ΖΩΔΙΑ

Η καριέρα αυτών των ζωδίων θα απογειωθεί το 2023

Pexels

Πάντα θα υπάρχει μια σειρά από αστρολογικές αλλαγές και διελεύσεις που επιβαρύνουν ορισμένους τομείς της ζωής μας, αλλά τελικά, εξαρτάται από το πώς θα αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια. Τι επιφυλάσσουν λοιπόν τα άστρα για την καριέρα σου το 2023;

Είσαι έτοιμη να αναλάβεις ηγετικό ρόλο στη δουλειά σου; Ή μήπως ήρθε η ώρα να ζητήσεις αύξηση; Μήπως πρέπει να σκεφτείς ίσως μια εντελώς νέα επαγγελματική πρόταση; Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τι φέρνει το 2023 στην καριέρα σου, ανάλογα με το ζώδιό σου.

Η καριέρα αυτών των ζωδίων θα απογειωθεί το 2023 Pexels

Η καριέρα του Κριού για το 2023:

Τα νέα ξεκινήματα είναι σχεδόν αναπόφευκτα όταν ξεκινάς μια ολοκαίνουργια χρονιά, αλλά κάνεις μεγάλες κινήσεις το 2023. Εξάλλου, ο πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και της επέκτασης, ο Δίας σου δίνει όλη την κατάλληλη ώθηση. Επίσης ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας θα ολοκληρώσει έναν 15χρονο κύκλο στον Αιγόκερω, τον Μάρτιο, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί από εσάς πιθανότατα θα καρπωθούν ανταμοιβές.

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 3 Ιουλίου θα ολοκληρώσει έναν επαγγελματικό κύκλο για κάποιους, ενώ άλλοι μπορεί να ξεκινήσουν ένα εντελώς διαφορετικό επαγγελματικό εγχείρημα. Μια ηλιακή έκλειψη συμβαίνει στο ζώδιό σου στις 20 Απριλίου, οπότε μπορείς να περιμένεις σημαντικές αλλαγές στο μέλλον.

Η καριέρα του Ταύρου για το 2023:

Ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας καθώς θα κάνει το ντεμπούτο του στον επαναστατικό Υδροχόο – τον 10ο οίκο της καριέρας σας – στις 23 Μαρτίου, φέρνει αλλαγές. Σε αυτό το σημείο, ο Κρόνος θα έχει ήδη ολοκληρώσει το ταξίδι του σε αυτήν την περιοχή του χάρτη σου, σηματοδοτώντας το τέλος ενός επαγγελματικού ταξιδιού και την αρχή ενός άλλου.

Σε άλλα νέα, η αρχή της χρονιάς θα είναι γεμάτη ευκαιρίες, καθώς ο ουράνιος κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, θα δίνει λάμψη στα επαγγελματικά σου για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Μια νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ορίσεις στόχους που σχετίζονται με την καριέρα. Ο Δίας θα εισέλθει στο ζώδιό σου την εποχή των γενεθλίων σου, τον Μάιο. Ο Δίας θα φέρει τύχη τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή το 2023. Απόλαυσέ το.

Η καριέρα των Διδύμων για το 2023:

Ο Κρόνος – ο πλανήτης της εξουσίας, της δομής και των μακροπρόθεσμων προσπαθειών – θα εισέλθει στους Ιχθείς και στον 10ο οίκο της καριέρας και της φήμης σας τον Μάρτιο. Και παρόλο που υπάρχουν δοκιμασίες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να προκύψουν από αυτήν την πειθαρχημένη διέλευση, είναι εδώ για να σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Σίγουρα, μπορεί να χρειαστεί να εργαστείς λίγο πιο σκληρά από ό,τι συνήθως, αλλά να είσαι σίγουρη ότι θα ανταμειφθείς. Επιπλέον, μια έκλειψη Ηλίου, θα αγγίξει τον 11ο οίκο των κοινωνικών δικτύων σου τον Απρίλιο. Νέες πόρτες, είτε είναι κοινωνικές είτε επαγγελματικές, ανοίγουν για εσένα φέτος.

Παρεμπιπτόντως, η Αφροδίτη θα γλυκάνει τα πράγματα στον τομέα της σταδιοδρομίας σου από τις 26 Ιανουαρίου έως τα μέσα Φεβρουαρίου. Μια νέα Σελήνη στις 20 Φεβρουαρίου, είναι μια υπέροχη στιγμή για να βάλεις στόχους γύρω από την επαγγελματική σου ζωή. Η έκλειψη Σελήνης τον Μάιο θα φέρει αλλαγές στον έκτο οίκο της καθημερινότητάς σου, οπότε μπορεί να αποφασίσεις να κλείσεις εντελώς ένα κεφάλαιο,  να προκύψουν αποκαλύψεις σχετικά με τα επόμενα βήματα σου.

