ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 31/03

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 31 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή δίνει αυξημένη τάση για εμπορικές συναλλαγές, μετακινήσεις αλλά και σοβαρές συζητήσεις περί των επαγγελματικών. Όλοι μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτή την πύρινη ενέργεια και να είμαστε πιο ενεργητικοί και αποφασιστικοί στη διάρκεια της μέρας.

Δυναμική και πιο ενθουσιώδης από τις 12:30 το μεσημέρι, η θέση της Σελήνης στον Κριό, προετοιμάζει το έδαφος για τη νέα Σελήνη της Παρασκευής 1/4.

ΚΡΙΟΣ

Σκεφτείτε από τώρα μέχρι το φθινόπωρο ποιες είναι οι προτεραιότητες σας, τι θα θέλατε να έχετε καταφέρει; Έχετε ξεκινήσει ήδη να φτιάχνετε το πλάνο για να τους επιτύχετε; Μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες που ακολουθούν τη νέα Σελήνη στο ζώδιο σας είναι η στιγμή να ξεκαθαρίσουν οι στόχοι στο μυαλό σας και να αρχίσει η υλοποίηση τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τη μια έχετε μια αίσθηση προόδου αλλά ταυτόχρονα από την άλλη είναι σαν κάτι να σας κρατάει πίσω. Από σήμερα που η Σελήνη προχωρά στον Κριό, προετοιμάζοντας τη νέα Σελήνη της Παρασκευής μπορεί να προβληματιστείτε περισσότερο για τις εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς σας. Ταυτόχρονα καθώς η Σελήνη συναντά τον Ερμή στον Κριό μπορεί να έχετε κάποιες συζητήσεις σε παρασκηνιακό επίπεδο.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρείτε χρόνο και κανονίστε μαζί τους έστω μια έξοδο, μια βόλτα με τα πόδια, μια επίσκεψη για να συζητήσετε, να χαλαρώσετε λίγο και να επικοινωνήσετε αυτά που σκέφτεστε εσείς ακούγοντας και τις σκέψεις των άλλων. Είναι ακόμη κατάλληλη ημέρα αν θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές ειδικά σε ό,τι αφορά την επικοινωνία και την τεχνολογία.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με κάποιο τρόπο φαίνεται αγαπητοί μου Καρκίνοι ότι γίνεστε όλο και πιο πολύ ορατοί στο επαγγελματικό σας περιβάλλον κι αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό αν σε αυτή την περίοδο έχετε μεγάλες φιλοδοξίες. Η νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα την Παρασκευή το πρωί στο ζώδιο του Κριού και φυσικά αρχίζει να σας επηρεάζει από σήμερα δείχνει προς την κατεύθυνση μιας αλλαγής στον τομέα της καριέρας που μπορεί να προκύψει άμεσα μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες ή να προετοιμαστείτε τώρα και να την υλοποιήσετε μέσα στο διάστημα μέχρι τον Οκτώβριο.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι σας χωρίζει «άβυσσος» με κάποιο πρόσωπο που συνδέεστε στενά σε σχέση με τον τρόπο που βλέπετε εσείς τα πράγματα ή με τις αξίες, τις πεποιθήσεις ακόμη και τα γούστα που έχετε. Ίσως να μην βρίσκετε πια κοινό έδαφος και να πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις για το μέλλον. Με την επιρροή της νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί, η ανάγκη σας να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να εξερευνήσετε τις δυνατότητες και τα ταλέντα σας θα είναι ιδιαίτερα έντονη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μπορείτε να επεξεργαστείτε πρακτικά τα σημαντικά σας θέματα και να καταφέρετε να βρείτε και λύσεις. Πιθανώς όμως να νιώσετε κάποια απογοήτευση σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά και τη συνδιαχείριση τους μαζί με άλλους. Ή να ανακαλύψετε ό,τι κάποιο πρόσωπο με το οποίο έχετε κοινούς λογαριασμούς και συμφέροντα να μην συμπεριφέρεται όπως πρέπει. Θα πρέπει σίγουρα αν διαπιστώσετε κάτι τέτοιο να το συζητήσετε και να το ξεκαθαρίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Κάτι μπορεί να ξεκινήσει μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες και να κορυφωθεί μέσα στο εξάμηνο δηλαδή μέχρι τα γενέθλια σας. Είστε μόνες – οι; Αυτό το νέο φεγγάρι μπορεί να φέρει μια ολοκαίνουρια σχέση. Είστε δεσμευμένοι; Μπορεί να έρθει ένας γάμος. Σε κάθε περίπτωση μια τόσο δυναμική νέα Σελήνη που ευνοεί το καινούριο μόνο ωφέλιμη μπορεί να είναι όσο κι αν σας ταλαιπωρήσει με το τέλος καταστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την επιρροή της νέας Σελήνης που θα έρθει αύριο το πρωί δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε ένα πλάνο για τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης ώστε να έχετε τον έλεγχο. Αυτό το φεγγάρι μιλά και για νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο τα οποία μπορεί να προκύψουν μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο ή να υλοποιηθούν και μέχρι τον Οκτώβριο.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο ξεκίνημα της μέρα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με αυτά που λέτε γιατί μέσα στην πλάκα που μπορεί να κάνετε χωρίς να το καταλάβετε να πληγώσετε κάποιον χωρίς μάλιστα να έχετε μια τέτοια πρόθεση. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι κάποιος δεν ξεκαθαρίζει την θέση του και σας δίνει διττά μηνύματα κι αυτό να σας εκνευρίζει. Σε αυτή την περίπτωση ίσως πρέπει να πάρετε εσείς πρωτοβουλία να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα που αφορούν στα οικονομικά μπορεί να είναι αιτία ανησυχίας και καυγάδων αλλά προσπαθήστε να δείξετε αυτοκυριαρχία και ενσυναίσθηση. Μέσα στις δυο εβδομάδες που ακολουθούν το φάσμα της επιρροής της νέας Σελήνης καλό θα ήταν να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα που αφορούν στα οικογενειακά σας θέματα ακόμη κι αν χρειαστεί να βάλετε το μαχαίρι στο κόκαλο αλλά και να φροντίσετε περισσότερο το χώρο που περνάτε πολλές ώρες από την καθημερινότητα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έμφαση της νέας Σελήνης στον Κριό που ήδη ξεκινά από σήμερα να επηρεάζει είναι στην επικοινωνία, τις σπουδές, το διαδίκτυο και τις συναλλαγές σας με τους άλλους. Ένα νέο κεφάλαιο θα ξεκινήσει με αυτό το φεγγάρι σε ό,τι αφορά τους στόχους σας και θα μπορούσατε μέχρι τον Οκτώβριο να σημειώσετε πρόοδο, να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να πειραματιστείτε περισσότερο με τα νέα τεχνολογικά μέσα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το φεγγάρι αυτό έχει ένα εύρος επιρροής μέχρι τον Οκτώβριο. Έτσι κάτι που μπορεί να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες να αποφέρει μέσα στο εξάμηνο. Η νέα Σελήνη της Παρασκευής που φυσικά η επιρροή της ξεκινά ήδη από σήμερα σας δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βάλετε ένα πιο πειθαρχημένο πλάνο και να κάνετε καλύτερη διαχείριση στο πορτοφόλι σας, στα θέματα της δουλειάς αλλά ακόμη και στην διατροφή σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε Κάρμα (Βόρειος Δεσμός)

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου 2022;

Ερμής στους Ιχθύς 2022: Ισορροπώντας ανάμεσα σε ψευδείς ειδήσεις κι ελπίδες