ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 4/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου είναι η τελευταία της χειμωνιάτικης περιόδου και η τελευταία στον Τοξότη γενικότερα για τα επόμενα επτά χρόνια. Οι όψεις της είναι μικτές όπως θα διαβάσετε και στο άρθρο μου για την Έκλειψη πατώντας εδώ.

Πάντα μια έκλειψη δημιουργεί μια αναταραχή στην ατμόσφαιρα κι επηρεάζει τις μετεωρολογικές και γεωφυσικές συνθήκες στον πλανήτη μας δημιουργώντας αστάθειες.

Με λίγη προσοχή και με έμφαση στο να φιλοσοφούμε λίγο περισσότερο τα πράγματα. Να είμαστε πιο υπομονετικοί με ό,τι συμβαίνει θα το αφήσουμε κι αυτό πίσω μας. Η τελική όψη της Σελήνης πριν βγει από τον Τοξότη άλλωστε θα είναι με τον Δία έτσι ό,τι κι αν προκύψει θα βρεθεί λύση.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Η Ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου θα τολμούσα να πω ότι είναι και βοηθητική για τους στόχους ή για τη δράση σας. Σας βοηθά να δείτε λίγο πιο  καθαρά στον ορίζοντα και το μέλλον σας. Επικοινωνία με ξένους και εξωτερικό, επαγγελματικές συναντήσεις, νέες ιδέες για συνεργασίες, εξελίξεις στον τομέα των σπουδών. Νέα πλάνα  είναι μέσα στα σενάρια της έκλειψης  του Δεκεμβρίου και μπορεί να καρποφορήσουν αν και τα αποτελέσματα θα είναι ορατά και χειροπιαστά την καινούρια χρονιά.

Πλησιάζοντας στις γιορτές ανοίγει η όρεξή σας για επικοινωνία αλλά και αγορές που πολλές από αυτές προορίζονται ίσως για δώρα. Βάλτε όμως φρένο στις σπατάλες για να μην χάσετε τον έλεγχο αφού δεν θα είναι καθόλου δύσκολο.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Οι πιέσεις κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, από όπου κι αν προέρχονται συνεχίζονται κι αυτές τις ημέρες στο τέλος της εβδομάδας. Με την έκλειψη του Δεκεμβρίου αναμοχλεύονται βέβαια και οι οικονομικές σας ανασφάλειες. Αλλά αυτό δεν είναι κακό απαραίτητα, αφού μπορεί να λειτουργήσει και σαν μοχλός εξερεύνησης νέων προοπτικών και στην επαγγελματική σας ζωή.

Η έκλειψη πάντως μπορεί να σας βοηθήσει να αποβάλετε και κάποιες «κακές» συνήθειες που έχετε σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα έσοδα και τις επενδύσεις σας.

Το σημαντικό με την έκλειψη του Δεκέμβρη, είναι να πλησιάσετε όσο μπορείτε περισσότερο το σύντροφό σας. Να προσπαθήσετε μαζί να σπάσετε τη ρουτίνα που φέρνει ο χρόνος στη σχέση και να κυνηγήσετε τα κοινά σας όνειρα με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα.

Αν πάλι αυτή η έκλειψη σας οδηγήσει στην συνειδητοποίηση ότι έχετε λιγότερα κοινά και διαφορετικές απόψεις για πολλά πράγματα στην ζωή σας είναι προτιμότερο να πείτε το «αντίο» τώρα χωρίς περιστροφές. Κυρίως αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Τα θέματα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου επηρεάζει η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται το Σάββατο. Αυτές οι σχέσεις φαίνεται να απορροφούν το ενδιαφέρον σας. Φαίνεται πολύ καθαρά ότι οι ανάγκες σας σε όλα τα επίπεδα έχουν αλλάξει ή αλλάζουν σε σχέση με των άλλων κι αυτό φέρνει μια σχετική αναστάτωση.

