ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 4/7

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Περίεργη μέρα η Πέμπτη καθώς από τη μια η Σελήνη στους Διδύμους, βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που βοηθά στην επικοινωνία, τις επαφές μας, τις καθημερινές δοσοληψίες κι από την άλλη η όψη της με τον Ποσειδώνα που είναι η κύρια όψη της μέρας δημιουργεί μια ομίχλη στο νου και μπορεί να μας παραπλανά. Οπότε πριν πιστέψετε οτιδήποτε θετικό ή αρνητικό καλύτερα να το ψάξετε ενδελεχώς.

Αυτή η θολούρα, η αίσθηση ότι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα, η διακίνηση ψευδών ίσως πληροφοριών, οι υποσχέσεις που μένουν υποσχέσεις είναι το κύριο χαρακτηριστικό της όψης. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες οι άμεσοι αποδέκτες της επιρροής της όψης που θα πρέπει να αποφύγουν σήμερα τις πολύ σημαντικές αποφάσεις. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη θα προχωρήσει στον Καρκίνο προετοιμάζοντας τη νέα Σελήνη του Σαββάτου.

ΚΡΙΟΣ

Καθώς η κύρια όψη σήμερα είναι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και πολλή ευελιξία για να ανταπεξέλθετε στις μικροαναποδιές και τα μπερδέματα. Είναι σαν να σας παίζει παιχνίδια το μυαλό σας. Παίζει φυσικά να υπάρχει κι ένα έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας τομέα. Αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η κυρίαρχη όψη είναι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας προκειμένου να διαχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Ακόμη είναι πιθανόν να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και αναβολές στην επίτευξη ενός στόχου, γι’ αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί. Δεν είναι οι σωστές μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ακριβώς γιατί άλλο μπορεί να βλέπετε κι άλλο να ισχύει. Προσοχή ακόμη σε επαγγελματικές και οικονομικές δοσοληψίες.

ΔΙΔΥΜΟΙΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τετράγωνο της Σελήνης από το ζώδιό σας με τον Ποσειδώνα κυριαρχεί σήμερα κι είναι κάπως απατηλό βάζοντας φρένο στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα σημειώσετε πρόοδο γενικά, απλώς για κάποιο λόγο το σύμπαν σας δίνει λίγο χρόνο να σκεφτείτε ίσως περισσότερο τι θέλετε να γίνει και πως θα το καταφέρετε. Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε και μην κάνετε άτσαλες και παρορμητικές κινήσεις. Επειδή θα επικρατεί πολλή σύγχυση και ασυνεννοησία γενικότερα σήμερα θα χρειαστεί να γίνετε πολύ υπομονετικοί

