ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 4/8

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 4 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη εξακολουθεί και σήμερα την πορεία της στο συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων σχηματίζοντας δυο όψεις στη διάρκεια της νύχτας, ένα εξάγωνο με τον Δία και την αντίθεση με τον Άρη τα ξημερώματα.

Επειδή η Σελήνη στους Ιχθύς αυξάνει και τις τάσεις φυγής κι επειδή πολλοί θα ξεκινήσουν τις διακοπές τους από αυτό το σαββατοκύριακο ας είστε λίγο πιο υπομονετικοί στο δρόμο και λίγο πιο ευγενικοί στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς.

ΚΡΙΟΣ

Αν και η μέρα ξεκινά με μια πιο άτονη διάθεση και με διάφορες σκέψεις που προσωρινά μπορεί να σας αγχώνουν, στην πορεία τα πράγματα
διαφοροποιούνται αρκετά. Μπορεί να μάθετε ξαφνικά για μια αλλαγή που θα σας ευνοήσει στον εργασιακό σας χώρο. Η μέρα προσφέρεται και για να κάνετε ένα διεξοδικό έλεγχο σε θέματα υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια βοηθητική όψη ανάμεσα στη Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς και τον Ουρανό στο ζώδιο σας σχηματίζεται σήμερα και μπορεί να σας
βγάλει από κάποιο αδιέξοδο που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες. Ακόμη μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε θέματα που αφορούν σε μια προσωπική σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πορεία της Σελήνης στους Ιχθύς δημιουργεί πιο αγχώδεις συνθήκες κυρίως σε θέματα της δουλειάς. Αν εργάζεστε και δεν έχετε βγει σε άδεια ακόμη μπορεί τις πρωινές ώρες να εκνευριστείτε με κάποιες συμπεριφορές ή καταστάσεις στην εργασία σας. Στην πορεία της μέρας θα εξομαλυνθούν τα πράγματα και το εξάγωνο Σελήνης-Ουρανού θα είναι αρκετά βοηθητικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά θετική η σημερινή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, παρόλο κάποια επαγγελματικά άγχη να μην σας εγκαταλείψουν, ειδικά τις πρωινές ώρες που κυριαρχεί η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη. Από την άλλη μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας κάνει κλικ ερωτικά, ενώ κάποιοι από σας μπορεί να προετοιμάζεστε να φύγετε για τις διακοπές σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα σάς απασχολούν περισσότερο πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σας με τη Σελήνη στους Ιχθύς. Οι πρωινές ώρες με την
αντίθεση Σελήνης-Άρη είναι πιο πιεστικές. Στην πορεία της μέρας θα μπορέσετε πιο εύκολα να βρείτε μια καλή λύση ίσως και πρωτότυπη, προκειμένου να δώσετε τέλος σε μια αγωνία για ένα πρακτικό ζήτημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα είναι πιεστική κυρίως γιατί όλοι γύρω σας απαιτούν κάτι από σας. Τις πρωινές ώρες είστε πιο ανυπόμονοι και κάποιες στιγμές και λίγο πιο επιθετικοί. Στην πορεία η μέρα διαφοροποιείται κι από το μεσημέρι κι έπειτα μπορεί να έχετε και πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις σήμερα που θα σας δώσουν τροφή για σκέψη.

ΖΥΓΟΣ

Οι ανησυχίες σε πρακτικό επίπεδο για θέματα δουλειάς είτε υγείας θα είναι πιο έντονες σήμερα, αλλά στην πορεία της η μέρα προσφέρει λύσεις. Είναι η κατάλληλη μέρα για να εστιαστείτε σε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, να δείτε πώς θα ανανεώσετε τις μεθόδους, τον
εξοπλισμό ή τον τρόπο που το προωθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Θετική στο σύνολό της η μέρα για εσάς και από αυτές που πρέπει να αξιοποιήσετε για να υλοποιήσετε τους καθημερινούς σας
στόχους. Οι πρωινές ώρες θέλουν μια προσοχή στην ανυπομονησία. Το εξάγωνο Σελήνης-Ουρανού στη
συνέχεια μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε μια εξαιρετική ή πρωτότυπη ιδέα και να σκεφτείτε με ένα διαφορετικό τρόπο πώς θα λυθεί ένα
πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μπορεί να μην έχετε πολλά κέφια ή να νιώθετε άτονοι και κουρασμένοι. Αν ξυπνάτε πρωί μπορεί να νιώσετε λίγο πιο έντονο
στρες σχετικά με μια κατάσταση που αφορά στη δουλειά ή στο σπίτι και σας προκαλεί αγωνία. Στο υπόλοιπο της μέρας τα πράγματα είναι πιο άνετα. Αν χρειάζεται να κάνετε μια κουβέντα με κάποιο ανώτερο ή καλό σας πελάτη, οι απογευματινές ώρες προσφέρονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κρίση σας θα λειτουργεί άψογα σήμερα, ενώ μπορεί να έχετε μια φοβερή ιδέα στη δουλειά και να εντυπωσιάσετε τους πάντες. Από την άλλη είναι μια καλή ημέρα για να διερευνήσετε θέματα που αφορούν σε σπουδές, σεμινάρια, μετεκπαίδευση, ή αν συνεργάζεστε με ξένους να βρείτε τρόπους καλύτερης επικοινωνίας ή να οργανώσετε ένα ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Λιγότερο πιεστική η σημερινή μέρα, μολονότι η προσοχή σας θα είναι στραμμένη και σήμερα στα πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των
οικονομικών. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή να έχει κάποιο άλλο πρόσωπο από το περιβάλλον σας μια πρόταση να σας κάνει που θα σας λύσει τα χέρια, κυρίως σε οικονομικά ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της Παρασκευής, δημιουργώντας ένα κλίμα ευαισθησίας αλλά και ευθιξίας,
και καλά θα κάνετε να προσπαθήσετε να είστε λίγο πιο ψύχραιμοι και αντικειμενικοί στις κρίσεις σας. Τις πρωινές ώρες μπορεί να είστε πιο βιαστικοί στην κρίση σας. Στην πορεία της ημέρας η κατάσταση εξομαλύνεται. Πιο θετικό για τις συναντήσεις το αποψινό βράδυ.