ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 4/5

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 4 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σαφώς πιο χαλαρό και συντονισμένο στο πνεύμα κατάνυξης θα είναι το Μεγάλο Σάββατο, με περισσότερες ευκαιρίες ψυχαγωγίας καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σχηματίζει συμπαθητικές όψεις με τον Δία, τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου δημιουργεί έντονα συναισθήματα και θα γιορτάσουμε με μεγάλη χαρά και πνεύμα αγάπης την Ανάσταση του Κυρίου. Καλή Ανάσταση!

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς θέλετε να τεμπελιάσετε λίγο, να κάνετε τις βόλτες ή τα ψώνια της τελευταίας στιγμής σε χαλαρούς ρυθμούς ή απλώς να περιφέρεστε με τους φίλους σας, χωρίς να έχετε συγκεκριμένα προγράμματα απολαμβάνοντας τον ελεύθερο χρόνο σας αν δεν εργάζεστε. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σας δημιουργεί μια νοσταλγική αίσθηση και μπορεί να σας λείπουν κάποια πρόσωπα από τον οικογενειακό ή φιλικό σας κύκλο.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε όψεις με τον Ουρανό, τον Δία και τον Ποσειδώνα το Μεγάλο Σάββατο υπόσχεται από φλερτ και εκδηλώσεις έρωτα και αγάπης για κάποιους μέχρι απίθανες εξόδους ή ωραίες δημιουργικές στιγμές με φίλους. Ενδεχομένως μπορεί στα πλάνα να είναι και μια εκδρομή ή ένα ταξιδάκι. Καλά θα κάνετε λοιπόν να χαρείτε μια τέτοια συνθήκη και να απολαύσετε για τα καλά τη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στους Ιχθύς δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε ούτε το Μεγάλο Σάββατο! Τα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά σας θέματα που σας πιέζουν, μπορεί να σας αποσυντονίζουν. Όμως, οι όψεις της Σελήνης μπορεί να φέρουν και κάποιες ευχάριστες στιγμές μέσα στο Σαββατοκύριακο σας. Προσπαθήστε να γίνετε λίγο πιο αυθόρμητοι, χαλαρώστε όσο μπορείτε (την Κυριακή σίγουρα μπορείτε καλύτερα), βγείτε λίγο και ανταποκριθείτε σε καλέσματα φίλων ή σε ό,τι έχετε οργανώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Μεγάλο Σάββατο είναι εξαιρετική μέρα για να γνωρίσετε και νέα άτομα. Σήμερα, η Σελήνη στους Ιχθύς σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ουρανό, τον Δία και τον Ποσειδώνα. Είναι ευκαιρία λοιπόν να ανανεώσετε λίγο την κοινωνική σας ζωή, αν είστε μόνοι-ες να βγείτε, να φλερτάρετε μιας και αυτές οι όψεις ευνοούν τις γνωριμίες- ακόμη και τις σχέσεις από απόσταση. Βέβαια δεν σημαίνει ότι πρόκειται για σχέσεις ζωής αλλά και λίγη περιπέτεια και ενθουσιασμός δεν έβλαψε κανένα.

ΛΕΩΝ

Κοιτάξτε πως θα αποβάλλετε το άγχος της επιτυχίας ή το φόβο της αποτυχίας, στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, γιατί αυτό είναι που σας γονατίζει ψυχολογικά και τελικά κάνει κακό και στην ίδια την απόδοση σας αλλά και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Η σημερινή μέρα, μπορεί να σας δώσει εξαιρετικές ιδέες ανανέωσης και για κάποιους θα μπορούσε να είναι και μια ξαφνική πρόταση για μια έξοδο ή συνάντηση που θα σας φτιάξει τα κέφια το βράδυ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα, είτε σε μια ερωτική σχέση, είτε ακόμη και σε θέματα που αφορούν στις σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες μπορεί να υπάρχει μια ευχάριστη τροπή που να σας ενθουσιάσει και παρά την κούραση και τις υποχρεώσεις σας να περάσετε όμορφα. Είστε μόνοι-ες; Πάρτε τον καλύτερο φίλο-η και βγείτε. Το Σάββατο σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον ακόμη κι αν είναι μόνο ένα φλερτ.

