ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 30/12

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το σύνθημα της μέρας είναι: προσπαθήστε να επιλύσετε τα προβλήματα όχι με επιθέσεις και υψηλούς τόνους αλλά με διπλωματία. Αποφύγετε τις εντάσεις ή αποστασιοποιηθείτε όσο μπορείτε διατηρώντας τα όρια καi την ψυχραιμία σας. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι θα είστε λίγο πιο επιρρεπείς σε θυμούς, εντάσεις και καυγάδες για ψύλλου πήδημα.

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο του Κριού και συναντά τον Χείρωνα σε όψη συνόδου με αποτέλεσμα να μεγεθύνουμε στο μυαλό μας τα πράγματα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στο ζώδιό σας, δίνοντάς σας από τη μια σπιρτάδα και αποφασιστικότητα κι από την άλλη, δημιουργώντας μεγαλύτερο άγχος τόσο σε θέματα που αφορούν στη δουλειά, αλλά και στις σχέσεις. Φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχει μια τάση να βιάζεστε από τη μια κι από την άλλη το πρόγραμμα σας να είναι γεμάτο με χιλιάδες απαιτήσεις και μικρά πράγματα που πρέπει να φροντίσετε. Όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις σας να μην έχετε ρεαλιστικά τον χρόνο να ανταποκριθείτε σε όλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα με τη Σελήνη στον Κριό, οι τάσεις φυγής μεγεθύνονται και δεν είναι άσχημη ιδέα είτε να προσπαθήσετε να κάνετε μια βόλτα πιο χαλαρή, να βρείτε λίγες ώρες να απομονωθείτε λίγο για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Η Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με τον Χείρωνα αποκαλύπτει πιο ευαίσθητες πλευρές σας και ενδεχομένως ξύνει κάποιες πληγές από το παρελθόν. Θέματα που σχετίζονται με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν πιο έντονα αλλά δεν χρειάζεται να πιεστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καθώς σήμερα έχουμε τη χιαστί όψη του Ήλιου με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας καλό είναι να εξασκήσετε την υπομονή σας και να είστε ψύχραιμοι. Η τάση θα είναι να αντιδράτε βιαστικά και κάπως υπερβολικά σήμερα γι’ αυτό καλύτερα να απομακρυνθείτε από οποιαδήποτε εστία έντασής σάς προκαλεί ένα ξέσπασμα. Οι όψεις της Παρασκευής μπορεί να σας προβληματίσουν λίγο σε
σχέσεις με φίλους ή και με συνεργάτες για οικονομικούς λόγους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη συνόδου με τον Χείρωνα φέρνει πίεση σε θέματα καριέρας και στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και ακόμη μπορεί να δημιουργεί περισσότερη πίεση και ψυχολογικά. Από την άλλη μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στη δράση σας, μεγαλύτερη ένταση με την οικογένεια ή μπορεί ένα δικό σας άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία να χρειάζεται τη στήριξη και τη βοήθεια σας. Η μέρα θα βγει πιο εύκολα αν δεν πιέζετε τα πράγματα.

ΛΕΩΝ

Σε ιδανικές συνθήκες η Σελήνη στον Κριό, θα έκανε τη σημερινή μέρα να φαντάζει υπέροχη και ξένοιαστη. Όμως η συνάντηση με τον Χείρωνα σε όψη συνόδου αλλά και η χιαστί όψη του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον ανάδρομο Άρη δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Βέβαια σε σχέση με άλλους κάπως καλύτερα θα περάσετε εσείς. Ενδεχομένως να έχετε αγωνία για την εξέλιξη των μελλοντικών σας σχεδίων, είτε στις σπουδές είτε στη δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό δημιουργώντας εντάσεις σε θέματα που αφορούν σχέσεις, οικονομικά ίσως και θέματα υγείας. Οι όψεις των ημερών άλλωστε δημιουργούν μια αίσθηση στασιμότητας που δεν επιτρέπει σε κανένα να υπεραισιοδοξεί. Πρόκειται
για μια περαστική φάση μολονότι για κάποιες ώρες καθώς ο Ήλιος σχηματίζει χιαστί όψη με τον ανάδρομο Άρη θα είναι έντονη η
απογοήτευση και στο περιβάλλον σας. Τα πράγματα θα βελτιωθούν από το Σάββατο.