Κάποια από τα πιθανά σενάρια του διαστήματος αυτού:  Nα θέλετε να φύγετε από μια μακροχρόνια συνεργασία γιατί δεν σας καλύπτει είτε δημιουργικά είτε οικονομικά. Nα θέλετε να προχωρήσετε μια σχέση ερωτική σε κάτι πιο ουσιαστικό ή επίσημο. Nα θέλετε να αλλάξετε σπίτι ή ακόμη να ξεκινάτε τώρα κάτι καινούριο στην δουλειά ή την προσωπική σας ζωή.

Επειδή όμως εμείς οι άνθρωποι δύσκολα ξεβολευόμαστε, όταν έχουμε μάθει κάτι είναι πιθανόν οι καινούριες σας ιδέες, σκέψεις και αντιλήψεις να συναντήσουν την αντίδραση αυτών στους οποίους τις εκφράζετε και ζητάτε μάλιστα και την υποστήριξη τους.

Αυτό όμως δεν πρέπει να σας σταματά από τις προσπάθειες αλλαγής που κάνετε γιατί την ανάγκη της αλλαγής την έχετε εσείς, κι όχι οι άλλοι. Αν καταπιεστείτε και συνεχίζετε να συμπεριφέρεστε σαν να μην συμβαίνει τίποτε για χάρη των άλλων στο τέλος οι ζημιωμένοι-ες θα είστε εσείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Καιρός να ανασυνταχθείτε. Nα μαζέψετε τις δυνάμεις σας και να αξιοποιήσετε προς όφελος σας το υπόλοιπο του μήνα που έρχεται για να γλυκάνει  λίγο την διάθεση σας. Nα σας κάνει να χαμογελάσετε κάπως ύστερα από αρκετά εμπόδια ή ταλαιπωρίες, ακόμη όμως όπως απαιτεί και η έκλειψη του Σαββάτου να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση και υγεία.

Ο Δεκέμβριος από δω και κάτω είναι εξαιρετικός για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Nα αποθηκεύσετε ενέργεια και να είστε πιο δημιουργικοί. Ακόμη και στην ρουτινιάρικη καθημερινότητα θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους να ξεφεύγετε ή να  κάνετε πιο ευχάριστα ό,τι άλλοτε σας δημιουργούσε βαρεμάρα ή  δυσαρέσκεια.

Η επιθυμία σας να αλλάξετε πράγματα γύρω σας στις σχέσεις, στο σπίτι, την δουλειά φαίνεται ότι βρίσκει πιο εύκολα από δω και κάτω ανταπόκριση και στήριξη. Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο θα μπορούσε η  έκλειψη να φέρει και εξελίξεις στην δουλειά σας, στις συνθήκες, τους κανονισμούς ή και τα πρόσωπα.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Μια βοηθητική Ηλιακή έκλειψη  στο ζώδιο του Τοξότη σας επιτρέπει να πάρετε μια ανάσα από δυσκολίες, να τακτοποιήσετε καλύτερα οικονομικά ζητήματα αλλά και να ανανεώσετε τις σχέσεις και την ερωτική σας ζωή.

Ο έρωτας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας στο υπόλοιπο του μήνα  και μπορείτε να ενισχύσετε τόσο μια μακρόχρονη σχέση ή ένα γάμο αλλά μπορεί να συμβεί να δείτε με διαφορετικό μάτι ένα φίλο-η και να ξεπεράσετε τα όρια της φιλικής και πλατωνικής σχέσης.

Το θέμα είναι όμως να μην μπερδευτείτε ή να μπερδέψετε και τους άλλους με τέτοιου είδους πρακτικές. Θα ήταν άσχημο να χάσετε εξάλλου ένα πολύτιμο φίλο για μια επιπόλαιη ερωτική συνεύρεση. Η Σελήνη στον Τοξότη σας κάνει πιο κοινωνικούς, τονίζει την επιθυμία να επικοινωνήσετε με πολλά άτομα αλλά και να φλερτάρετε. Όσοι έχετε παιδιά ξεκινά ένα πολύ δημιουργικό  διάστημα για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Νέα δεδομένα κυρίως στο σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή, φέρνει η έκλειψη στον Τοξότη το Σάββατο. Τώρα τα νέα αυτά δεδομένα μπορεί να είναι μια κρίση που αφορά κάποιο μέλος της οικογένειας σας.

