ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 4/05

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 4 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη είναι στο ανάλαφρο κι επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, ενώ οι όψεις της με τον Ποσειδώνα και τον Δία σε συνδυασμό με το εξάγωνο Άρη – Ουρανού, προσδίδουν δυναμισμό στη μέρα, αλλά ταυτόχρονα κι εκνευρισμό και παρόρμηση.

Χρειάζεται να μη βιάζεστε και να ασχοληθείτε με οτιδήποτε έχετε να κάνετε συγκεντρωμένοι. Δοκιμάστε οτιδήποτε μπορεί να σας ηρεμεί πνευματικά επιστρέφοντας στο σπίτι μετά τις καθημερινές σας ασχολίες, για να μπορέσετε να κοιμηθείτε ήρεμα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της επικοινωνίας για εσάς και το μυαλό σας τρέχει με χίλια. Προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα που επιτείνουν τη νευρικότητα και το άγχος σας. Δείξτε προσοχή ακόμα και στην ποσότητα καφέ που θα πιείτε. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ιδέες και λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Προσοχή στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Οι πολύ δυναμικές όψεις που δημιουργεί η Σελήνη στη διάρκεια της ημέρας δημιουργούν ένα νευρικό πλαίσιο εντός του οποίου καλείστε να κινηθείτε. Εστιάστε σε αυτά που έχετε να κάνετε και στις προτεραιότητές σας. Με την απαραίτητη συγκέντρωση μπορεί να γίνετε πολύ παραγωγικοί σήμερα. Αποφύγετε τα παρορμητικά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα είναι δυναμική μεν, νευρική δε για εσάς σήμερα. Η νευρικότητα είναι διάχυτη και τα απρόοπτα δεν θα λείψουν, ενώ σήμερα καλείστε να σκεφτείτε τους στόχους και τα όνειρά σας. Είναι κοντά σε αυτό που επιθυμείτε η καθημερινότητά σας και τι μπορείτε να κάνετε για να την αλλάξετε; Τα ερωτήματα δεν θα απαντηθούν σήμερα, αλλά η μέρα μπορεί να σας δώσει τροφή για σκέψη. Προσοχή σε σχέσεις, υγεία, δουλειά.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο προηγούμενο από το δικό σας ζώδιο και σχηματίζει από εκεί τετράγωνα με τον Ποσειδώνα και τον Δία. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κινητικότητα σε θέματα που λειτουργούν μυστικά, ενώ ίσως άτομα από τον χώρο εργασίας σας να σάς απευθύνονται για να σας αποκαλύψουν κάτι. Μείνετε όσο γίνετε αποστασιοποιημένοι. Επιπλέον μπορεί άτομα να έρχονται κοντά σας για να τους βρείτε λύσεις. Βοηθήστε αλλά μην εξαντληθείτε.

.

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να βάλετε σε προτεραιότητα τους στόχους σας, χωρίς να ανησυχείτε για τους άλλους. Ποια ήταν η τελευταία φορά που διασκεδάσατε πραγματικά, που συζητήσατε χωρίς να «βαρύνετε» ψυχολογικά; Ο στόχος σας γι’ απόψε είναι να περάσετε έστω και μία ώρα ξέγνοιαστοι. Η σημερινή μέρα έχει μια νευρικότητα, οπότε προσπαθήστε να ηρεμήσετε τα πνεύματα αν δείτε ότι ανεβαίνουν οι τόνοι με συνεργάτες.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πίεση στη δουλειά θα είναι υπαρκτή και σήμερα και μπορεί να σας ταλαιπωρήσει. Ίσως θα έπρεπε να δείτε πως εκλαμβάνουν την παρουσία και τη δουλειά σας και οι συνεργάτες σας. Δεν είναι κακό να έχετε εικόνα της απήχησης που έχει η δουλειά σας για να βελτιώσετε ότι μπορεί να μην πηγαίνει όπως το θέλετε. Το πρωί τα απρόοπτα καραδοκούν, όποτε ας είστε πιο ευέλικτοι στο πρόγραμμά σας.

