ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 4/9

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα ο ανάδρομος Ερμής από την Παρθένο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία μια από τις πιο τυχερές όψεις για θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τον γραπτό και προφορικό λόγο αλλά και τις μετακινήσεις μας.

Θέματα ασφάλειας, αυτοπεποίθησης, σχέσεων αλλά και ό,τι αφορά τις καλές πλευρές της ζωής, τη διασκέδαση, τις χαλαρές στιγμές με αγαπημένα μας πρόσωπα, θα μας απασχολήσουν περισσότερο με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου καθώς σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στο ίδιο ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Αν ψάχνετε να βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο για τα θέματα της υγείας σας είναι πολύ πιθανόν σήμερα να τον βρείτε με το τρίγωνο Ερμή – Δία. Καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε και για οικονομικά θέματα τα οποία μπορεί να σας βαραίνουν από το παρελθόν ή για να δείτε τις προοπτικές επενδύσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση, να συζητήσετε μια νέα ιδέα σας μην το αναβάλλετε για τις επόμενες ημέρες μέχρι την Πέμπτη. Σήμερα θα έχετε πιο θετικές εξελίξεις. Πολύ θετική η μέρα αν θέλετε να κανονίσετε κάτι και με φίλους για το βράδυ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν ψάχνετε δουλειά ή μια καλύτερη δουλειά ίσως είναι η κατάλληλη μέρα για να περάσετε από συνέντευξη ή να στείλετε ένα βιογραφικό. Η δημιουργική προσέγγιση στα πράγματα είναι αυτή που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε κι ας κουραστείτε λίγο παραπάνω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα προσφέρεται εκτός των άλλων και για να ψαχτείτε σε θέματα οικονομικών. Ενδεχομένως να έχετε μια καλή οικονομική πρόταση ή να βρείτε κάποια δουλειά που πέρα από την αξιοποίηση των ταλέντων σας να σας προσφέρει κι ένα καλύτερο οικονομικό πλαίσιο.

ΛΕΩΝ  – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν και η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σας κάνει κάπως πιο αγχώδεις και ανήσυχους μέσα στη μέρα, η σύνοδος της με τον Δία την κάνει πιο ευχάριστη και διασκεδαστική κι έτσι όταν ξεμπερδέψετε με όλα όσα πρέπει να κάνετε μπορείτε να αξιοποιήσετε το υπόλοιπο της μέρας για τη χαλάρωση και τη διασκέδασή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να έχετε κανονίσει μια συνάντηση με φίλους, με συνεργάτες, να γιορτάζετε ένα γεγονός ή να συναντιέστε με αγαπημένα πρόσωπα για να μοιραστείτε τα νέα σας ή να κανονίσετε ίσως και κάποιο ταξιδάκι για το παρακάτω του φθινοπώρου. Θετική μπορεί να είναι η μέρα και για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

ΖΥΓΟΣ

Αν αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας, αν ψάχνετε τον κατάλληλο γιατρό, θεραπεία ή σύμβουλο φυσικής κατάστασης είναι μια εξαιρετική μέρα για έρευνα. Επίσης αν θέλετε να κάνετε εξετάσεις, ένα έλεγχο στην υγεία σας, η μέρα προσφέρεται. Πολύ καλή μέρα και για τις εργασιακές σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Θετική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς ή των υπηρεσιών σας. Η Σελήνη στον Ταύρο σάς δημιουργεί μεγαλύτερο άγχος για τα τεκταινόμενα σε μια συνεργασία ή σχέση, αλλά μπορεί να έχετε στο τέλος ευχάριστα μηνύματα κι από αυτό το μέτωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντική μέρα και για θέματα οικονομικά, για διαπραγματεύσεις, για να προωθήσετε ζητήματα που αφορούν στη δουλειά. Η Σελήνη στον Ταύρο συναντά σε όψη συνόδου τον Δία αυξάνοντας την αισιοδοξία και τη θετική σας στάση απέναντι στα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ βοηθητική μέρα για όλα τα θέματα επικοινωνίας, διαφήμισης, προώθησης της δουλειάς σας, σπουδών, σεμιναρίων αλλά και επαφών, διαπραγματεύσεων. Κανονίστε το πρόγραμμά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να σας μείνει και χρόνος για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας και όσους αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να έχετε τον πλήρη έλεγχο του πορτοφολιού σας, αλλά και της δουλειάς σας και να μην τον εκχωρείτε σε κανέναν άλλο. Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις, σήμερα είναι μια θετική μέρα αφού ο Ερμής από τον τομέα των οικονομικών σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον τομέα του σπιτιού και της ακίνητης περιουσίας σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση, κάποιες επαφές προτιμήστε τη σημερινή μέρα για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη και για μια έξοδο για διασκέδαση το αποψινό βράδυ προσφέρεται πολύ περισσότερο.