ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 4/04

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 4 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Στις ζωές μας οτιδήποτε αγνοούμε πιστεύοντας ότι θα φτιάξει ή θα φύγει από μόνο του έρχεται στο προσκήνιο για να το αντιμετωπίσουμε και να αναλάβουμε την ευθύνη του. Ή αν στο παρελθόν πήραμε ρίσκα ή κάναμε κάτι που δεν έπρεπε χωρίς να νοιαστούμε για τις συνέπειες τώρα έρχεται η στιγμή που το βρίσκουμε μπροστά μας.

Η εβδομάδα ξεκινά με πίεση καθώς ο Άρης από τον Υδροχόο ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την όψη συνόδου με τον Κρόνο που θα είναι ακριβείας μεν τα ξημερώματα της Τρίτης, αλλά η επιρροή θα είναι ίσως πιο δυνατή τη σημερινή μέρα καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα ενεργοποιήσει σήμερα την όψη αυτή. Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη την διάρκεια της ημέρας στο ζώδιο του Ταύρου επιτείνοντας την ένταση καθώς θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο.

ΚΡΙΟΣ

Πολύ σημαντικό σήμερα και αύριο να αποφύγετε να δεσμευτείτε με άτομα αναλαμβάνοντας από κοινού δράση είτε σε επαγγελματικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο ειδικά αν δεν έχετε ξαναδουλέψει μαζί. Τιθασεύστε τον ενθουσιασμό σας σε νέες γνωριμίες. Δώστε χρόνο να σας αποδείξουν πόσο σας αξίζουν. Προσέξτε επίσης σχέσεις που αναπτύσσετε σε επίπεδο διαδικτυακό αλλά και τα γραφόμενα σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Καθώς οι φιλοδοξίες σας αυξάνονται και πληθύνονται σε επίπεδο καριέρας μπορεί να νιώσετε ότι κάποιοι σας βάζουν τρικλοποδιές ή εμπόδια ή ανακόπτουν την πρόοδο σας. Προσπαθήστε να μην το πάρετε συναισθηματικά και προσωπικά και μην αντιδράσετε παρορμητικά. Ίσως χρειάζεται περισσότερος χρόνος και υπομονή προκειμένου να ολοκληρώσετε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτω από την επιρροή της συνόδου του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να σας πιάσουν αμφιβολίες ή να χάσετε την πίστη σας στον εαυτό σας ή σε ό,τι πάτε να κάνετε. Από την άλλη μπορεί να σας πιάσει αντιδραστική διάθεση σήμερα αν κάποιος προσπαθεί να σας εμποδίσει ή να σας περιορίσει να εκφράσετε την άποψη σας.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας, η όψη Άρη – Κρόνου που ολοκληρώνεται μεν αύριο αλλά επηρεάζει από σήμερα μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις για μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση. Μπορεί τώρα να προκύπτουν προβλήματα που δεν φαίνονταν στην αρχή και να πρέπει να αναθεωρήσετε. Ή μπορεί η άλλη πλευρά να έχει κάνει τις δικές της αναθεωρήσεις και έρχεται η στιγμή που σας τις αποκαλύπτει.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Μπορεί τώρα να έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα που δεν φαίνονταν το προηγούμενο διάστημα ή κορυφώνονται ζητήματα που ξεκίνησαν από τον προηγούμενο μήνα. Σε κάθε περίπτωση η σοφότερη λύση είναι να πάρετε λίγο χρόνο ώστε να τα ψάξετε σε βάθος και να τα διαλευκάνετε παρά να βιαστείτε να αντιδράσετε παρορμητικά και συναισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Είναι πιθανόν να σας πιάνουν κρίσεις άγχους ίσως μάλιστα να τις νοιώθετε κι από την προηγούμενη εβδομάδα με τη νέα Σελήνη. Όλο αυτό μπορεί να σχετίζεται με το ότι δεν νιώθετε να έχετε τον έλεγχο σε μια κατάσταση επαγγελματική. Δεν είναι ανάγκη όμως να πιέζετε τον εαυτό σας να πάρει αποφάσεις ή να «τρέξει» τα πράγματα τώρα.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα δεν προσφέρεται για να κάνετε συζητήσεις περί οικονομικών ή να έρθετε σε ρήξη με αγαπημένα σας άτομα για οικονομικούς λόγους. Αν μια συζήτηση πάει προς τα κει αλλάξτε θέμα και μπορείτε να επανέλθετε σε άλλο χρόνο. Από την άλλη ίσως νιώσετε απογοήτευση από μια ερωτική σχέση ή να υπάρχει κάποιο θέμα με ένα σας παιδί το οποίο σας φαίνεται αυτή τη στιγμή πιεστικό να αντιμετωπίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να χειροτερέψουν μια κατάσταση. Σιγά σιγά όσο πλησιάζουμε προς το μέσον Απριλίου τα πράγματα θα ελαφρύνουν. Καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντι σας στον Ταύρο μπορεί σήμερα να έρθετε σε αντιπαράθεση με συνεργάτες ή ακόμη και με το σύντροφό σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε ιδιαίτερα σήμερα όπως και αύριο τι λέτε, πως το λέτε και πόσο ανοιχτά βιβλία είστε για ανθρώπους που γνωρίζετε τώρα. Η ειλικρίνεια σας κάποιες φορές μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τους άλλους. Αν εργάζεστε πάνω σε ένα πρότζεκτ που αφορά γράψιμο, διδασκαλία, μάρκετινγκ, με την όψη αυτή μπορείτε αν συγκεντρωθείτε να καταφέρετε πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχει μια κατάσταση στασιμότητας διάχυτη στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Από την άλλη ίσως πρέπει να κερδίσετε χρόνο για να δείτε καλύτερα μια συνεργασία, μια προσωπική σχέση ή ακόμη και κάποια οικονομικά ζητήματα. Η πίεση και η αγωνία για τα οικονομικά θα είναι έντονη καθώς να νιώθετε ίσως είτε αγωνία για το «αύριο» των εσόδων σας ή μπορεί κάποιες υποχρεώσεις και οφειλές σας να σας ζορίζουν αυτή τη στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρχει κάτι πολύ πιεστικό στο χώρο της δουλειάς ή μπορεί να βρίσκετε εμπόδια στην προσπάθεια σας να περάσετε κάποια ιδέα ή πρόταση σας. Ίσως ένα άτομο που έχει λόγο για τη δουλειά σας ή κάποιο πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον να σας σπάει τα νεύρα ή να σας κοντράρει συνεχώς.

ΙΧΘΥΕΣ

Αποφύγετε παρασκηνιακές κινήσεις ή να εμπλακείτε σε δράματα τρίτων. Ακόμη πιο σημαντικό αν είστε γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου είναι να προσέξετε περισσότερο τα θέματα της υγείας σας. Η σύνοδος αυτή μπορεί να λειτουργήσει πολύ θετικά αν αποφασίσετε να αναλάβετε δράση ώστε να τακτοποιήσετε όλα αυτά που τα αφήνετε στην άκρη και είναι μονίμως σε εκκρεμότητα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Κριού

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου 2022;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 04/04/2022 – 10/04/2022