ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 31/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 31 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Ζυγό, σχηματίζοντας τα ξημερώματα τρίγωνο με τον Κρόνο και στη συνέχεια τις πρωινές ώρες ένα εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Λέοντα. Οι πρωινές ώρες είναι αυτές που πρέπει να αξιοποιήσουμε κυρίως για τις σχέσεις μας, για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στις προσπάθειες μας στη δουλειά αλλά και για να είμαστε πιο κοινωνικοί. Σαφώς τα χαμόγελα θα βγαίνουν πιο αβίαστα με αυτή την όψη που είναι εξαιρετική αν θέλουμε να κάνουμε και κάποιες αγορές για τον εαυτό μας, την οικογένεια ή το σπίτι.

Το μεσημέρι η Σελήνη θα συναντήσει σε τετράγωνο τον Πλούτωνα μια κάπως πιεστική όψη που μπορεί να δείξει διαφωνίες, θέματα σε οικονομικό επίπεδο ή και κάποια προβλήματα στις σχέσεις μας. Αμέσως μετά η Σελήνη στις 13:43 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι το βράδυ στις 20:11 που θα περάσει στον Σκορπιό.

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά απαιτητική μέρα η σημερινή καθώς η Σελήνη απέναντι σας στον Ζυγό, κάνει όλους να στρέφονται σε σας για λύσεις. Οι επαφές και οι συζητήσεις είναι πολλές σήμερα αλλά θα πρέπει να προσέξετε το μεσημέρι τις διαφορές με άτομα από το εργασιακό περιβάλλον. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αγορές προτιμήστε να τις έχετε ολοκληρώσει πριν το μεσημέρι. Το βράδυ βοηθά να ηρεμήσετε λίγο από το στρες και να κάνετε πιο ευχάριστα πράγματα με το ταίρι, τους φίλους ή την οικογένεια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Την προσοχή σας σε θέματα δουλειάς και υγείας στρέφει η σελήνη στον Ζυγό σήμερα. Επειδή μετά την Πέμπτη,θα έχετε πολύ πιο απαιτητικό πρόγραμμα μην αναβάλλετε δραστηριότητες που μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να ολοκληρώσετε σήμερα. Από το βράδυ που θα περάσει η Σελήνη απέναντι σας στον Σκορπιό θα κάνει πιο πιεστικές τις επαφές και όλοι κάτι θα θέλουν από σας. Αν θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές για το σπίτι σας το πρωινό προσφέρεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τετάρτη εξακολουθεί να είναι θετική προς το ζώδιο σας, καθώς η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στον Ζυγό γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε την για θέματα δουλειάς ή σχέσεων. Τις μεσημεριανές ώρες μόνο αποφύγετε τις αιχμηρές συζητήσεις με συνεργάτες ή τον σύντροφο σας γιατί μπορεί να μην βρείτε άκρη. Προτιμήστε το πρωί για τέτοιου τύπου συζητήσεις. Η Τετάρτη είναι μια ευχάριστη μέρα και για τα ερωτικά σας. Από το βράδυ που η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό και σας απασχολούν περισσότερο θέματα της εργασίας ή της φυσικής σας κατάστασης.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιεστική είναι η Τετάρτη που δεν σας διευκολύνει να βγάλετε συμπεράσματα σε σχέσεις ή συνεργασίες. Ειδικά τις μεσημεριανές ώρες με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Πλούτωνα, ίσως να έχετε αντίθετες απόψεις με τους άλλους για πράγματα που αφορούν είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Αν μπορείτε προσπαθήστε σημαντικές συζητήσεις να τις ορίσετε το βράδυ. Σήμερα φαίνεται ότι έχετε περισσότερο άγχος και δεν μπορείτε εύκολα να το περιορίσετε.

