ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 29/11-5/12/21

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 29/11-05/12. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στην επικοινωνία, τις επαφές και τις δοσοληψίες.  Στο τέλος του Νοεμβρίου και στο ξεκίνημα του Δεκεμβρίου μπορεί να γίνουμε πιο δημιουργικοί, να εκφράσουμε τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες με πρωτότυπα έργα. Να είμαστε πιο ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους και κυρίως εκείνους που ίσως περνούν πιο δύσκολα από μας, να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος συγχωρώντας ανθρώπους και καταστάσεις.

Το μεγάλο νέο όμως της εβδομάδας δεν είναι άλλο από την τελευταία έκλειψη στον Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου. Η επιρροή της φυσικά απλώνεται σε όλη τη διάρκεια της και δεν περιορίζεται μόνο στο Σαββατοκύριακο. Θέματα που αφορούν στα ταξίδια, την πολιτική, τη θρησκεία, τις διεθνείς σχέσεις, θα μας απασχολήσουν περισσότερο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου από την Άση Μπήλιου

 

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Πώς θα κυλήσουν όμως οι τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου και οι πρώτες του Δεκεμβρίου για κάθε ζώδιο;

Δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Μια εβδομάδα με αρκετά απρόοπτα είναι αυτή που μοιράζεται ανάμεσα στον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.  Δώστε προσοχή σε πράγματα που συμβαίνουν αυτές τις μέρες είτε σε πνευματικό είτε σε δημιουργικό ή και ερωτικό επίπεδο, διότι σίγουρα δεν είναι τυχαία. Τετάρτη και Πέμπτη μπορεί να νιώθετε άγχος για κάποια οικονομικά θέματα ή πρακτικά ζητήματα της δουλειάς.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με πρακτικές κυρίως ενασχολήσεις, τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και οικονομικά. Από την άλλη, η εβδομάδα αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να βρεθείτε με φίλους ή ακόμη και να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας στους ανθρώπους που αγαπάτε. Προσπαθήστε να μην επηρεάζεστε αρνητικά από άτομα τα οποία βλέπουν μόνο το κακό ή το λάθος. Η έκλειψη Ηλίου το Σάββατο στρέφει την προσοχή σας σε μια διαφορετική κατεύθυνση, κυρίως μέσα στον τομέα των οικονομικών.

Δίδυμοι

Μια ιδιαίτερα απαιτητική εβδομάδα με εντατικούς ρυθμούς και πιο φορτωμένο πρόγραμμα. Δεν είναι απίθανο για τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου να προκύψει μια γνωριμία ή μια επαφή με ένα άτομο το οποίο ενδεχομένως να σας βοηθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο. Τετάρτη και Πέμπτη προσπαθήστε να μην κουράζετε ιδιαίτερα τον εαυτό σας, διότι θα καταλήξετε με σύνδρομο burn out. Ένας νέος έρωτας, η απόφαση να βγείτε από μια κακή σχέση ή συνεργασία, ένας νέος επαγγελματικός ορίζοντας που θα σας καλύπτει περισσότερο, είναι μερικά από τα σενάρια.

Καρκίνος

Μολονότι η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στον τομέα των επαγγελματικών, αλλά και την καθημερινότητας σας, η ρομαντική σας διάθεση θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο από το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα την Τρίτη. Αν είστε ήδη σε μια σχέση που όλα βαίνουν καλώς δεν έχετε παρά να το απολαύσετε. Αν είστε όμως μόνες-οι, τότε με αυτές τις όψεις μπορεί να προκύψουν ευχάριστες εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο.  Αν έχετε κάποια ιδέα ή σκέψη για ένα δημιουργικό πρότζεκτ, συζητήστε ανοιχτά την ιδέα σας και μπορεί να πιάσει τόπο.

 

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κάποιοι μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή ακόμη και γνωριμίες αυτές τις ημέρες. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε κάπως υποτονικοί ή κουρασμένοι, ιδιαίτερα αν τις τελευταίες μέρες είχατε πολλές υποχρεώσεις και δουλειές. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις πολλές σε όλα τα μέτωπα, τόσο της δουλειάς όσο και της οικογένειας. Το μοτίβο αυτό συνεχίζεται μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής. Στο τέλος της εβδομάδας έρχεται μια Ηλιακή έκλειψη, που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη, μέσα στον τομέα της δημιουργίας, της φήμης, των παιδιών και του έρωτα.

 

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στις σχέσεις σας και σας προτρέπει να μην παλεύετε μόνοι σας με τις σκέψεις σας και να τις μοιραστείτε με τους εκλεκτούς της καρδιάς σας, σύντροφο, φίλους, αγαπημένους συνεργάτες. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στην πορεία δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες σε σχέσεις, αλλά μπορεί για τους γεννημένους τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου να φέρει και κάποιο φλερτ ή μια γνωριμία που δεν θα σας περάσει απαρατήρητη. Δεν είναι απίθανο να διαπιστώσετε ότι κρύβεται μια καλή ευκαιρία και στο φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να μην εξαντληθείτε όμως, διότι έρχεται μια έκλειψη που θα ταράξει λίγο την ψυχολογία σας το Σαββατοκύριακο.

