ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο Αύγουστο

Pexels

Ο Αύγουστος θα είναι σύμφωνα με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr, ένας απαιτητικός μήνας για 4 συγκεκριμένα ζώδια.

Ο Αύγουστος, ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού έχει δυο ιδιαιτερότητες. Η πρώτη αφορά τον μεγάλο αριθμό ανάδρομων πλανητών που έχουμε μέσα στο μήνα. Τον Αύγουστο θα έχουμε ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα, αλλά και ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο. Οι ανάδρομοι πλανήτες έχουν μεγάλη σχέση συμβολικά με το παρελθόν. Κι αυτό δεν αφορά μόνο τον ερωτικό τομέα, αλλά και τον επαγγελματικό. Η δεύτερη ιδιαιτερότητα του Αυγούστου είναι φυσικά τα δυο ολόγιομα φεγγάρια του, ένα στις αρχές και ένα στο τέλος του μήνα. Ποια είναι όμως τα 4 ζώδια που θα ζοριστούν περισσότερο τον Αύγουστο;

Τα 4 ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο Αύγουστο Pexels

Δίδυμοι

Με τον Άρη στην Παρθένο μέχρι τις 27/08, οι ρυθμοί θα είναι φρενήρεις. Ειδικά οι πρώτες 22 ημέρες, η ανάγκη να εκφράσετε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, τα συναισθήματα σας, τη δημιουργικότητα σας θα είναι προτεραιότητα. Ο Αύγουστος σαφώς είναι μήνας που θα έχει κάποιες εντάσεις μερικές μέρες του, διαφορές απόψεων, ασυμφωνίες, ανατροπές στα προγράμματα σας. Χωροταξικές αλλαγές μπορεί φυσικά να προκύψουν και στον τομέα της δουλειάς. Ο Αύγουστος θα είναι και μήνας αλλαγών, ακόμη κι αν η αλλαγή δεν εκδηλωθεί ως πράξη ακόμη. Μετά τις 27/08, δημιουργούνται προοπτικές γνωριμιών για τους αδέσμευτους και μεγαλύτερη κινητικότητα. Η Πανσέληνος την τελευταία ημέρα του μήνα, φέρνει δυσκολίες στον άξονα καριέρας-οικογένειας.

Παρθένος

Σαφώς ο Αύγουστος δεν θα είναι ένας απολύτως ήσυχος, χαλαρός και ξεκούραστος μήνας. Με κάποιο τρόπο ο Αύγουστος είναι μήνας αντιθέσεων, καθώς από τη μια θα θέλετε να κρυφτείτε κάπου κι από την άλλη δεν θα θέλετε να αποκοπείτε εντελώς κι από τις εξελίξεις στα πεδία που σας ενδιαφέρουν. Η Νέα Σελήνη στις 16/08 μπορεί να ξυπνήσει κάποιες ανασφάλειες ή φοβίες. Πιθανώς να υπάρχει κι ένα παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας χώρο που μπορεί να αποκαλυφθεί. Προσπαθήστε όλη αυτή την ενέργεια να τη διοχετεύσετε σε κάτι που αξίζει τον κόπο. Με τη δεύτερη Πανσέληνο του Αυγούστου, μπορεί κάποια σχέση προσωπική ή επαγγελματική να φτάσει σε οριακό σημείο και να πρέπει να ληφθούν αποφάσεις για τη συνέχιση ή τη διακοπή της.

Τοξότης

Τον Αύγουστο είστε έτοιμοι να διερευνήσετε νέους ορίζοντες. Εύκολο δεν θα είναι, αλλά η επιθυμία της εξέλιξης δεν σταματά ποτέ. Δυστυχώς ο φετινός Αύγουστος δεν συγκαταλέγεται στους χαλαρούς μήνες της χρονιάς. Μετά τις 23/08 θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους κυρίως ανωτέρους σας. Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό στις 27/08 θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε λίγο και να γίνετε λίγο πιο κοινωνικοί. Τελευταίο κομμάτι απαιτήσεων για το ζώδιο σας θα είναι η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου στις 31/08, η οποία σας υπενθυμίζει τις ευθύνες και τις απαιτήσεις της καριέρας, αλλά και της οικογένειας.

Ιχθύες

Tον Αύγουστο ένα μεγάλο μέρος της σκέψης και της προσοχής σας θα απορροφά ο τομέας της εργασίας, αλλά και της υγείας και φυσικής κατάστασης. Έτσι οι διακοπές κρίνονται απαραίτητες ακόμη κι αν δεν μετακινηθείτε από το σπίτι σας. Η Νέα Σελήνη στις 16/08 μπορεί να δείξει ακόμη μια νέα επαγγελματική ευκαιρία. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης θα βρίσκεται απέναντι σας και θα σας βάζει σε σκέψεις για τις σχέσεις σας. Παράλληλα, σε όλη τη διάρκεια του μήνα χρειάζεται προσοχή στον παρορμητικό τρόπο που μπορεί να εκφράζετε την ενόχληση σας με κάτι ειδικά στον τομέα σχέσεων-συνεργασιών. Προσπαθήστε να δείχνετε κατανόηση και ενσυναίσθηση. Οι πιο απαιτητικές μέρες του Αυγούστου θα έρθουν στο τέλος του, με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας που σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στις 31/08.