Την δική σας επιθυμία να φύγετε μακριά από το πατρικό σας σπίτι και να φτιάξετε το δικό σας. Ή την επιβαλλόμενη ανάγκη να αποχωρήσετε από το χώρο συμβίωσης με το σύντροφό σας για ποικίλους λόγους.

Εσείς που έχετε γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο επηρεάζεστε πιο πολύ από αυτή την έκλειψη, που δείχνει  την ανάγκη αλλαγής.

Φυσικά μια αλλαγή δεν έχει πάντα αρνητική χροιά. Κάποιες-οι από σας ίσως ανοίγετε ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σας σε σχέση με ένα καινούριο χώρο ή την δημιουργία της δικής σας οικογένειας.

Σίγουρα ο Δεκέμβριος  δεν είναι το πιο εύκολο ή χαλαρό διάστημα της ζωής σας. Ακόμη και το καλό πάει χεράκι χεράκι με το δύσκολο. Φαίνεται όμως ότι έχετε συμμάχους και ανθρώπους που θέλουν να σας βοηθήσουν στους στόχους σας.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Ένα διάστημα άκρως επικοινωνιακό σηματοδοτεί η έκλειψη Ηλίου το Σάββατο για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Ο λόγος, οι σκέψεις σας, οι ιδέες και οι εμπνεύσεις σας, έχουν δύναμη είτε θετικά είτε αρνητικά ανάλογα για ποιο λόγο και με ποιο τρόπο τα αξιοποιείτε.

Οι μετακινήσεις, τα ταξίδια έστω και περιορισμένα λόγω συνθηκών. Οι πνευματικές ανησυχίες. Η επιτυχία σε σπουδές και ό,τι σχετίζεται με την αφομοίωση της γνώσης είναι τα κύρια ενδιαφέροντα της έκλειψης και μπορούν να έχουν επιτυχία μέσα στο επόμενο διάστημα.

Για να αποφύγετε όμως την απογοήτευση ή την μεγάλη κούραση προσπαθήστε να βρείτε συμμάχους. Να ζητήσετε την στήριξη των ανθρώπων που σας αγαπούν. Και να έχετε σε κάθε περίπτωση ανοιχτά τα κανάλια επικοινωνίας με τους γύρω σας, χωρίς να απομονώνεστε.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η έκλειψη Ηλίου – νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη χτυπάει κατευθείαν στο «πορτοφόλι» σας. Πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στην διαχείριση σας, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε και να ξοδέψετε παραπάνω απ’ όσο υπολογίζατε! Ακόμη μπορείτε κάλλιστα με την επήρεια αυτής της έκλειψης να έχετε νέα σχετικά με κάποια χρήματα που περιμένατε από τη δουλειά σας.

Αν είχατε ζητήσει αύξηση. Αν περιμένατε να μάθετε τι θα πληρώνεστε από μια δεύτερη απασχόληση. Αν ακόμη φοβόσασταν για αλλαγές στην δουλειά με κόστος και στο πορτοφόλι σας, το πιθανότερο είναι ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα ξέρετε που βαδίζετε.

Φυσικά θα μπορούσατε να έχετε και μια αύξηση στα εισοδήματα σας από μια νέα πηγή εσόδων που δεν φανταζόσασταν. Αν είστε γονείς πιθανώς πολλά από τα έξοδα της περιόδου να αφορούν στα παιδιά σας.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η σύνοδος του Ερμή με την έκλειψη στο ζώδιο  σας το Σάββατο σας παρέχει τη δυνατότητα να είστε πιο κοινωνικοί και να επικοινωνείτε καλύτερα. Ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον να ανοίξετε τους ορίζοντές σας κάνοντας κάποια μαθήματα ή σεμινάρια. Aρκετές μετακινήσεις ακόμη και για επαγγελματικούς λόγους. Aλλά και μερικές αλλαγές στο τρόπο ή το χώρο της δουλειάς είναι τα πιθανά σενάρια αυτής της έκλειψης.

Από την άλλη πάντα με μια έκλειψη που μας αφορά, όπως η συγκεκριμένη εσάς, πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς απέναντι στο σώμα μας, στη φυσική μας κατάσταση και υγεία. Ανεξάρτητα από το πως πράττετε τον υπόλοιπο καιρό τώρα επιβάλλεται να «σας» φροντίζετε!

