ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 30/09

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη σε όλη τη διάρκεια της μέρας δίνοντας μια πιο αισιόδοξη νότα στην Παρασκευή. Οι σημαντικές όψεις της από τον Τοξότη είναι το εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Ζυγό και το τρίγωνο με τον Δία που μας επιτρέπουν να κινηθούμε καλύτερα σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας. Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα στο έπακρο.

Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε ό,τι κάνετε και μην ανακοινώνετε σχέδια τα οποία δεν τα έχετε κλείσει. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ακόμη ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 2/10 άρα υπάρχουν απρόοπτα.

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Τοξότη σήμερα είναι μια καλύτερη και πιο αισιόδοξη μέρα. Η Σελήνη σε θετική όψη προς τον Δία στο ζώδιο σας, σας προτρέπει να κοιτάξετε πως μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και δράτε. Βρείτε κάτι νέο που θα σας εξελίσσει και μην χάνετε την ενέργεια σας σε άσχετα πράγματα. Άλλωστε αυτό είναι και το μήνυμα του Δία που συνεχίζει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου το ταξίδι του στο ζώδιο σας. Βέβαια τις εκκινήσεις θα πρέπει να τις τοποθετήσετε μετά τις 3/10.

ΤΑΥΡΟΣ

Μολονότι η Σελήνη στον Τοξότη είναι μάλλον ουδέτερη προς το ζώδιο σας μπορεί να μην νιώθετε ιδιαίτερα καλά σε ενεργειακό επίπεδο. Τα ψυχολογικά αλλά και τα οικονομικά θέματα έρχεται και φωτίζει αυτό το φεγγάρι και είναι η ευκαιρία σας να βρείτε τρόπους να τα τακτοποιήσετε. Ένα αίσθημα σύγχυσης σε κάποιες σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές εξακολουθεί να υπάρχει αλλά θα υποχωρήσει μόλις γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Τοξότη, στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά εκεί ίσως πρέπει να το αλλάξετε. Σήμερα μπορεί να συζητήσετε και μια επαγγελματική πρόταση. Ακόμη είναι μια πιο κοινωνική μέρα για σας με ευκαιρίες για εξόδους ή για να σχεδιάσετε μια εκδρομή. Επειδή ο Ερμής δεν έχει ξεκαθαρίσει εντελώς πριν τις 2/10 θα ήταν καλό να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας σας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη, σας σπρώχνει να αναδιαμορφώσετε τις προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας. Αυτή τη φορά προτεραιότητα δεν μπορεί να είναι οι άλλοι αλλά ο εαυτός σας. Θέματα της υγείας, της διατροφής, της δουλειάς και των σχέσεων με τους συνεργάτες σας θέλουν επιμέλεια από εσάς. Θα χρειαστεί να κάνετε όλα αυτά που συνήθως σας φαίνονται βαρετά ή κουραστικά. Όμως επειδή το Σαββατοκύριακο θα είναι πιο απαιτητικό μην αναβάλλετε πράγματα γι’ αργότερα.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη στον Τοξότη βρείτε τι είναι αυτό που σας προσφέρει χαρά, και πώς μπορείτε να εκφραστείτε ακόμη και καλλιτεχνικά. Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτό το φεγγάρι. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας τη σημερινή και την αυριανή μέρακαι να μην αφήσετε πολλές εκκρεμότητες για μετά το σαββατοκύριακο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Τοξότη είναι αρκετά πιο απαιτητική. Μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι ή με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας. Από το πρωί που η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Δία,αναμοχλεύονται τα συναισθήματα σας, ενώ φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσωπικά σας ζητήματα. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι οι σωστές μέρες σήμερα και αύριο να λάβετε σημαντικές αποφάσεις.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Αν μέσα σας «βράζετε» γιατί κάτι σας ενοχλεί, μπορεί να βρείτε τον τρόπο ή το κουράγιο να μιλήσετε για όλα αυτά είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η σημερινή μέρα είναι σαφώς πιο ήπια και πιο ευχάριστη και οι άλλοι θα είναι πιο πρόθυμοι να σας ακούσουν. Σήμερα και αύριο είναι έντονη και η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας ενώ μπορεί να σας πιάνουν και τάσεις φυγής. Δεν θα σας πρότεινα το σαββατοκύριακο για να ξεκινήσετε κάποιο διάλογο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στον Τοξότη, μπορεί να σας κάνει να εστιάζετε στο πως θα βγάλετε περισσότερα χρήματα ή πως γενικά θα διαχειριστείτε τα οικονομικά. Βαδίζουμε σε ένα απαιτητικό διάστημα και η σύγχυση και η αστάθεια είναι μέρος της καθημερινότητας με τον ανάδρομο Ερμή. Από το να πιέζετε καταστάσεις σε σχέση με τα οικονομικά δείτε πως συμπεριφέρεστε γενικότερα σε ότι αφορά την διαχείριση των υλικών αγαθών, τι λάθη κάνετε λάθη ή αν δείχνετε επιπολαιότητα στην διαχείριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σήμερα, δημιουργώντας περισσότερο άγχος και κόπωση. Βρισκόμαστε σε μια αρκετά απαιτητική εβδομάδα, αλλά δεν χρειάζεται να καταπιέζεστε ή να κρύβετε τα συναισθήματα σας ακόμη κι αν είναι αρνητικά. Μην ξεχνάτε ότι ακόμη έχουμε ανάδρομο Ερμή μέχρι την Κυριακή 2/10 και θα υπάρχουν μικροπροβλήματα να αντιμετωπίσετε στην καθημερινότητα σας κυρίως στον χώρο της εργασίας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σήμερα, σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, να περάσετε περισσότερο χρόνο ίσως και μόνοι ή με πολύ δικά σας άτομα. Ακόμη και το να σηκωθείτε από το κρεββάτι για να πάτε στην δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις σας θα σας φανεί ίσως βουνό. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο, βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα προσπαθήστε να βάλετε τα δύσκολα που έχετε στο πρόγραμμα σας και μην τα αναβάλλετε. Η Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Δία ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας αλλά και τις ευθύνες στη δουλειά και ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να δείτε ένα φίλο-η. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε σήμερα είναι τα έξοδα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Στις επάλξεις των επαγγελματικών ή των οικογενειακών υποχρεώσεων σας βάζει η σημερινή μέρα. Η Σελήνη στον Τοξότη, σας καλεί να δείτε κατάματα την κατάσταση στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Μπορεί να μη νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας αλλά μην πιέζεστε τόσο πολύ. Είναι αλήθεια ότι ο ανάδρομος Ερμής δοκιμάζει αρκετά τις αντοχές του νευρικού σας συστήματος αλλά μόλις τελειώσει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 2/10 τα πράγματα θα εξομαλυνθούν.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Ζυγού

Θέσεις του Ερμή που κάνουν το άτομο αναποφάσιστο και λίγο ασταθές

Πώς θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Ζυγό από 29/09/2022 – 22/10/2022