Η καριέρα του Καρκίνου για το 2023:

Έχεις πολλά να περιμένεις στην επαγγελματική σου ζωή φέτος, Καρκίνε. Εκτός από τον τυχερό Δία που θα περάσει από αυτήν την περιοχή του χάρτη σου, για το μεγαλύτερο μέρος του 2023 και θα υπερφορτίσει την επαγγελματική σουτ ζωή με ευλογίες και μια σειρά από ευκαιρίες, θα υπάρξει επίσης μια έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 20 Απριλίου. Αυτή θα φέρει απότομα νέα ξεκινήματα σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου.

Οπότε, ναι, θα είναι πράγματι μια μεγάλη χρονιά για την καριέρα σου. Ένας επαγγελματικός κύκλος, μπορεί επίσης να ολοκληρώνεται γύρω στις 29 Σεπτεμβρίου, όταν η Σελήνη κορυφώνεται στον Κριό.

Η καριέρα του Λέοντα για το 2023:

Ελπίζω να έχεις διάθεση να ρισκάρεις. H τυχερή άφιξη του Δία στον Ταύρο τον Μάιο, θα φέρει αφθονία, ευλογίες και ευημερία στον 10ο οίκο της εξουσίας, της καριέρας και της κληρονομιάς σου στον κόσμο. Η μετατόπιση της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 16 Μαρτίου δεν θα είναι τίποτα λιγότερο από ευχάριστη, καθώς εξυψώνει το σημάδι διακυβέρνησής της, για να μην αναφέρουμε τη δημόσια φήμη του 10ου οίκου σου. Πρόσεξε τον ανάδρομο Ερμή από τις 21 Απριλίου έως τις 14 Μαΐου, αποφεύγοντας συμβατικές συμφωνίες στην επαγγελματική σου ζωή, τουλάχιστον προς το παρόν.

Η καριέρα του Παρθένου για το 2023:

Η είσοδος του Δία στον φιλικό σου Ταύρο, τον Μάιο,  θα αγγίξει τον ένατο οίκο του ωροσκοπίου σου, της επέκτασης, του ταξιδιού και του άγνωστου έδαφος. Μια επαγγελματική πρόταση στο εξωτερικό, ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα, είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια εδώ. Επίσης, η Αφροδίτη θα λάμπει στους Διδύμους – τον 10ο οίκο της καριέρας σου και της δημόσιας προσωπικότητάς σου – από τις 11 Απριλίου έως τις 7 Μαΐου, επομένως φρόντισε να εκμεταλλευτείς πλήρως αυτή τη γοητευτική περίοδο. Ένα επαγγελματικός στόχος θα μπορούσε κάλλιστα να πραγματοποιηθεί προς τα τέλη Νοεμβρίου.

Η καριέρα του Ζυγού για το 2023

Μόλις λίγες μέρες μετά την έναρξη του 2023, η Σελήνη θα κορυφωθεί στον Καρκίνο, φέρνοντας το κλείσιμο και την ολοκλήρωση του 10ου οίκου της εξουσίας σου. Είτε πρόκειται για μια νέα δουλειά, είτε για μια αύξηση πιθανότατα μέσα στον Ιανουάριο,  θα έχεις εξελίξεις. Ο ουράνιος κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, περνά στους Ιχθύς, στις 26 Ιανουαρίου, φέρνοντας αρμονία και ευημερία στην καθημερινή σου ζωή. Η νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 20 Φεβρουαρίου, καθώς θα φέρει ευκαιρίες για τους επόμενους έξι μήνες. Τέλος, ο Κρόνος θα κάνει το ντεμπούτο του σε αυτό τον τομέα του ωροσκοπίου σου τον Μάρτιο, ξεκινώντας έναν νέο κύκλο για την αυτοκυριαρχία σου.