ΖΥΓΟΣ

Αγανάκτηση μπορεί να νιώσετε σήμερα, ειδικά για κάποιο πρόσωπο με το οποίο μπορεί να συνεργάζεστε. Ίσως χρειάζεται να εκφράσετε τα παράπονά σας να κάνετε το πρόσωπο αυτό να δει τα πράγματα από τη δική σας οπτική προκειμένου να βοηθήσετε. Κάποιοι βέβαια, δεν θέλουν λύση για τα προβλήματά τους γιατί χωρίς αυτά νιώθουν κενοί. Αν μιλάμε για μία τέτοια περίπτωση δεν νομίζω ότι μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο από το να διασώσετε την ενέργειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία ακόμα μέρα έντασης ξημερώνει με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει τετράγωνα με τον Ποσειδώνα και τον Δία. Επιπλέον ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό. Όλα αυτά δημιουργούν ένα απρόβλεπτο και ιδιαίτερα νευρικό περιβάλλον για να κινηθείτε. Ίσως σήμερα υπάρξει μία αποκάλυψη που αφορά μία σχέση σας. Μπορεί να νιώθετε ότι κάπου έχετε φταίξει. Οι επόμενες μέρες είναι πιο βοηθητικές για να επιλύσετε κάποια ζητήματα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσοχή σας απαιτείται σήμερα είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στο σπίτι σας. Μπορεί να είστε πολύ ικανοί να τα φέρετε εις πέρας όλα, αλλά σήμερα είναι από τις μέρες που είναι πιθανόν κάτι να σας ξεφύγει. Το κλίμα της ημέρας είναι νευρικό οπότε εσείς φροντίστε να είστε ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας χωρίς άγχος και στο τέλος θα βρείτε και λίγο χρόνο για να τον μοιραστείτε με το σύντροφο ή την οικογένεια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δουλειά μπορεί να σας φαντάζει βουνό είτε γιατί διάφορα πράγματα σας αποσυντονίζουν, είτε γιατί νιώθετε ότι δεν έχετε την απαιτούμενη ενέργεια για να αντεπεξέλθετε. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Δία ίσως προκαλέσει την τάση να έχετε απόσταση στις απόψεις σας με τους συνεργάτες σας. Καλό είναι να βρείτε μια διέξοδο σε λίγη άσκηση έστω λίγο περπάτημα κάτι που να διώξει με φυσικό τρόπο την νευρικότητα από το σώμα σας.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι όψεις της Σελήνης σήμερα δείχνουν μεγαλύτερη νευρικότητα. Φροντίστε να διαλέξετε προσεκτικά τα λόγια σας απέναντι σε κάποιο πρόσωπο γιατί παρά τις προθέσεις σας η κατάσταση μπορεί να διαμορφωθεί πολύ διαφορετικά. Η καλύτερη τακτική σε μία τέτοια μέρα είναι η αποστασιοποίηση και η υπομονή μέχρι να έρθουν πιο ευνοϊκές μέρες αν θέλετε να κάνετε μια πολύ σοβαρή συζήτηση. Απρόοπτα μπορεί να συμβούν σε ένα οικονομικό ζήτημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία ατμόσφαιρα έντασης και αγωνίας για κάποια εξέλιξη επικρατεί σήμερα. Με τη Σελήνη στους Διδύμους ενδεχομένως να σας απασχολούν διάφορα πράγματα που γίνονται είτε στο χώρο εργασίας είτε στο χώρο του σπιτιού. Το εξάγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Ουρανό μπορεί να ενισχύει τη νευρικότητα και την ανυπομονησία. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε κάτι παραγωγικό και να μην τη μεταδίδετε και στους άλλους.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαΐου 2022

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2022

Αφροδίτη στον Κριό 02/05/2022 – 28/05/2022: Πώς θα μας επηρεάσει η θεά του έρωτα