Η έκλειψη αυτή μπορεί να σημάνει μια διαφορετική τροπή στη ζωή σας μέχρι το καλοκαίρι. Ή να σας οδηγήσει στο σπάσιμο μιας σχέσης ή συνεργασίας που δεν σας είναι πλέον απαραίτητη ή υποφερτή. Ούτως ή άλλως μέσα στην καινούρια χρονιά θα έχετε πολλές ευκαιρίες για καινούρια ξεκινήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Το Σάββατο πραγματοποιείται η Ηλιακή έκλειψη που εφιστά την  προσοχή σας κυρίως στα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Θα  είστε και πιο ευάλωτες-οι και πιο ευαίσθητες-οι σε ιώσεις, κρυολογήματα αλλά και σε κούραση κτλ. Οι εντάσεις στην προσωπική ή επαγγελματική ζωή στεγνώνουν τον οργανισμό και ρίχνουν τις άμυνές του.

Επειδή θα είναι δύσκολο να μην άγχεστε φροντίστε τουλάχιστον να ενισχύετε τις ασπίδες προστασίας που έχετε. Αλλαγές στην οικογενειακή ζωή ή στο σπίτι σαν χώρο είναι ακόμη κάτι που επεξεργάζεστε μην θεωρήσετε όμως ότι είναι απαραίτητο να συμβούν όλες μέσα στον Δεκέμβριο.

Εσείς που έχετε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας κοντά σας οφείλετε να είστε πιο κοντά τους αυτό το διάστημα και να ελέγχετε την καλή κατάσταση της υγείας τους. Ακόμη είναι μέρες με έντονο παρασκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο όχι απαραίτητα όμως για κακό λόγο. Κάποιοι μπορεί να σκέφτονται να σας αναθέσουν κάτι καινούριο.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Επενδύσεις είτε συναισθηματικής φύσεως, είτε οικονομικής, δεν ευνοούνται ιδιαίτερα με την Ηλιακή έκλειψη. Έτσι είτε θα κάνετε υπομονή και θα μείνετε στα «παλιά». Είτε απλώς θα αναβάλετε σημαντικές αποφάσεις για λίγο αργότερα.

Δεν είναι μια αρνητική έκλειψη για το δικό σας ζώδιο ίσως όμως σας προβληματίζουν κάποια πράγματα.  Θέματα που σχετίζονται με φίλους και συνεργάτες θα σας απασχολήσουν περισσότερο και ίσως υπάρχει κάποια ένταση ή ένα δικό τους θέμα μπορεί έμμεσα να σας ζορίσει.

Ούτως ή άλλως η επιρροή της έκλειψης φτάνει μέχρι το καλοκαίρι και οι όποιες αλλαγές, μπορεί να παρθούν και λίγο αργότερα, όταν θα νιώσετε έτοιμοι γι’ αυτές.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η Ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου σας επηρεάζει φέρνοντας νέα θέματα προς εξέταση στα επαγγελματικά κυρίως. Φυσικά σε κάθε έκλειψη που μας επηρεάζει πρέπει να προσέχουμε τα πάντα. Αλλά για σας η συγκεκριμένη έκλειψη φαίνεται ότι έχει νέα στον τομέα της καριέρας.

Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου, μπορεί να προκύψει τώρα μια αλλαγή στην δουλειά. Μια νέα πρόταση, να έρθει μια προαγωγή ή μια απάντηση σε μια αίτηση σας. Θετικά ή αρνητικά (ανάλογα με το ωροσκόπιο του καθενός) τα επαγγελματικά θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σας σχεδόν σε όλη την διάρκεια των επόμενων ημερών.

Για κάποιους η Έκλειψη αυτή θα μπορούσε να σημαίνει και μια αλλαγή  χωροταξική ακόμη και σπιτιού. Είναι πολύ σημαντικό όμως τις μέρες της έκλειψης να είστε προσεκτικοί και με την φυσική σας κατάσταση γιατί είναι πάντα πιο ευάλωτη.