ΖΩΔΙΑ

Φεβρούαριος: Αυτή είναι η πιο τυχερή μέρα του μήνα για όλα τα ζώδια

Pexels

Αν και η χρονιά ξεκίνησε λίγο χαοτικά, ο Φεβρουάριος θα είναι πολύ πιο ευχάριστος μήνας. Με μηδενικούς πλανήτες ανάδρομους για πρώτη φορά από τον Απρίλιο του 2022, δεν θα υπάρχει τίποτα που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην επιδίωξη των στόχων σου. Και τα άστρα διευκολύνουν ακόμα περισσότερο τα νέα ξεκινήματα αυτόν τον μήνα.

Αν ψάχνεις για λίγη κοσμική εύνοια στις ρομαντικές σου σχέσεις τον μήνα του Αγίου Βαλεντίνου, η Αφροδίτη είναι στο πλευρό σου. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τι μπορείς να περιμένεις την πιο τυχερή μέρα του Φεβρουαρίου ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός

Ο Φεβρουάριος ανατρέπει τα πράγματα, ειδικά όταν πρόκειται να μοιραστείς τις σκέψεις και τις ιδέες σου. Καθώς ο Άρης, ο κυβερνήτης του αστρολογικού σου χάρτη, αλληλεπιδρά με την Αφροδίτη στους Ιχθύς στις 4 Φεβρουαρίου, θα είσαι πρόθυμη να μοιραστείς προοπτικές που υπογραμμίζουν την ενδοσκόπηση και την αυτογνωσία. Ενώ ο ανάδρομος Άρης πιθανότατα σε έκανε να δαγκώνεις τη γλώσσα σου, αυτή η διέλευση είναι η τέλεια στιγμή για να επανασυνδεθείς με το ένστικτό σου.

Ταύρος

Στις 4 Φεβρουαρίου, ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, η Αφροδίτη έρχεται να τονώσει τις φιλίες και τις συμμαχίες σας. Είναι η τέλεια στιγμή για συζητήσεις, γι’ αυτό μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου. Αυτή η διέλευση είναι η κατάλληλη στιγμή για να υποστηρίξεις τις αξίες και τα ήθη σου, ανεξάρτητα από το ποιος συμφωνεί. Αλλά η μεταβλητή φύση της Αφροδίτης και του Άρη, διασφαλίζει ότι ό,τι κι αν πεις δεν θα φανεί ως προσβολή. Εφόσον διατηρείς τη συζήτηση ελαφριά και δεν παίρνεις τίποτα πολύ προσωπικά, αυτή η διέλευση θα προσφέρει την τέλεια ποσότητα πνευματικής διέγερσης.

Δίδυμοι

Στις 4 Φεβρουαρίου, ο Άρης στο ζώδιό σου θα τετραγωνίσει την Αφροδίτη στους Ιχθύς, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στην καριέρα και τη φήμη σου. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις ένα κύμα ενέργειας και είναι μια καλή στιγμή να κοινωνικοποιηθείς, να δικτυωθείς και να συζητήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια και στόχους με συναδέλφους. Αυτή η διέλευση θα κάνει τους δημιουργικούς σου χυμούς να ρέουν και με τον Άρη να κατευθύνεται επίσημα και με ταχύτητα στον πρώτο σας οίκο, θα μπορείς να προωθήσεις τις προσπάθειές  σου.

Καρκίνος

Αυτόν τον μήνα, οι τρέχουσες φιλοσοφίες και οι αξίες σου θα αντιμετωπιστούν με νέο πάθος, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης σχηματίζουν ένα τετράγωνο στις 4 Φεβρουαρίου. Αν και αυτή μπορεί να μην είναι μια ημέρα όπου θα σου ζητηθεί να μοιραστείς τα νέα σου ευρήματά με άλλους, σίγουρα είναι μια μέρα εσωτερικού προβληματισμού. Είναι μια καλή μέρα για οτιδήποτε διεγείρει το μυαλό σου με τρόπο απελευθερωτικό.

Λέων

Οι φιλίες και ο κοινωνικός σου περίγυρος θερμαίνονται αυτόν τον μήνα, καθώς ο Άρης στον 11ο οίκο σου, σχηματίζει ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύς. Στις 4 Φεβρουαρίου, είναι βέβαιο ότι θα εμπλακείς σε πιο εις βάθος συζητήσεις με τους συνομηλίκους σου και ενώ αυτό είναι βέβαιο ότι θα σε τονώσει διανοητικά, θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποια ένταση. Πρόσεξε τις πληροφορίες που επιλέγεις να μοιραστείς. Βεβαιώσου ότι είναι κάτι που νιώθεις άνετα να αποκαλύψεις και όχι απλώς μια παρορμητική εξομολόγηση.

Παρθένος

Στις 4 Φεβρουαρίου, οι ρομαντικές σου σχέσεις θα αναθερμανθούν, καθώς ο Άρης στους Διδύμους τετραγωνίζει την Αφροδίτη στους Ιχθύς. Είναι μια καλή μέρα για  ενδιαφέρουσες συζητήσεις, Παρθένε, απλώς προσπάθησε να μην πάρεις τον εαυτό σου (ή τους άλλους) πολύ στα σοβαρά. Αυτή η διέλευση δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγική, αλλά αν παρατηρήσεις κάποια παραγωγικότητα, είναι βέβαιο ότι θα προέλθει από την καριέρα και τις επαγγελματικές σου προσπάθειες. Είναι μια καλή μέρα για να συνεργαστείς με τον αγαπημένο σου ή τον συνάδελφό σου, σε κάτι ανάλαφρο και διασκεδαστικό. Κράτα τις πιο σοβαρές συζητήσεις για μια άλλη μέρα.

