ΖΩΔΙΑ

Τα 5 πιο τυχερά ζώδια μέχρι το τέλος της άνοιξης

Tabitha Turner/Unsplash+

Μετά το χάος της εποχής του Κριού έρχεται ο απολαυστικός αισθησιασμός της εποχής του Ταύρου (20 Απριλίου-20 Μαΐου), προσκαλώντας μας να ρίξουμε ταχύτητες και να απολαύσουμε τη ζωή. Ποια θα είναι όμως τα πιο τυχερά ζώδια, που μέχρι το τέλος της φετινής άνοιξης θα ευνοηθούν περισσότερο;

Κυβερνούμενη από την Αφροδίτη, η εποχή του Ταύρου σηματοδοτεί τη χλιδή, την πολυτέλεια και την υλική άνεση, εμφυσώντας ομορφιά, αγάπη και πάθος στη ζωή. Παρακάτω, ρίχνουμε μια ματιά στα πιο τυχερά ζώδια που θα ευδοκιμήσουν αυτή την περίοδο:

Κριός

Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσεις τα εσωτερικά σου αποθέματα δύναμης και αποφασιστικότητας. Αυτή η περίοδος δεν αφορά την «ολοκλήρωση». Έρχεται για να σου μάθει περισσότερο να αγαπάς το ταξίδι προς τον προορισμό. Η βαθιά επανορθωτική ενέργεια του τελευταίου μήνα της άνοιξης, θα σου επιτρέψει να ανακαλύψεις ξανά τα αληθινά σου πάθη, βουτώντας βαθιά στις επιθυμίες σου και θα επιτρέψει την αβίαστη ροή της δημιουργικότητάς σου.

Ταύρος

Νιώθεις πιο άνετα κατά την περίοδο των γενεθλίων σου και μια αίσθηση αυτοπεποίθησης ξυπνά ξανά μαζί σου. Σίγουρα, μπορεί να ένιωσες κούραση το προηγούμενο διάστημα, αλλά αυτή είναι η ώρα να κάνεις μια ευχή και να την δεις να γίνεται πραγματικότητα. Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις από τη ζωή σου; Το να θέλεις την αναγνώριση στην επιφάνεια και να φοβάσαι να κάνεις λάθη υποσυνείδητα, είναι 2 αντιφατικές επιθυμίες. Κάνε αυτή την κίνηση και ανακάλυψε την ομορφιά που κρύβει η προσαρμοστικότητα. Είσαι ήδη αρκετά ικανή.

Λέων

Όπως ο ήλιος χαρίζει ζωή σε όλη τη γη, έτσι και εσύ χαρίζεις λάμψη σε ό,τι αγγίζεις. Καθώς κάνεις ένα βήμα τη φορά προς τους στόχους σου ονειρεύεσαι, μαθαίνεις, βελτιώνεσαι, εξελίσσεσαι και ευθυγραμμίζεσαι με τις πραγματικές σου επιθυμίες αβίαστα. Η αβεβαιότητα δεν σε αφήνει πια τόσο εύκολα σε αδράνεια και μαθαίνεις να αναλαμβάνεις δράση και μετά να απολαμβάνεις τους καρπούς των κόπων σου.

Σκορπιός

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ακούσεις το σώμα σου και να αφήσεις πίσω σου τοξικές συνήθειες, καταστάσεις και άτομα, που σε κρατάνε πίσω. Είσαι απόλυτα ικανή να κάνεις τα πράγματα που ονειρεύεσαι. Αισθάνεσαι εξαντλημένη μόνο επειδή προσθέτεις πολύ βάρος στους υλικούς σου στόχους. Προσπάθησε να κάνεις μια απογραφή όλων των άυλων αγαθών, που γεμίζουν τη ζωή σου και θα σταματήσεις να κυνηγάς την ουρά σου. Θα συνειδητοποιήσεις ότι τα έχεις ήδη όλα.

Τοξότης

Η ζωή είναι υπέροχη όταν ξέρεις πώς να την κάνεις πιο «νόστιμη». Καθώς αφήνεις πίσω σου αρνητικά συναισθήματα και δυσαρέσκειες, αρχίζεις να αισθάνεσαι ελεύθερη και να εκμεταλλεύεσαι τα βαθύτερα αποθέματα αυτοαγάπης και καλοσύνης. Η προοπτική σου για τη ζωή αλλάζει, όπως και η αντίληψή σου για τον εαυτό σου. Ανεξάρτητα από το χάος που μπορεί να έχεις περάσει, είσαι ώριμη, έτοιμη και ανοιχτή να ερωτευτείς τη ζωή για άλλη μια φορά.

Υδροχόος

Ποιες είναι οι ευχές που θα έκανες αν είχες ένα μαγικό λυχνάρι; Πού σε έφερε η ζωή και πού θέλεις να πας; Καθώς βρίσκεις το θάρρος να εξερευνήσεις νέες πτυχές του εαυτού σου, απελευθερώνεις επίσης όλη σου τη θετική ενέργεια και μαθαίνεις να απολαμβάνεις πραγματικά τη ζωή. Έχεις χώρο μόνο για χαρά και πληρότητα και αυτό ακριβώς είναι που σου χαρίζει το τέλος της φετινής άνοιξης.