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις στο σπίτι και την οικογένεια όπως και οι προετοιμασίες για την Ανάσταση είναι αυτά που σάς απασχολούν σήμερα. Οι καλές όψεις της Σελήνης μπορεί να σας δώσουν έμπνευση σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά ή να κάνετε κάποιες καλές αγορές. Από το βράδυ του
Μεγάλου Σαββάτου με τη Σελήνη στον Κριό και μέσα στον τομέα των σχέσεων σας θα θέλετε να βγείτε έξω και να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς να σχηματίζει θετικές όψεις με Ουρανό, Δία και Ποσειδώνα, γίνεστε κυριολεκτικά μαγνήτης για τους άλλους, ενισχύοντας την κοινωνικότητα σας. Έτσι πέρα από την ερωτική σας ζωή, αυτό το Πάσχα που θα της αφιερώσετε χρόνο, θα σας θυμηθούν φίλοι, συγγενείς, γνωστοί και θα έχουν να σας προτείνουν κάτι. Θα πρέπει να είστε επιλεκτικοί που θα πείτε το «ναι». Σκεφτείτε πως και με ποιους θα περάσετε πιο χαλαρά και θα είστε πιο χαρούμενοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα, καλώς ή κακώς θα χρειαστεί να θυσιάσετε κάποιες ώρες ξεκούρασης για να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις του σπιτιού και της οικογένειας. Βέβαια, μπορεί να νιώθετε εσωτερικά την ανάγκη να διαθέσετε χρόνο προκειμένου να προετοιμάσετε το σπίτι σας και να ασχοληθείτε με τις λάτρες του, αν δεν έχετε φύγει κάποιο ταξίδι για να γιορτάσετε το Πάσχα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη να είναι φιλική προς το ζώδιο σας, σήμερα, υπάρχει έντονη ερωτική ή δημιουργική διάθεση. Δεν έχει σημασία αν το δημιουργικό σας πνεύμα βγει στο να ασχοληθείτε σε δραστηριότητες με τους φίλους σας, σε μια ερωτική εξομολόγηση ή στην έκφραση των συναισθημάτων σας απέναντι σε αυτούς που αγαπάτε, σημασία έχει ότι θα νιώθετε καλά και θα έχετε περισσότερο κέφι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα, αν δεν έχετε φύγει κάποιο ταξίδι, δεν θα ήταν κακή ιδέα να περιποιηθείτε το χώρο του σπιτιού ώστε να αναζωογονήσετε την ατμόσφαιρα του και να αναδιαμορφώσετε ίσως και τη διακόσμηση του. Από την άλλη, πρέπει να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής προκειμένου να προετοιμαστείτε να γιορτάσετε με τους φίλους και την οικογένεια σας το Πάσχα. Προσοχή στα έξοδα και τις σπατάλες. Το βράδυ, η Σελήνη θα προχωρήσει στον Κριό και οι βόλτες και οι έξοδοι είναι η πιο ικανοποιητική διέξοδος.

ΙΧΘΥΕΣ

Απολαύστε μια μέρα που είναι ιδιαίτερα βοηθητική τόσο για να βγείτε, να ταξιδέψετε, να συναντήσετε φίλους που σας έχουν λείψει, να κάνετε κάτι πιο πρωτότυπο από όσα κάνετε τις καθημερινές ή τα τελευταία Σαββατοκύριακα του μήνα. Θα ψάχνετε πρωτότυπες δραστηριότητες, θα θέλετε να δείτε και να γευτείτε καινούρια πράγματα, ενώ θα ενδιαφερθείτε ιδιαίτερα αν είστε σε κάποιο μακρινό ταξίδι για πολιτιστικές εκδηλώσεις, συναυλίες.