Ζυγός

Αυτό το μήνα, η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του χάρτη σας, θα τετραγωνιστεί με τον Άρη στους Διδύμους, ενθαρρύνοντάς σε να εμπλουτίσεις τα πράγματα στις καθημερινές σου ρουτίνες και συνήθειες. Ο Άρης απελευθερώνει τις προοπτικές και τις κοσμοθεωρίες σου και στις 4 Φεβρουαρίου, θα σου ζητηθεί να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε νέα γνώση ή σοφία για να ανανεώσεις τα τελετουργικά σου. Το να φροντίζεις το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σου, είναι μια πνευματική πρακτική και αυτήν την ημέρα, μη διστάσεος να παίξεις με διαφορετικούς τρόπους φροντίδας για τον εαυτό σου. Είσαι εξάλλου η βασίλισσα της αυτοφροντίδας.

Σκορπιός

Καθώς ο κυβερνήτης σου Άρης τετραγωνίζει την Αφροδίτη στους Ιχθύς αυτόν τον μήνα, θα ενισχυθούν οι δημιουργικές σου αναζητήσεις και οι γεμάτες πάθος προσπάθειές σου. Ως ζώδιο του νερού, θα νιώσεις ευγνωμοσύνη για αυτή τη νέα έμπνευση, ακόμα κι αν προέρχεται από πιο βαριές, πιο ζοφερές ιδέες. Δεδομένου ότι ο Άρης ταξιδεύει αυτή τη στιγμή στον όγδοο οίκο σου, έχεις αγκαλιάσει τα πιο σοβαρά μέρη της ζωής τελευταία. Αλλά αυτή η διέλευση, σε ενθαρρύνει να διοχετεύσεις αυτά τα συναισθήματα σε ένα νέο project. Άσε τον εαυτό σου να αφεθεί και να γίνει δημιουργικός, Σκορπιέ. Η έμπνευση είναι βέβαιο ότι θα έρθει από τα πιο απίθανα μέρη.

Τοξότης

Στις 4 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη και ο Άρης θα σχηματίσουν ένα τετράγωνο, παρέχοντας ενέργεια και ενθουσιασμό στο σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή. Είτε μετακομίζεις με τον σύντροφό σου, είτε τον συστήνεις σε συγγενείς, οι σχέσεις σου βιώνουν κάποια νέα ερεθίσματα αυτόν τον μήνα. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να συμμετέχεις σε συζητήσεις με υψηλό πνεύμα με τους αγαπημένους σου, ακόμα κι αν είναι βραχύβιες. Αυτή η διέλευση μπορεί να είναι προσωρινή, αλλά η τόνωση που προσφέρει στην προσωπική σου ζωή, είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει.

Αιγόκερως

Η 4η Φεβρουαρίου είναι η ιδανική στιγμή για να υποστηρίξεις απόψεις και προοπτικές, Αιγόκερε, και το μήνυμά σου είναι βέβαιο ότι θα γίνει αποδεκτό. Ως ζώδιο της γης, μερικές φορές τείνεις να παίρνεις τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά, αλλά αυτή την ημέρα, οι συζητήσεις που κάνεις είναι πιθανό να είναι διασκεδαστικές και ανάλαφρες. Μην ανησυχείς πολύ εάν είναι φευγαλέες. Αυτή η νέα σπίθα στις ιδέες, είναι βέβαιο ότι θα σε εμπνεύσει να αναλάβεις δράση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Υδροχόος

Ο Φεβρουάριος έρχεται για να τονώσει τα οικονομικά σου, καθώς ο Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύς. Είναι μια καλή στιγμή για να περιποιηθείς τον εαυτό σου, Υδροχόε, αλλά προσπάθησε να μην υπερβάλλεις, καθώς αυτή η διέλευση τείνει να διευκολύνει τις υπερβολές. Θα εμπνευστείς από τις δημιουργικές σου αναζητήσεις για να επενδύσεις τον χρόνο, την ενέργεια ή τα χρήματά σου σε μια νέα ενασχόληση. Αυτή η διέλευση έχει να κάνει με τον αυθορμητισμό για εσένα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξοδέψεις όλα τα χρήματα σου.

Ιχθύες

Το σπίτι και η ζωή σας σε αυτό, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτό το μήνα, καθώς ο Άρης τετραγωνίζει την Αφροδίτη στον πρώτο οίκο της προσωπικής σου ταυτότητας. Είτε πρόκειται για επισκέψεις συγγενών, είτε για μία μετακόμιση, θα κληθείς να αναλάβεις δράση. Απλώς να έχεις υπόψη σου πιθανές συγκρούσεις μεταξύ του πού βρισκόσουν και του πού. Όσο εξακολουθείς να ακούς τις επιθυμίες σου, θα είσαι μια χαρά.