Η καριέρα του Σκορπιού για το 2023

Έχεις πολλά να περιμένεις Σκορπιέ μέσα στο 2023. Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον Λέοντα από τις 22 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου. Αυτό το παράθυρο ευκαιρίας δεν θα σου αφήσει άλλη επιλογή, από το να προχωρήσεις και να επανασυνδεθείς με τα μοναδικά ταλέντα και τις δημιουργικές σου ικανότητες. Τι σε εμπνέει; Πού βλέπεις τον εαυτό σου επαγγελματικά την επόμενη δεκαετία;

Η καριέρα του Τοξότη για το 2023

Ο πλανήτης της αφθονίας και της ευημερίας – γνωστός και ως ο ουράνιος κυβερνήτης σου, ο Δίας – θα εισέλθει στον Ταύρο που αναζητά σταθερότητα και σε αυτήν την περιοχή του χάρτη σου, τον Μάιο. Από αυτή τη θέση, όχι μόνο θα διευρύνει τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σου ορίζοντες, αλλά θα δημιουργήσει επίσης περισσότερο χώρο για την επιτυχία που επιθυμείς. Η σεληνιακή έκλειψη του Οκτωβρίου θα αγγίξει αυτή την περιοχή του χάρτη σου, η οποία, με τη σειρά της, ολοκληρώνει ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής σου. Οπότε, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Κάτι σημαντικό θα πραγματοποιηθεί κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2023.

Η καριέρα του Αιγόκερου για το 2023

Ο CEO του ζωδιακού κύκλου, θα έχουν μια πολύ σημαντική χρονιά για την καριέρα τους. Στην πραγματικότητα, θα υπάρξει μια έκλειψη ηλίου νέας Σελήνης στον Ζυγό στις 14 Οκτωβρίου — για πρώτη φορά από το 2014 — φέρνοντας μια δραματική αλλαγή στον 10ο οίκο της εξουσίας, της φήμης και της φήμης σας στον κόσμο. Και ενώ αυτές οι αλλαγές μπορεί να διαρκέσουν έως και έξι μήνες, είναι ένας μεγάλος δείκτης αλλαγής στην επαγγελματική σου ζωή. Μεταξύ 22 Ιουλίου και 3 Σεπτεμβρίου, φρόντισε να είσαι επιμελής και να προσέχεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις και τις οικονομικές σου ευκαιρίες.

Μια πανσέληνος στον Ζυγό στις 6 Απριλίου, θα φέρει κάτι νέο στην καριέρα σου, είτε πρόκειται για μια πολυαναμενόμενη συνεργασία ή/και μια ολοκλήρωση κύκλου στην επαγγελματική σου πορεία. Στις 8 Νοεμβρίου, όταν η εκθαμβωτική Αφροδίτη θα μπει στο Ζυγό, θα ομορφύνει ακόμα περισσότερο τη δημόσια προσωπικότητά σου.

Η καριέρα του Υδροχόου για το 2023

Όλη η σκληρή δουλειά σου, αρχίζει σιγά-σιγά, αλλά σταθερά να αποδίδει. Η ολική έκλειψη Σελήνης του Μάη στον Σκορπιό θα φέρει μια ισχυρή μεταμόρφωση – ίσως ακόμη και ένα πολυαναμενόμενο φινάλε – στον 10ο οίκο της κληρονομιάς, της φήμης και της δημόσιας προσωπικότητάς σου. Μπορεί να βρίσκεσαι σε διαδικασία μετάβασης από μια σταθερή νοοτροπία το 2023, αλλά είσαι τυχερή καθώς η είσοδος του Δία στον Ταύρο θα σου χαρίσει ευημερία.

Από τις 22 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου,  οι προσωπικές και επαγγελματικές συνεργασίες, είναι βέβαιο ότι θα δοκιμαστούν. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την επιρροή και τη δύναμη του Άρη στον Σκορπιό στις 12 Οκτωβρίου, καθώς θα επιβαρύνει τον τομέα της καριέρας σου μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου. Το ίδιο ισχύει και για τη νέα Σελήνη στις 13 Νοεμβρίου.

Η καριέρα του Ιχθύ για το 2023

Ξεκινάς το 2023 με το δεξί πόδι, Ιχθύ. Για αρχή, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου στις 26 Ιανουαρίου. Το πώς θα το αξιοποιήσετε αυτό στην επαγγελματική σου ζωή εξαρτάται από εσένα, αλλά θα είσαι τόσο φωτογενής, όσο ποτέ. Οι αξίες σου αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό και η ηλιακή έκλειψη του Απριλίου στον Κριό – ο δεύτερος οίκος των οικονομικών σου, θα είναι περισσότερο από αρκετή για να το αποδείξει. Το καλύτερο; Ο Άρης θα εισέλθει στον Τοξότη – τον 10ο οίκο της καριέρας σου – τον Νοέμβριο, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα θα τολμήσεις να δοκιμαστείς σε εντελώς νέα επαγγελματικά νερά.