ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 4/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 4 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το τρίγωνο με την Αφροδίτη τις πρωινές ώρες προσθέτει μια πιο θετική διάσταση στις επαφές και τη διάθεση μας. Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα μπορούμε να τα διαχειριστούμε καλύτερα το πρωί της Τρίτης και πιθανώς να λύσουμε και κάποια από αυτά.

Η Σελήνη στην Παρθένο, σε όλη την διάρκεια της μέρας, μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις μας και μας καλεί να έχουμε ένα πρακτικό τρόπο προσέγγισης στα πράγματα για να είμαστε αποτελεσματικοί.

ΚΡΙΟΣ

Πολύ καλή μέρα για τις εργασιακές σας σχέσεις ή αν θέλετε να προσλάβετε κάποιο άτομο για να σας βοηθά ή να εργάζεται για εσάς. Ακόμη μπορεί να υπάρχει κι ένα οικονομικό ενδιαφέρον σε μια επαγγελματική προσφορά. Αξιοποιήστε τις πρωινές ώρες που είναι πιο αποτελεσματικές και μην αφήνετε σημαντικές αποφάσεις για το απόγευμα που επηρεάζει η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που φέρνει σύγχυση στο μυαλό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τα νεότερα σε ηλικία άτομα. Ιδανική μέρα και για να ασχοληθείτε και με την εμφάνιση σας ή τα θέματα γενικότερα της ομορφιάς. Ακόμη είναι μια θετική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς ή των υπηρεσιών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι μια θετική μέρα αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στο περιβάλλον του σπιτιού να ανακαινίσετε ένα χώρο ή να τον αναδιακοσμήσετε. Τις μεσημεριανές ώρες μπορεί να σας απασχολήσουν κάποια επαγγελματικά θέματα. Ακόμη αν σκέφτεστε να κανονίσετε κάτι σπίτι με φίλους ή συγγενείς οι απογευματινές ώρες προσφέρονται που θα είστε σχετικά πιο χαλαροί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να αποφέρει τόσο σε ερωτικό όσο και οικονομικό επίπεδο. Καθώς η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό μετά τα μεσάνυχτα, στο ζώδιο που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος που θα είναι απαιτητική για σας καλά θα κάνετε να εκμεταλλευτείτε την πιο άνετη μέρα της εβδομάδας με κάθε τρόπο.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που θα είναι σε επιρροή σήμερα μέχρι τις μεσημεριανές ώρες απαιτεί ακριβώς αυτό το πράγμα από σας τους Λέοντες. Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα ειδικά τις πρωινές ώρες. Το απόγευμα με την αντίθεση Σελήνης – Ποσειδώνα ενδεχομένως να νιώθετε σύγχυση για θέματα που αναφέρονται στα οικονομικά σας. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Προσπαθήστε τα δύσκολα και τα απαιτητικά να τα προγραμματίσετε κατά προτίμηση το πρωί. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση, κάποιες επαφές προτιμήστε τη σημερινή μέρα για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Και φυσικά μην ξεχνάμε την επιρροή της όψης αυτής και στην ερωτική σας ζωή που δυναμώνει τα συναισθήματα σας και σας χαρίζει περισσότερο σεξαπίλ.

ΖΥΓΟΣ

H σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να βάλετε σε ένα πρόγραμμα διατροφή και άσκηση. Αν ψάχνετε να βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο για τα θέματα της υγείας σας είναι πολύ πιθανόν σήμερα να τον βρείτε. Καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε και για οικονομικά θέματα τα οποία μπορεί να σας βαραίνουν από το παρελθόν. Ειδικά για οικονομικές διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς και συζητήσεις οι πρωινές ώρες προσφέρονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέρες σαν και τη σημερινή μέσα σε μια περίοδο που υπάρχει κλίμα αστάθειας πρέπει να τις εκμεταλλεύεστε. Μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα υποστηρικτές και συμμάχους ή μπορεί να εμπνεύσετε με τις ιδέες και τις απόψεις σας και άλλους και να σας στηρίξουν. Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση, να συζητήσετε μια νέα ιδέα σας μην το αναβάλλετε για τις επόμενες ημέρες. Σήμερα θα έχετε πιο θετικές εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρακτική προσέγγιση στα πράγματα είναι αυτή που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε κι ας κουραστείτε λίγο παραπάνω. Ακόμη μπορεί για κάποιους από σας να υπάρχει και μια εξέλιξη σε μια ερωτική ιστορία που πιθανώς διαδραματίζεται μέσα στο χώρο εργασίας ενώ δεν αποκλείεται να σας γίνει μια επαγγελματική πρόταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μυαλό σας φαίνεται ότι λειτουργεί με πιο σωστή κρίση αυτές τις μέρες και είστε πιο επινοητικοί. Έτσι μολονότι το γενικότερο πλαίσιο είναι πιο απαιτητικό, μέρες σαν τη σημερινή είναι πιο σταθερές και πιο αποτελεσματικές για σας. Το απόγευμα κανονίστε να περάσετε κάποιες ώρες μακριά από το σπίτι αλλάζοντας περιβάλλον και κάνοντας δραστηριότητες που θα σας δώσουν χαρά και μια αίσθηση ανεμελιάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μολονότι η πρακτική Σελήνη στην Παρθένο, δεν είναι η αγαπημένη του ζωδίου σας προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα σε ένα πλαίσιο συνθηκών με αρκετές δυσκολίες. Σήμερα μπορεί να υπάρχουν και κάποια ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια σε θέματα οικογενειακά αλλά το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη τις πρωινές ώρες μπορεί να βοηθήσει να βρείτε λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Θετική μπορεί να είναι η μέρα για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αν θέλετε να εισακουστεί η άποψη σας σε κάποιο συνεργάτη ή ανώτερο σας είναι μια καλή μέρα για να το συζητήσετε. Μολονότι δεν θα είναι μια ξεκούραστη μέρα για σας εν τούτοις θα είναι αρκετά ικανοποιητική από τις επαφές σας. Παρόλα αυτά αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις από το απόγευμα κι έπειτα.