ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 30/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 30 Νοεμβρίου.

Ο πλανήτης που είναι ιδιαίτερα ενεργός είναι η Αφροδίτη. Σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα, η οποία μπορεί για όλα τα ζώδια σήμερα, να εκτοξεύσει από τη μια το ρομαντισμό μας στα ύψη, αλλά από την άλλη και τις εξιδανικεύσεις και τις μεγάλες προσδοκίες που δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικά δεδομένα.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Η τάση της μέρας με αυτή την όψη είναι να ονειροπολούμε, να έχουμε μια νοσταλγική διάθεση και πιθανώς να μην είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο εδώ και τώρα. Προσοχή χρειάζεται και στα οικονομικά. Μην ξεχνάτε η Αφροδίτη κυβερνά αισθήματα και χρήματα.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που ολοκληρώνεται απόψε μπορεί να θολώνει από τη μια την κρίση σας κι από την άλλη ενδεχομένως να σας κάνει να προσπαθείτε να καταλάβετε κάποιες αλήθειες στο χώρο της δουλειάς. Μην μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ:

Είστε από τα ζώδια που σήμερα μπορούν να χαλαρώσουν. Να μην έχουν μεγάλο φόρτο εργασίας και έγνοιες. Μακάρι να καταφέρετε να την απολαύσετε με αυτό τον τρόπο. Όμως ακόμη κι εσείς που εργάζεστε σκληρά, θα μπορούσατε να διαφοροποιήσετε λίγο το πρόγραμμα σας. Να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα σας επιτρέψει να ξεχαστείτε λίγο, να περάσετε όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

H σημερινή όψη, επειδή ο Ποσειδώνας δημιουργεί ένα παραπέτασμα καπνού και σπάνια βλέπουμε καθαρά, μπορεί κάπως να σας αποπροσανατολίσει στα θέματα των οικονομικών μιας συνεργασίας. Σαφώς δεν είναι μια όψη που μπορείτε να εμπιστευθείτε για να πάρετε μια σημαντική απόφαση για τη δουλειά ή το πορτοφόλι σας. Μπορείτε όμως να αξιοποιήσετε τη ρομαντική διάθεση που σας προσφέρει για να περάσετε καλά με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο, είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους είτε οι προσωπικές είτε οι επαγγελματικές. Με αυτή την όψη όμως, τα πράγματα περιπλέκονται κάπως. Προσέξτε ιδιαίτερα πως επενδύετε σε νέες σχέσεις που δεν έχετε προλάβει να μάθετε πολλά για την άλλη πλευρά. Σαφώς θέλετε να ζήσετε ένα ρομάντζο αλλά να μην έχει το παραμύθι δράκο στη γωνία.

 

 

 

ΛΕΩΝ:

Ανήκετα στα ζώδια που το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σήμερα, δεν επηρεάζει τόσο πολύ στην προσωπική σας ζωή, εκτός αν δουλεύετε μαζί με το ταίρι σας. Προσέξετε επίσης αν εργάζεστε σε ένα νέο σχετικά επαγγελματικό περιβάλλον ποιον εμπιστεύεστε και του λέτε μυστικά. Ζητήματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αφορά την ερωτική σας ζωή κυρίως αν είστε γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και τον τομέα των οικονομικών. Και στους δυο αυτούς τομείς θα σας συμβούλευα να μην πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις. Προσοχή ιδιαίτερη και στα οικονομικά σήμερα.

ΖΥΓΟΣ:

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας δίνοντας μια πιο κοινωνική διάσταση στη μέρα σας. Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, είναι πολύ πιθανόν να κάνετε σχέδια και όνειρα για ένα ιδανικό σπίτι. Ή απλώς μπορεί να επιθυμείτε να μείνετε στο σπίτι σας περισσότερες ώρες.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Είστε από τα ζώδια που σήμερα μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας κυρίως στο χώρο της δουλειάς σας. Από την άλλη, καθώς το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα επηρεάζει τον οίκο της επικοινωνίας στο ηλιακό σας ωροσκόπιο, είναι πιθανόν να νιώθετε μπερδεμένοι με κάποια μηνύματα που λαμβάνετε στο χώρο εργασίας και να μην ξέρετε τι είναι αλήθεια ή ψέμα.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αυτή η όψη μπορεί να επηρεάσει την κρίση σας, είτε σε θέματα ερωτικών σχέσεων είτε ακόμη και στα οικονομικά σας. Πιθανώς κάποιος να σας υπόσχεται πολλά προκειμένου να σας θαμπώσει. Εννοείται μια μέρα σαν αυτή δεν πρέπει να ρισκάρετε χρήματα κι αν πρέπει να συμφωνήσετε σε κάποια δοσοληψία όλα πρέπει να γίνουν γραπτώς και με προσοχή στη λεπτομέρεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας αν μη τι άλλο το σεξαπίλ σας χτυπάει κόκκινο όλο αυτό το διάστημα της επίσκεψής της που κατά παρέκκλιση φέτος θα είναι μακρά αφού φτάνει μέχρι τις αρχές Μαρτίου.Πολύ δυνατός συνδυασμός, για να γοητεύσετε τους άλλους όχι μόνο σε επίπεδο ερωτικό, αλλά και στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η σημερινή μέρα κανονικά θα πρέπει να είναι αφιερωμένη μόνο στον εαυτό σας, στην ξεκούραση και σε οτιδήποτε σας χαλαρώνει. Αν δεν έχετε πολλές υποχρεώσεις θα είναι το καλύτερο σας αφού δεν χρειάζεται να πιεστείτε για τίποτε. Αν όμως εργάζεστε, είστε στα ζώδια που πιθανώς σήμερα να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά ή στις υποχρεώσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται απόψε κάνει τη καρδιά σας να γεμίζει επιθυμίες και ακόμη προσδίδει μια ρομαντική διάσταση στη μέρα σας. Από την άλλη ο Ποσειδώνας είναι ο μάγος της αμφιβολίας. Έτσι, μπορεί σε μια νέα γνωριμία να υπάρχει προς το παρόν μια σύγχυση. Να μην ξέρετε να διαβάσετε ακριβώς τα μηνύματα που σας στέλνει η άλλη πλευρά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 29/11/2021 – 5/12/2021

– Καλές και δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου 2021 για τα 12 ζώδια

Τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν τους κανόνες

Ποια τοξικά μοτίβα συμπεριφοράς έχουν την τάση να επαναλαμβάνουν τα ζώδια μέσα στις σχέσεις τους;