ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 4/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου.

Η πολύ δυνατή νέα Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζεται σήμερα δίνοντας μια διάσταση ξαφνικού και απρόσμενου σε όλα τα ζώδια σήμερα. Προσφέρει κίνητρο, να κάνουμε δύσκολα πράγματα ή να ανταποκριθούμε σε απαιτητικές προκλήσεις. Οι πειραματισμοί ευνοούνται.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Οτιδήποτε φεύγει αυτή τη στιγμή από τη ζωή μας προφανώς είχε ολοκληρώσει την πορεία του. Από την άλλη αν θέλουμε να φύγουμε από κάπου όσο ρίσκο κι αν έχει με αυτή την όψη σχέση ή δουλειά, η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς!

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Όσοι έχετε ήδη μια σχέση μπορεί να σκεφτείτε ίσως να συζητήσετε για το μέλλον της αυτές τις μέρες, αλλά μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ ή αν σας είχε προταθεί μια συνεργασία μπορεί επίσης να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις επί των οικονομικών θεμάτων. Γενικά σήμερα οι σημαντικές σας προτεραιότητες είναι τα οικονομικά και οι βαθύτερες σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ:

Οι πρώτες δυο εβδομάδες μετά την νέα Σελήνη είναι πάντα οι πιο δυνατές για να κάνουμε νέα ξεκινήματα ή για να ενδυναμώσουμε τον τομέα στον οποίο φιλοξενούμε την νέα Σελήνη. Στην περίπτωση σας αυτός ο τομέας είναι των «σημαντικών» άλλων στην ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, σας καλεί να βρείτε τη φόρμα σας σε περίπτωση που την έχετε χάσει ή να την διατηρήσετε χωρίς να βρίσκετε δικαιολογίες για να μην κάνετε άσκηση ή
να τρώτε απερίσκεπτα και μη υγιεινά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Για σας τους Καρκίνους, αυτό το φεγγάρι φωτίζει τον τομέα του έρωτα, του πάθους, της δημιουργίας, της επιχειρηματικότητας, της ψυχαγωγίας, της φήμης αλλά και των παιδιών. Αν είστε μόνες -οι και γεννημένοι αρχές δευτέρου δεκαημέρου δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψει μια ερωτική γνωριμία.

ΛΕΩΝ:

Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σήμερα, στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία σας, την οικογένεια και τις ρίζες σας και τα φέρνει στο προσκήνιο για να αναλάβετε δράση.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Μέσα στο διάστημα των επόμενων ημερών ιδιαίτερα οι Παρθένοι του δευτέρου δεκαημέρου, φαίνεται ότι θα έχετε πολλά να πείτε, να επικοινωνήσετε, να διεκδικήσετε. Πιθανώς να έχετε και αρκετές μετακινήσεις.

ΖΥΓΟΣ:

Η επιρροή της νέας Σελήνης είναι ιδιαίτερα έντονη στις δυο εβδομάδες που έπονται και για σας που έχετε γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο, θα μπορούσε να φανεί εξαιρετικά βοηθητική, προκειμένου να καταστρώσετε ένα ωφέλιμο πρόγραμμα σχεδίασης των οικονομικών σας, το οποίο θα σας επιτρέψει να κάνετε τις κινήσεις που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην ζωή σας και τώρα πρέπει να σπείρετε τους σπόρους που θα σας δώσουν τους καρπούς που επιθυμείτε είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στα επαγγελματικά είτε όπου έχετε ανάγκη για ένα νέο και εμπνευσμένο ξεκίνημα. Φυσικά η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε αυτή την στιγμή είναι στον ίδιο σας τον εαυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Πρόκειται για μια νέα Σελήνη μέσα στον πιο μυστικό ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με το τέλος των πραγμάτων, την ανάπαυση, την υγεία και την θεραπεία. Είστε από τα ζώδια που σήμερα η μέρα προσφέρεται για να μην «κάνετε» τίποτε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Καιρός να θέσετε τους νέους στόχους σας, να κάνετε νέες επαφές και σχέσεις, να βρείτε στήριγμα σε συνεργάτες και φίλους που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Επίσης η νέα Σελήνη ευνοεί οτιδήποτε αφορά στα μέσα τεχνολογίας ή την αξιοποίηση τους για την προώθηση της δουλειάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν κάποιοι στόχοι σας να υλοποιηθούν. Ενδεχομένως να δεχτείτε μια κατάλληλη επαγγελματική πρόταση που θα υλοποιηθεί μέχρι την άνοιξη. Ή μπορεί να έχετε εσείς μια ιδέα για μια επιχείρηση ή την προώθηση της δουλειάς σας που μπορεί να σας φέρει ψηλά.

ΙΧΘΥΕΣ:

Είστε από τα ζώδια σήμερα, που οι όψεις της νέας Σελήνης μπορεί να σας δώσουν έμπνευση ή μια καλή ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε παρακάτω από τα κύρια θέματα που σας απασχολούν μολονότι κάποιους μπορεί και να σας αγχώσουν.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια σήμερα, από την Άση Μπήλιου:

– Νέα Σελήνη στον Σκορπιό 04/11/2021: Ανατροπές και απρόσμενες εξελίξεις
– Πώς θα είναι ο Νοέμβριος 2021 αστρολογικά;
– Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 01/11/2021 – 07/11/2021