανήσυχους για θέματα δουλειάς ή μπορεί να συζητάτε γι’ αυτά με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Η Αφροδίτη θα περάσει σήμερα απέναντι σας στους Ιχθύς και σιγά σιγά θα ενισχύσει τόσο τον τομέα των ερωτικών σχέσεων όσο και των συνεργασιών.

ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη περνά σήμερα στους Ιχθύς προσφέροντας από δω και κάτω κάποιες μεγαλύτερες ευκολίες στις σχέσεις σας. Από την άλλη μες τον τομέα της υγείας και την φυσικής κατάστασης μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την φόρμα σας με τις ανάλογες προσπάθειες φυσικά. Η ανάγκη να τα ελέγξετε όλα σήμερα μπορεί να σας στρεσάρει ακόμη περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας είναι το καλό αλλά και πιο σημαντικό νέο της ημέρας για το ζώδιο σας. Ακόμη και χωρίς να έχουν αλλάξει σημαντικά πράγματα στην ζωή σας αυτή την στιγμή ετοιμάζεται να φυσήξει πιο ούριος άνεμος τουλάχιστον για την διάθεση σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε τους ενθουσιασμούς αγαπητοί μου Τοξότες και μην αρχίσετε να υπόσχεστε πράγματα τα οποία δεν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε και να τα φέρετε εις πέρας. Λιγότερα λόγια και περισσότερες πράξεις είναι το σωστό μότο για σήμερα! Σήμερα όμως η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς μέχρι τις 2/5 στον τομέα που αφορά το σπίτι και την οικογένεια και βοηθά να ομορφύνετε το περιβάλλον που μένετε και να κάνετε λίγο πιο θερμές και τις οικογενειακές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μια ευνοϊκή Σελήνη για να κάνετε τακτοποιήσεις και να έχετε επαφές με συνεργάτες ή ανθρώπους που μπορεί να σας συμβουλεύσουν με τον καλύτερο τρόπο για να βελτιώσετε την υγεία σας. Σήμερα όμως περνά κι η Αφροδίτη στους Ιχθύς ένα ζώδιο που ταιριάζει πολύ με το δικό σας μολονότι είναι τόσο διαφορετικό! Μες τον τομέα της επικοινωνίας η Αφροδίτη θα δημιουργήσει μια καλύτερη συνθήκη στις επαφές σας και στην επικοινωνία με τους άλλους είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα εγκαταλείπει το ζώδιο σας η Αφροδίτη. Προχωρά στους Ιχθύς μέσα στον τομέα των οικονομικών για το Ηλιακό σας ωροσκόπιο και σας βάζει στην διαδικασία να ψαχτείτε ακόμη περισσότερο με τα έσοδα και τα έξοδα. Όμως θα πρέπει να είστε ακόμη αρκετά πειθαρχημένοι σε αυτό τον τομέα. Μην ξεχνάτε την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας που μιλά για αυτοσυγκράτηση, πειθαρχία και οικονομία. Από την άλλη θα μπορούσε η Αφροδίτη να σας ανοίξει νέους ορίζοντες σ’ αυτό τον τομέα πιθανώς με μια καινούρια πρόταση που μπορεί να έχετε και να συνοδεύεται από ένα θετικό οικονομικό αντίτιμο.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα σας απασχολήσουν τόσο θέματα που αφορούν στη δουλειά όσο και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Συγκεντρωθείτε στην στις υποχρεώσεις που έχετε να βγάλετε εις πέρας και μη χάνετε χρόνο σε περιττές ενασχολήσεις. Από σήμερα όμως περνά στο ζώδιο σας και η Αφροδίτη και για το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι τις 2/5 ο εαυτός σας και οι δικές σας ανάγκες γίνονται προτεραιότητα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Κριού

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου 2022;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 04/04/2022 – 10/04/2022