ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 30/8

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 30 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον πλανήτη των απροόπτων, τον Ουρανό, τα ξημερώματα και αμέσως μετά βγαίνει σε φάση κενής πορείας στον Υδροχόο. Στις 16:56 το απόγευμα που θα προχωρήσει στους Ιχθύς για να προετοιμάσει την αυριανή Πανσέληνο που θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης, αλλά ήδη επηρεάζει όλους μας.

ΚΡΙΟΣ

Πιθανώς να δουλεύετε τώρα κάποιο πλάνο μυστικά και να μην θέλετε να αποκαλύψετε σε κανένα τίποτε. Ακόμη είναι πιθανόν να σας απασχολήσει κάποιο μυστικό το οποίο βγαίνει στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες κι αφορά εσάς ή σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας. Πιθανώς να υπάρχει ένα θέμα υγείας ή ένα τραύμα από το παρελθόν σε ψυχολογικό επίπεδο που αναμοχλεύεται αυτές τις μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η επιρροή της Πανσελήνου θα είναι ιδιαίτερα έντονη από σήμερα. Για το δικό σας ζώδιο δεν είναι τόσο σε ό,τι αφορά το ζώδιο που πραγματοποιείται και μάλιστα μπορεί να σας κάνει και ιδιαίτερα κοινωνικούς αυτές τις ημέρες. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο μια κι η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον τομέα της φιλίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τελευταία Πανσέληνος του καλοκαιριού αφορά αποκλειστικά σχεδόν τα θέματα καριέρας και σπιτιού στο Ηλιακό ωροσκόπιο σας. Είναι πολύ πιθανόν να σας προτείνουν μια προαγωγή, μια καινούρια δουλειά ή μπορεί να αλλάζουν οι συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα κι εσείς καλείστε να προσαρμοστείτε. Ακόμη μπορεί να υπάρχει μια επείγουσα κατάσταση στο χώρο του σπιτιού ή να πρέπει να μετακομίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στους Ιχθύς είναι φιλική προς το δικό σας ζώδιο, μπορεί να σας ανοίξει νέους ορίζοντες στον τομέα σχέσεων, επαφών με ξένους και συνεργασιών με εξωτερικό, σπουδών, διαδικτύου, νομικών υποθέσεων. Ακόμη μπορείτε να ωφεληθείτε αν είστε καθηγητές, νομικοί ή εργάζεστε στα ΜΜΕ. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχουν κάποια εμπόδια και να δυσκολεύεστε να βγάλετε άκρη.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος που επηρεάζει από σήμερα αφορά κυρίως τα οικονομικά ζητήματα. Χρειάζεται προσοχή όμως μην αναμίξετε έρωτα και οικονομικά αυτό το διάστημα. Για κάποιους λόγους, η ερωτική σας ζωή φαίνεται μάλλον αδιάφορη ή ίσως ο σύντροφός σας να μην αποτελεί πηγή χαράς και ευτυχίας. Επειδή όλο αυτό το σκηνικό θα αλλάξει πλησιάζοντας προς το τέλος της εβδομάδας που θα γυρίσει η Αφροδίτη σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας, καλό είναι να έχετε υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σε αυτή τη γενέθλια χρονιά σας, ο τομέας σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές θα σας απασχολήσει περισσότερο. Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας που θα εστιάσει περισσότερο στο «εμείς» παρά στο εγώ. Θέλετε δεν θέλετε θα πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους για να είστε ευτυχείς και ικανοποιημένοι σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου, δείχνει μια αλλαγή σε θέματα δουλειάς. Πιθανώς να χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες νέες ευθύνες ή ένα άλλο πόστο ή μπορεί ακόμη ο ερχομός ενός νέου συναδέλφου να σας δημιουργήσει ένα προσωρινό ξεβόλεμα. Σημαντικό είναι να προσέχετε και θέματα υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος σας προσκαλεί να εστιάσετε την προσοχή σας στην ερωτική σας ζωή, στα πράγματα που σας ευχαριστούν, στις φιλικές σας σχέσεις, αλλά και στα θέματα των παιδιών. Αν έχετε ήδη μια σχέση αυτό το φεγγάρι μπορεί να είναι η αφορμή για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφό σας αλλά προσέξτε μην υψώσετε τόνους και μην πιέσετε πολύ τις καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος επηρεάζει κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο και αφορά το σπίτι , την οικογένεια αλλά και την καριέρα εξ αντανακλάσεως. Μπορεί να μετακομίζετε πχ προκειμένου να είστε κοντά στη νέα σας δουλειά, ή για σπουδές, ή μπορεί τώρα να αναδιακοσμείτε το σπίτι σας ή να πρέπει να φιλοξενήσετε κάποια μέλη της οικογένειας σας ή να έχετε κάποια προβλήματα με ένα μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας σας ή ένα ακίνητο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πανσέληνος που επηρεάζει φυσικά από σήμερα δεν σας επηρεάζει αρνητικά, αφού οι Ιχθύες είναι ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας αλλά μπορείτε να περιμένετε μια έντονη αύξηση στους ρυθμούς της καθημερινότητας σας. Είναι μια Πανσέληνος που αφορά συζητήσεις, μετακινήσεις, το μεταφορικό σας μέσο, συμφωνίες ή ταξίδια με επαγγελματικό ενδιαφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα θέματα των οικονομικών, αλλά και της αυτοπεποίθησής σας επηρεάζει αυτό το φεγγάρι και πιθανώς να νιώθετε να γιγαντώνονται οι ανασφάλειές σας. Όμως είναι ένα εντελώς παροδικό συναίσθημα, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην πέφτετε ψυχολογικά. Τα πράγματα θα βελτιωθούν ιδιαίτερα μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης από την άλλη εβδομάδα, γι’ αυτό αν έχετε διαπραγματεύσεις και οικονομικές συζητήσεις να κάνετε, δείτε μήπως τις αναβάλλετε για την επόμενη εβδομάδα.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, σε σύνοδο με τον Κρόνο με κάποιο τρόπο σας υποχρεώνει να δείτε τα τρωτά σας σημεία. Όσοι έχετε γενέθλια τον Φεβρουάριο, οφείλετε να προσέχετε και τα θέματα υγείας. Η διαίσθηση σας θα είναι αναπτυγμένη. Από την άλλη θα πρέπει να είστε πολύ προσγειωμένοι στις απαιτήσεις της δουλειάς και της καθημερινότητάς σας και να μην ονειροβατείτε για να μην σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες.