ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 31/01

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 31 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ας είμαστε προσεκτικοί και στις μετακινήσεις μας καθώς θα κυριαρχεί η βιασύνη και οι γρήγορες ταχύτητες. Η Σελήνη θα είναι στο ζώδιο των Διδύμων σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά συναντά τις πρωινές ώρες σε σύνοδο τον Άρη, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση, τάση για οξείες αντιπαραθέσεις, επιθετικότητα και βιασύνη στην εξαγωγή συμπερασμάτων.

Στην πορεία θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο που μπορεί να βοηθήσει να ισορροπήσουμε κάπως αν συγκεντρωθούμε στα πρακτικά ζητήματα που θέλουμε να επιλύσουμε.

ΚΡΙΟΣ

Είναι μια μέρα που μας κάνει να συνειδητοποιούμε τις ευθύνες μας και να τις ιεραρχούμε όπως πρέπει. Μέσα στον φόρτο δουλειάς μην ξεχνάτε όμως τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Θέλουν κι αυτά φροντίδα για να φέρνετε εις πέρας όλα τα υπόλοιπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιθανώς είναι από τις μέρες που βλέπετε τα έσοδα και τα έξοδα σας, λογαριασμούς κτλ. αφού έχουμε φτάσει στο τέλος του μήνα και οι υποχρεώσεις τρέχουν. Τις πρωινές ώρες μπορεί ένα θέμα που αφορά οικονομικά να σας εκνευρίσει καθώς η Σελήνη συναντά σε σύνοδο τον Άρη. Προσέξτε τη βιασύνη όταν διαχειρίζεστε οικονομικά και μην κάνετε παρορμητικές αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι μια καλή μέρα για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις κυρίως επαγγελματικής φύσης και να έχετε απτά αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Ακόμη είναι μια καλή μέρα για να θέσετε ευδιάκριτα τα όρια σας σε σχέση με τους άλλους στην ζωή σας. Προσπαθήστε να μην σας πιάνουν αγωνίες και άγχη για τα οικονομικά σας καθώς θα εξελιχθούν ακόμη καλύτερα στην πορεία του Φεβρουαρίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο έρχεται για να ισορροπήσει κάπως τα πράγματα και να βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στα πρακτικά σας ζητήματα. Είναι μια εξαιρετική όψη για να επικοινωνήσετε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, να βάλετε σε μια ιεραρχία τις δουλειές που έχετε να κάνετε, να οργανώσετε τις λεπτομέρειες ενός επαγγελματικού ή οικονομικού θέματος.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο βοηθά να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους και φυσικά στις σχέσεις σας. Φυσικά και στα δυο νιώθετε την περιοριστική φύση του Κρόνου είτε αυτό ονομάζεται συνθήκες, δύσκολοι συνεργάτες, πίεση και αίσθηση εγκλωβισμού στις σχέσεις. Όμως πιστέψτε με δεν θα αργήσει η στιγμή που τα πράγματα θα αρχίσουν να δείχνουν πιο αισιόδοξα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη τις πρωινές ώρες δημιουργεί ένα πολύ έντονο κλίμα είτε στο χώρο εργασίας με πίεση ή και αντιπαραθέσεις πιθανώς για κάποιους όμως και στο χώρο του σπιτιού. Με την όψη αυτή ασχοληθείτε με κάτι άλλο ουδέτερο για να αποφύγετε την ένταση και το καλύτερο που έχετε να κάνετε μιλήστε με ένα φίλο-η που σας στηρίζει και ξέρει πως να σας κάνει να νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σχέδια, σε θέματα σπουδών, νομικών ζητημάτων, επικοινωνίας. Σήμερα γενικότερα μπορείτε να οργανωθείτε κάπως καλύτερα απλά αποφύγετε τις εντάσεις στην επικοινωνία τις πρωινές ώρες με τη σύνοδο Σελήνης – Άρη που μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και ένταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντική και σήμερα η συμβολή συνεργατών και φίλων προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Βρείτε χρόνο να ανταλλάξετε ιδέες, ζητήστε να σας προτείνουν καινούρια πράγματα, συνεργαστείτε περισσότερο με την ομάδα που δουλεύετε μαζί. Ακόμη είναι μια θετική μέρα για να ψάξετε τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να βοηθήσουν στη δουλειά σας ή στην προώθηση και τη διαφήμιση της.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, μπορεί να βοηθήσει να γίνετε πιο επιλεκτικοί σε σχέση με τους στόχους που θέτετε και να βάλετε σε μια ιεραρχία τα πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσετε, είτε στη δουλειά, είτε σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση για το μέλλον των επαγγελματικών σας η σημερινή μέρα θέλει μια προσοχή να μην είστε βιαστικοί και να μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τις πρωινές ώρες που η Σελήνη συναντά σε σύνοδο τον Άρη στους Διδύμους προσέξτε λίγο περισσότερο σε σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες γιατί μπορεί να υπάρχει κλίμα έντασης. Μπορεί να είστε πιο βιαστικοί ή να νιώθετε ασφυξία από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Στην πορεία το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Ήλιο είναι ιδιαίτερα παραγωγικό και βοηθά να συγκεντρωθείτε καλύτερα στις υποχρεώσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιο σας και θα βοηθήσει να εξισορροπηθεί η παρορμητική ενέργεια των πρωινών ωρών. Έτσι μπορείτε πιο άνετα να κάνετε πρακτικές κινήσεις ώστε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, να κάνετε κάποιες συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας με τους συνεργάτες σας, να ενδιαφερθείτε με πρακτικό τρόπο για τα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης, αλλά και να έχετε πιο ουσιαστική επαφή με το σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Τρίτη είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα που μπορείτε να αξιοποιήσετε σε πολλά επίπεδα και κυρίως για να επικοινωνήσετε πολύ σοβαρά αυτά που θέλετε. Αν λοιπόν προέκυψε ένα πρόβλημα τις προηγούμενες μέρες σε μια σχέση ή σε ένα θέμα που αφορά την οικογένεια είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση και να θέσετε τα όρια σας.