 

 

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με πολλές επαφές, συζητήσεις και αρκετή ένταση, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης. Υπάρχει μια εξισορροπιστική όψη, που σας επιτρέπει να βρίσκετε λύσεις και να είστε γενικότερα πιο επινοητικοί και δημιουργικοί στη δουλειά σας. Μπορεί οι δικοί σας ή ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας βοηθήσει ώστε να αφοσιωθείτε στα πιο δύσκολα εσείς. Από την Τετάρτη το μεσημέρι μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι θα έχετε πολλά πρακτικά επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα που πρέπει να τρέξετε. Από το Σάββατο κάνετε σκέψεις σχετικά με προτάσεις, συμφωνίες, νέα βήματα που θέλετε να κάνετε στο μέλλον, είτε σε επίπεδο σπουδών είτε και στα επαγγελματικά σας.

Σκορπιός

Μια έντονη εβδομάδα που προσθέτει αρκετά κλικ στη γοητεία σας και σας φέρνει στο επίκεντρο. Μην παρασυρθείτε ωστόσο από κάποιο άτομο που σας είναι αδιάφορο. Από την άλλη, μπορεί να κάνετε πολύ καλή εντύπωση με τα ταλέντα και τις ικανότητες σας στο περιβάλλον που εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε γενικότερα αυτές τις μέρες. Οι πιο κουραστικές μέρες της εβδομάδας για σας εκτείνονται από το μεσημέρι της Τετάρτης μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με μια Ηλιακή έκλειψη στις 4/12 στο ζώδιο του Τοξότη. Καθώς επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών, έχετε να σκεφτείτε τι κινήσεις πρέπει να κάνετε, τι προτεραιότητες πρέπει να βάλετε, ώστε να βγείτε κερδισμένοι μακροπρόθεσμα.

Τοξότης

Ξεκινά μια εβδομάδα ιδιαίτερα έντονη. Όσο κι αν θέλετε να απέχετε από εντάσεις, όσο κι αν θα επιθυμούσατε πιο χαλαρούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, δεν θα είναι πολύ εύκολο να το επιτύχετε. Δεν είναι απίθανο να έχετε επαφές με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο, έναν φίλο από το παρελθόν ή ακόμη να σας πιάνει νοσταλγία για παλιότερες εποχές και στιγμές που νιώθατε πιο ικανοποιημένοι. Η εβδομάδα κλείνει με μια έκλειψη στο ζώδιο σας, που μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Η συγκεκριμένη έκλειψη έχει τη δύναμη να υλοποιήσει τους καινούριους στόχους σας, αρκεί να τους συγκεκριμενοποιήσετε στο μυαλό σας.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στα θέματα των επαγγελματικών σας. Μπορεί να υπάρχει κάτι που σας «τρώει», κάτι που το σκέφτεστε και το ξανασκέφτεστε χωρίς να βγάζετε άκρη. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται την ίδια μέρα, μπορεί να βοηθήσει να ανοίξετε την καρδιά σας σε κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον που εμπιστεύεστε τυφλά ή αν πρόκειται για ένα επαγγελματικό ζήτημα με κάποιο στενό συνεργάτη που έχει αποδείξει ότι μπορεί να τον εμπιστεύεστε. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με την επιβάρυνση μιας έκλειψης υπό την οποία μπορεί να αποκαλυφθούν πράγματα και για μια σχέση ή συνεργασία που δεν σας ωφελεί πλέον. 

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με ζωηρό ρυθμό, κάνοντας σας πιο επικοινωνιακούς και πρόθυμους να συζητήσετε σχεδόν τα πάντα με συνεργάτες και φίλους Από το μεσημέρι της Τετάρτης μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι εκτείνονται οι πιο απαιτητικές ημέρες της εβδομάδας. Η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί με μια ολική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη. Η έκλειψη αυτή, που η επιρροή της εκτείνεται σε βάθος εξαμήνου, σας προτρέπει να σχηματίσετε μια ομάδα έχοντας κοινούς στόχους και οράματα, που θα δουλεύοντας μαζί τους θα έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

 

Ιχθύες

Σαφώς τα επαγγελματικά είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν περισσότερο στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή τόσο στην κρίση σας όσο και στην ισχυρογνωμοσύνη όταν υπερασπίζεστε κάτι. Από την Τετάρτη το απόγευμα μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι μπορεί να υπάρχουν κάποια απρόοπτα στην επικοινωνία ή κάποιες δυσκολίες που ίσως πρέπει να αντιμετωπίσετε. Η τελευταία έκλειψη για το 2021 φέρνει για τους εκπρόσωπους του ζωδίου σας μια ευκαιρία. Μια ευκαιρία να αλλάξετε κατεύθυνση, να ξεκινήσετε κάτι καινούριο επαγγελματικά. Να πάρετε μια προαγωγή ή να αναλάβετε ένα νέο πόστο. Μέχρι τον Ιούνιο του 2022 φαίνεται ότι μπορείτε να τα καταφέρετε.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.