ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 4/11

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Από εκεί σχηματίζει δυο συνόδους με τον Ποσειδώνα η μία και με τον Δία η άλλη, αλλά και ένα τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη φέρνοντας μεγαλύτερη πίεση το απόγευμα.

Η μέρα δεν είναι αρνητική. Εκμεταλλευτείτε τη και μην αφήσετε πολλές εκκρεμότητες για το σαββατοκύριακο και για το ξεκίνημα της άλλης εβδομάδας που θα είναι πιο απαιτητικό διάστημα. Κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε ό,τι κάνετε και μην ανακοινώνετε τα σχέδιά σας.

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε μια τάση να απομονωθείτε σήμερα, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, ενώ ακόμη και το να σηκωθείτε από το κρεββάτι ίσως σας φανεί δύσκολο. Ασχοληθείτε περισσότερο με τις δικές σας ανάγκες που σχετίζονται κυρίως με τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά σας και προσπαθήστε να μην αναβάλλετε πολλές υποχρεώσεις για το σαββατοκύριακο.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να βάλετε τα δύσκολα που έχετε στο πρόγραμμα σας, στα tasks της σημερινής, αρκετά βοηθητικής μέρας. Η Σελήνη στους Ιχθύς ευνοεί τη συλλογική δουλειά, οπότε μοιραστείτε τις ιδέες σας αλλά και τις ευθύνες. Ίσως είναι μια καλή μέρα για μια σύσκεψη για να κάνετε brainstorming. Επίσης βρείτε λίγο χρόνο για να δείτε ένα φίλο-η.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις περιλαμβάνει η Παρασκευή. Η Σελήνη στους Ιχθύς, σας καλεί να δείτε κατάματα την κατάσταση στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Ίσως δεν είστε σίγουροι για τα επόμενα βήματα σας αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε πολύ. Οι αντοχές σας σε αυτόν τον τομέα θα δοκιμάζονται μέχρι να ολοκληρωθεί και η πορεία του Άρη στο ζώδιο σας κι από κει και κάτω θα είναι όλα πιο ξεκάθαρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σάς δίνει την ευκαιρία να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και δράτε και να πιστέψετε στο καινούργιο που έρχεται. Είναι η σωστή στιγμή να βρείτε κάτι να σας εξελίσσει είτε πρόκειται για ένα ένα σεμινάριο ή ένα νέο δημιουργικό ή επαγγελματικό σχέδιο. Μην χάνετε την ενέργεια σας σε άσχετα πράγματα. Κάνετε χώρο για το καινούριο στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα είναι μάλλον ουδέτερη προς το ζώδιο σας αλλά δεν αποκλείεται να νιώθετε «πεσμένοι» σε ενεργειακό επίπεδο. Τα ψυχολογικά αλλά και τα οικονομικά θέματα είναι στο επίκεντρο και πρέπει να βρείτε τρόπους να τα προσέξετε. Επειδή έρχονται πολύ απαιτητικές μέρες προσπαθήστε να τελειώνετε με εκκρεμότητες σήμερα. Σε κάποιες σχέσεις μπορεί να επικρατεί αίσθημα σύγχυσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την προσοχή σας στις σημαντικές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σας, στρέφει η Σελήνη στους Ιχθύς. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά στις σχέσεις αυτές, ίσως πρέπει να το αλλάξετε ή να φροντίσετε να μην σας ενοχλεί πια. Το να θέσετε τα όρια σας είναι η καλύτερη τακτική. Ίσως σήμερα συζητήσετε μια επαγγελματική πρόταση, ενώ η μέρα είναι αρκετά κοινωνική μέρα για σας. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σάς σπρώχνει να αναδιαμορφώσετε τις προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας. Θέματα υγείας, διατροφής, των καθημερινών ρουτινών χρειάζονται επιμέλεια. Το ίδιο και η δουλειά. Μπορεί σήμερα να χρειαστεί να κάνετε όλα αυτά που συνήθως σας φαίνονται βαρετά αλλά είναι καλύτερα να μην αναβάλλετε πράγματα γι’ αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτό το φεγγάρι και μπορεί να σας δώσουν περισσότερη ικανοποίηση. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα και μην αφήσετε πολλές εκκρεμότητες για μετά το σαββατοκύριακο που οι επιρροές λόγω της ενεργοποίησης Ουρανού – Κρόνου από την έκλειψη και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας είναι ασταθείς. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να βρείτε πώς θα εκφραστείτε δημιουργικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί σήμερα να νιώθετε πιο πολύ την ανάγκη να μείνετε μόνοι ή με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας. Από το πρωί που η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και τα συναισθηματικά σας αναμοχλεύονται. Ίσως υπάρχει μεγαλύτερος φόρτος εργασίας και νιώθετε κουρασμένοι. Μια σχέση ή μια συνεργασία μπορεί να σας δημιουργεί σύγχυση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν μέσα σας κάτι σας ενοχλεί, σας πιέζει ή νιώθετε ότι αδικείστε δεν είναι απίθανο να ξεσπάσετε προς το απόγευμα. Όσο πλησιάζουμε προς το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας που φιλοξενεί την έκλειψη θα κορυφωθούν οι πιέσεις γι’ αυτό αν πρέπει να συζητήσετε κάτι να το κάνετε σήμερα, μία μέρα πιο ήπια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σας κάνει να εστιάζετε στο πως θα βγάλετε περισσότερα χρήματα ή πως γενικά θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Η σύγχυση και η αστάθεια θα κορυφωθούν καθώς πλησιάζουμε και στη δεύτερη έκλειψη του φθινοπώρου. Το να πιέζετε όμως καταστάσεις σε σχέση με τα οικονομικά δεν ωφελεί. Καλύτερα δείτε πως συμπεριφέρεστε γενικότερα ως προς τα υλικά αγαθά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σήμερα, δημιουργώντας περισσότερο άγχος. Καλώς ή κακώς έχουμε μπροστά μας απαιτητικές μέρες κι από αύριο θα αρχίσει να μεγαλώνει η ένταση. Δεν χρειάζεται να καταπιέζεστε ή να κρύβετε τα συναισθήματα σας κάτω από το χαλάκι. Πείτε τα με τον δικό σας τρόπο και προσπαθήστε να είστε πιο παρατηρητικοί με ό,τι συμβαίνει γύρω σας.