ΛΕΩΝ

Αξιοποιήστε στο έπακρο τη μέρα καθώς είναι από αυτές που πιο εύκολα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις και να αποκτήσετε μια πιο σφαιρική άποψη για όσα σας απασχολούν μέσω της επικοινωνίας. Επειδή από την Πέμπτη κι έπειτα θα ζοριστείτε περισσότερο, μην αναβάλλετε για το τέλος της εβδομάδας σημαντικές δραστηριότητες. Το μεσημέρι μπορεί να υπάρχουν εντάσεις στο χώρο της δουλειάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη από τον Ζυγόμπορεί να είναι πολύ βοηθητική στην επικοινωνία αρκεί να είστε πρακτικοί στην προσέγγιση σας στα πράγματα, να μην βασίζεστε τόσο σε υποκειμενικές απόψεις που στους άλλους μπορεί να φαίνονται πολύ διαφορετικές από αυτό που πιστεύετε. Είναι μια μέρα που μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα. Παρόλα αυτά επιδιώξτε καλύτερα τις πρωινές ώρες συμφωνίες οικονομικού ενδιαφέροντος και για δοσοληψίες. Το βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο με φίλους.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας, και σας ενεργοποιεί αυξάνοντας τη ζωτικότητα, την ενεργητικότητα αλλά και την ευαισθησία σας. Τις μεσημεριανές ώρες αποφύγετε συζητήσεις με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή το σύντροφο σας, ειδικά αν ξέρετε ότι δεν ομονοείτε. Τις πρωινές ώρες το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί περισσότερο την προσωπική σας ζωή ή τα θέματα των παιδιών. Ευνοεί ακόμη και τις αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό κάνοντάς σας να συνειδητοποιείτε την ανάγκη που έχετε στην καθημερινότητα να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας. Αν τα καταφέρετε, ξεκλέψτε σήμερα λίγο χρόνο σήμερα μόνο για σας. Οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ πιο απαιτητικές καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα φέρει περισσότερο άγχος. Τις μεσημεριανές ώρες προσέξτε το παρασκήνιο κι αποφύγετε να μεταφέρετε κουτσομπολιά που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση στο χώρο εργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό επιτρέπει μεγαλύτερη άνεση κινήσεων και ευελιξία για εσάς. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις πρωινές ώρες με το εξάγωνο της Σελήνης προς την Αφροδίτη αν έχετε κάποια επαγγελματικά ραντεβού, μια σύσκεψη, κάποιες επαφές για να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Τις μεσημεριανές ώρες αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Είναι καλή ιδέα σήμερα να βρεθείτε με κάποιους φίλους για να χαλαρώσετε λίγο ή έστω να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να μιλήσετε μαζί τους στο τηλέφωνο ή διαδικτυακά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα θέματα της δουλειάς σας απασχολούν περισσότερο σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της καριέρας. Μια αμφιθυμία και πολλές διαφορές στον τρόπο ανάληψης δράσης θα είναι εντονότερα. Τις μεσημεριανές ώρες θα σας πρότεινα να αποφύγετε αν είναι δυνατό τέτοιες συζητήσεις. Καλό θα ήταν να αποφύγετε και συζητήσεις με το σύντροφο σας γιατί μπορεί να ακούσετε παράπονα. Το πρωί και το βράδυ είναι πιο άνετα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια συμπαθητική μέρα είναι η σημερινή οπότε εκμεταλλευτείτε την με κάθε τρόπο. Η Σελήνη στον Ζυγό βοηθά να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα, ζητήματα σπουδών και για να οργανώσετε τα μελλοντικά σας πλάνα. Φροντίστε να προσέχετε λίγο περισσότερο και τα θέματα της υγείας σας και να ξεκουράζεστε. Το μεσημέρι θα είναι κάπως πιο απαιτητικό σε θέματα δουλειάς. Επειδή από την Πέμπτη και έπειτα οι ρυθμοί θα είναι πιο ασφυκτικοί, προσπαθήστε να μην αναβάλλετε ό,τι μπορείτε να ολοκληρώσετε σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ουδέτερη είναι η σημερινή μέρα για σας. Η έμφαση δίνεται στις πρακτικές πλευρές της καθημερινότητας και σε θέματα οικονομικά. Οι μεσημεριανές ώρες δεν προσφέρονται για οικονομικές διαπραγματεύσεις γιατί μπορεί να χαθείτε στις λεπτομέρειες. Προσέξτε και τις φιλικές ή ερωτικές σας σχέσεις το μεσημέρι γιατί η διάσταση απόψεων μπορεί να αφορά κι αυτές. Πολύ πιο ήρεμο το βράδυ σας δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο από τις 24/08/2022 έως τις 23/01/2023: Ποια ζώδια θα βρουν το θάρρος να αλλάξουν τη ζωή τους;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 29/08/2022 – 04/09/2022

Άρης στους Διδύμους: Πώς θα μας επηρεάσει από τις 20/08/2022 έως τις 25/03/2023