ΖΥΓΟΣ

Η Παρασκευή είναι έντονη μέρα με τις όψεις που σχηματίζει η Σελήνη στον Κριό και την χιαστί όψη του Ήλιου με τον ανάδρομο Άρη.
Πρωτίστως προσέξτε την υγεία, αποφύγετε να κουράσετε πολύ τον οργανισμό σας. Από την άλλη μπορεί μια κατάσταση είτε στο σπίτι, σε μια σχέση, είτε στη δουλειά να σας πιέσει υπερβολικά και να νιώσετε απογοήτευση. Φυσικά πρόκειται για κάτι περαστικό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναστατώνεστε. Πολύ καλύτερα θα εξελιχθούν τα πράγματα από αύριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μολονότι πλησιάζουμε το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς για σας η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα απαιτητική, κυρίως σε θέματα που άπτονται των επαγγελματικών σας αλλά και γενικότερα των καθημερινών υποχρεώσεων σας. Μπορεί να χρειάζεται τώρα να
τακτοποιήσετε τα του οίκου σας, άλλοι μπορεί να έχετε επαγγελματικές συσκέψεις ή δουλειά άλλοι μπορεί να πιέζεστε με προθεσμίες και να πρέπει να εργαστείτε πιο σκληρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια Παρασκευή αρκετά επεισοδιακή μολονότι για το δικό σας ζώδιο η όποια ενόχληση έχει να κάνει με άλλα άτομα είτε από τον επαγγελματικό σας περίγυρο είτε τα παιδιά σας αν είστε γονείς που έμμεσα επηρεάζουν και σας. Χρειάζεται προσοχή σε ερωτικές σχέσεις και κυρίως να μην αναμείξετε οικονομικά θέματα σε προσωπικές σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τις απαιτητικές μέρες της εβδομάδας καθώς ο Ήλιος από το ζώδιο σας πραγματοποιεί χιαστί όψη με τον ανάδρομο Άρη και η Σελήνη συναντά σε όψη συνόδου τον Χείρωνα στον Κριό. Εσείς μπορεί να έχετε περισσότερες αντιξοότητες σε θέματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια ή μπορεί να βλέπετε μια αντίσταση στα σχέδια σας ακόμη κι από άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Σε κάθε περίπτωση αφήστε τον χρόνο να δουλέψει υπέρ σας και μην αντιδράτε συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Παρασκευή είναι αρκετά απαιτητική καθώς φαίνεται ότι έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε. Όμως μέσα σε όλα μην ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας, τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Αποφύγετε σήμερα να φτάσετε σε οριακό σημείο συζητήσεις με συνεργάτες ειδικά όταν βλέπετε ότι δεν ομονοείτε. Προτιμήστε να επανέλθετε πιο νηφάλιοι από την Τρίτη που η Αφροδίτη θα προχωρήσει στο ζώδιό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Την Παρασκευή σχηματίζεται η χιαστί όψη του Ήλιου με τον Άρη ενώ η Σελήνη συναντά σε σύνοδο τον Χείρωνα δημιουργώντας ένα κλίμα έντασης γύρω σας που πρέπει σε κάθε περίπτωση να μην γίνετε μέρος του. Παρ’ όλα αυτά θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας μπορεί κάπως να σας προβληματίσουν. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε αμφισβήτηση για κάποια ερωτική ή
επαγγελματική σχέση που μπορεί να ξεκίνησε με ενθουσιασμό αλλά τώρα ίσως σας έχει δείξει ένα άλλο πρόσωπο.