ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 30/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη 30 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ο Άρης στον Κριό από σήμερα μέχρι τις 09/06 έχει ως μότο «ανάλαβε δράση και πάρε πρωτοβουλίες». Οι θετικές όψεις της Σελήνης μέχρι και το απόγευμα μας χαρίζουν αισιόδοξη προοπτική και μας γεμίζουν με θετικά συναισθήματα. Οι βραδινές ώρες είναι κάπως πιο ζόρικες καθώς η Σελήνη σχηματίζει απαιτητικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα. Οι όψεις αυτές μας κάνουν να νιώθουμε λίγο μελαγχολικοί ή να έχουμε δυσκολία να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας.

ΚΡΙΟΣ

Και να που έφτασε η μέρα που ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Άρης, περνά στο ζώδιο σας για να νιώσετε ότι έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας ξανά και να ξεκαθαρίσει η κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε στη ζωή σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Στο ζώδιο σας θα παραμείνει μέχρι τις 09/06 και θα σας επηρεάσει ποικιλοτρόπως. Από σήμερα θα γίνετε πιο φιλόδοξοι, πιο διεκδικητικοί αλλά και πιο …βιαστικοί και παρορμητικοί.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Από σήμερα ο Άρης θα πάρει θέση στον Κριό και μέσα στον επόμενο ενάμισι μήνα θα βάλετε ακόμη πιο βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο. Θα θελήσετε να κάνετε μια εκκαθάριση και σε άλλα πράγματα στη ζωή σας και να κλείσετε κύκλους ανώφελων επαφών αλλά και συνηθειών σας. Η περίοδος αυτή μπορεί να έχει έντονη μυστική δράση, παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα αλλά είναι ιδανική για να κάνετε μια προετοιμασία πάνω σε νέα σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πλέον από σήμερα o Άρης περνά στον Κριό και θα νιώθετε μεγαλύτερη εύνοια και στήριξη από το περιβάλλον σας. Από τη νέα του θέση, σας καλεί να δουλέψετε όχι πιο σκληρά αλλά πιο έξυπνα και να μοιραστείτε τις ευθύνες και με άλλους στη ζωή σας ή να συνεργαστείτε περισσότερο για να υλοποιηθούν οι στόχοι σας. Θα είστε πιο κοινωνικοί επίσης και πιο πρόθυμοι για νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ διαφορετική η εικόνα της σημερινής μέρας καθώς ο Άρης προχωρά στο πύρινο και δυναμικό ζώδιο του Κριού. Μέρα με τη μέρα θα γίνεστε όλο και πιο φιλόδοξοι όλο και πιο διεκδικητικοί αλλά και πιο νευρικοί και ανυπόμονοι όταν τα πράγματα δεν φέρνουν τις εξελίξεις που προσδοκάτε ή τους ρυθμούς που επιθυμείτε. Είναι η στιγμή να βγείτε μπροστά σε επαγγελματικό επίπεδο, να σημειώσετε ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο στην καριέρα και να αναλάβετε πρωτοβουλίες και περισσότερες ευθύνες.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης μετακινείται στον φιλικό σας Κριό από σήμερα και μέχρι τις 09/06 θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός απέναντι στα σχέδια σας. Είναι μια καλή στιγμή για σας να ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια της δουλειάς ή και των σπουδών και να αναλάβετε δράση, πρωτοβουλίες πιθανώς να πάρετε και κάποιο υπολογισμένο ρίσκο. Η σημερινή μέρα είναι από τις πιο θετικές για το ζώδιο σας αν έχετε να κάνετε και κάποιες συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Άρης προχωρά στον Κριό μέσα στον τομέα των οικονομικών, αλλά και της διαχείρισης των πιο βαθιών συναισθημάτων σας. Το επόμενο διάστημα πολλή από την ενέργεια σας θα ξοδευτεί για να διαμορφώσετε πιο ασφαλείς συνθήκες σε οικονομικό επίπεδο. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι οι εξαρτητικές σχέσεις αλλά και οι εμμονές. Σημαντικό επίσης με αυτή την πορεία του Άρη μέχρι τις 09/06 είναι να προσέχετε και θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα έχουμε μια ακόμη πλανητική αλλαγή καθώς ο Άρης προχωρά στον Κριό, το ζώδιο που κυβερνά όλες τις σημαντικές σας σχέσεις, συνεργασίες και το γάμο. Από δω και κάτω και μέχρι τις 09/06 ξεκινά ένα πιο πιεστικό διάστημα με τους άλλους στη ζωή σας αλλά ταυτόχρονα κι ένα διάστημα που οι άλλοι θα καθορίσουν το πλαίσιο της σχέσης ή της συνεργασίας που θα έχετε μαζί τους. Σαφώς οι πιέσεις θα είναι μεγαλύτερες και οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας θα είναι πιο εντατικοί γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον Κριό βάζει φωτιά στον τομέα της φυσικής κατάστασης και υγείας και σε αυτόν της καθημερινότητας της δουλειάς σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος μέχρι τις 09/06 να αξιοποιήσετε για να αποκτήσετε καλύτερη υγεία και φυσική κατάσταση αλλά να κάνετε και πιο αποδοτική τη δουλειά σας ακόμη κι αν χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω. Από την άλλη θα είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να αναλάβετε πρωτοβουλίες στο εργασιακό σας περιβάλλον ή μπορεί να ψάξετε πιο έντονα τις προοπτικές σας επαγγελματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο που του πάει και σας πάει! Από τον Κριό, προτρέπει να γίνετε πιο δημιουργικοί και σε ό,τι κάνετε να βάζετε ενθουσιασμό, πάθος και έμπνευση ακόμη κι αν δεν είστε καλλιτέχνες. Δεν έχει σημασία τι θα φτιάξετε. Μπορεί να είναι μια περίτεχνη συνταγή, μια κατασκευή, ένα παιχνίδι, οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε παιδιά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Μεγάλη Τρίτη είναι από τις μέρες που ίσως χρειαστεί να καταβάλλετε πιο έντονη προσπάθεια σε ό,τι κάνετε για να έχετε αποτέλεσμα. Η είσοδος του Άρη στον Κριό δημιουργεί απαιτήσεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας και πιθανώς σας βάζει και σε σκέψεις για αλλαγές. Ο Άρης στον Κριό, αυξάνει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες απέναντι στην οικογένεια και το σπίτι, ενώ σας ζορίζει και στα επαγγελματικά. Σε αυτό το διάστημα να προσέχετε και θέματα υγείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με την είσοδο του Άρη στον Κριό Με κάποιο τρόπο θα θελήσετε να αναλάβετε ένα πιο ενεργό ρόλο και να επιδείξετε τα ταλέντα σας. Κάποιοι ίσως υπογράψετε ένα συμβόλαιο, μια συμφωνία, ενώ μπορεί να πλασάρετε πιο θετικά τον εαυτό σας στους άλλους που επιθυμούν να σας δώσουν δουλειά ή να αξιοποιήσουν τα ταλέντα σας. Θα είστε ακόμη πιο ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ μέχρι τις 09/06, μπορεί να ταξιδέψετε και περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Από σήμερα φεύγει από το ζώδιο σας κι ο Άρης που σας ταλαιπώρησε με αρκετό άγχος και τρέξιμο από τις 23/06. Πλέον περνά στον Κριό κι από δω και κάτω θα σας απασχολήσουν περισσότερα τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας θέματα. Θα ψαχτείτε περισσότερο με τις επαγγελματικές σας προοπτικές ενώ θα προσπαθήσετε να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας με κάθε τρόπο για να μπορείτε να ανταποκριθείτε και στις αυξημένες ανάγκες σας.