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα να κυριαρχεί μπορεί να υπάρχει αρκετή θολούρα σε αυτά που σκέφτεστε ή να δέχεστε ένα καταιγισμό πληροφοριών που θέλουν όμως καλή ανάγνωση και σωστή αξιολόγηση. Προσέξτε όμως αρκετά στον τομέα της επικοινωνίας. Ακόμη είναι μέρες που ίσως δύσκολα θα μπορείτε να πείσετε όσους διαφωνούν μαζί σας, καθώς όλοι θα είναι πιο καχύποπτοι οπότε μην μπαίνετε στη διαδικασία. Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια της μέρας δίνοντας έμφαση στο παρασκήνιο αλλά και τη φυσική σας κατάσταση.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Θέματα οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα κι εκεί δεν φτάνει μόνο να κάνετε σωστή διαχείριση θα πρέπει να προσέχετε τα ψιλά γράμματα σε χρεώσεις, τους αφύσικα φουσκωμένους λογαριασμούς και ό,τι άλλο χτυπά περίεργα στο μάτι ή το αυτί σας. Κατά τα άλλα την Πέμπτη έχουμε μια συμπαθητική Σελήνη στους Διδύμους που βοηθά ιδιαίτερα στις επαφές σας με φίλους, συνεργάτες και ευνοεί τη συλλογική δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδεχομένως σήμερα να ανακαλύψετε ανισορροπίες, αδυναμίες ή προβλήματα σε μια σημαντική σας σχέση ή να σας πιάσουν ανασφάλειες σχετικά με τα επαγγελματικά και την πορεία της καριέρας σας. Πριν όμως αποφασίσετε μια σύγκρουση προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο.  Από την άλλη αν κάνετε τώρα κάποια γνωριμία θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί αν δεν γνωρίζετε το παρελθόν του ατόμου όσο κι αν σας ενθουσιάζει. Προσεκτικοί και σε ό,τι ακούτε σε σχέση με τα επαγγελματικά. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σοβαρές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα με τον τελευταίο να βρίσκεται μες τον τομέα της υγείας και της εργασίας είναι η κυρίαρχη όψη της σημερινής μέρας. Εννοείται αν έχετε καιρό να ελέγξετε τα επίπεδα της υγείας σας μην το καθυστερείτε. Προσπαθήστε να μην χάνετε την ενέργεια σας σε άσκοπες επαφές και συζητήσεις ή σε ανώφελες διαμάχες με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Ακόμη μην λάβετε σήμερα πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή, μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο αλλά όσο κι αν προσπαθείτε, δύσκολο να καταφέρετε να τα εκλογικεύσετε. Ένας άλλος παράγοντας σύγχυσης και θολούρας μπορεί να είναι τα οικονομικά ζητήματα ή το μέλλον κάποιων σχέσεων ή επαγγελματικών συνεργασιών. Η μέρα δεν είναι αρνητική για όλα όσα θέλετε να κάνετε φυσικά πάντα έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι κάτι μπορεί να στραβώσει και να χρειαστεί να γίνετε πιο ευέλικτοι. Αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού ίσως και ενός ακινήτου που θα μπορούσε να είναι η επαγγελματική σας στέγη. Από την άλλη αυτή η όψη δείχνει μια σύγχυση σε σχέσεις και συνεργασίες ή τάση να εξιδανικεύετε μια κατάσταση ή έναν άνθρωπο. Κατά τα άλλα με τη Σελήνη στους Διδύμους ευνοούνται οι επαφές με φίλους και το να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας βγάλει τον «ελεγκτικό» εαυτό σας στην επιφάνεια προσπαθώντας να μαζέψετε πράγματα που αφορούν είτε στο κομμάτι της δουλειάς είτε ακόμη και στη φυσική σας κατάσταση αλλά φοβάμαι χωρίς αποτέλεσμα. Τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται αυτό το διάστημα γι’ αυτό ούτε να ενθουσιάζεστε ούτε να απογοητεύεστε. Η μέρα δεν θα είναι πολύ χαλαρή αφού φαίνεται να υπάρχουν ένα σωρό υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες στις οικονομικές σας δοσοληψίες και γενικώς σε ό,τι δεν σας φαίνεται ή δεν σας ακούγεται σωστά. Δεν θα ήταν κακή ιδέα όμως να αναθεωρήσετε λίγο και τη διαχείριση σας και να κάνετε τροποποιήσεις στα θέματα των εξόδων. Ακόμη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα επηρεάζει θέματα που αφορούν στις ερωτικές γνωριμίες και σχέσεις και μπορεί να εξιδανικεύετε καταστάσεις σχετικά με κάποιο πρόσωπο και να μην βλέπετε ακριβώς την αλήθεια. 

ΙΧΘΥΕΣ

Καταρχάς οφείλετε να σκέφτεστε διπλά και τριπλά πριν πείτε ή γράψετε κάτι που ενδέχεται να παρερμηνευθεί. Μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο αυτές τις μέρες που έχει μεγαλύτερη ένταση κι όλοι είναι στην κυριολεξία στην «τσίτα». Εννοείται προσοχή και στο μεταφορικό σας μέσο. Πιθανώς να υπάρχει και μια ανησυχία σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια ή ένα ακίνητο. Δεν είναι μια σταθερή μέρα για λήψη αποφάσεων οπότε αποφύγετε τις δεσμεύσεις.