ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 30/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 30 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Τρίτη είναι μια θετική μέρα για συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, πρόοδο σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο.

Από τον Ζυγό, η Σελήνη στρέφει περισσότερο το ενδιαφέρον μας στις σχέσεις, τις επαφές με τους άλλους και τις συνεργασίες. Οι άλλοι στη ζωή μας φαίνεται να έχουν προτεραιότητα είτε είναι ο σύντροφος, οι φίλοι ή οι συνεργάτες.

ΚΡΙΟΣ

Προτεραιότητα σας γίνεται μια σχέση ή μια συνεργασία. Ίσως όμως νοιώθετε ότι η άλλη πλευρά σας πιέζει λίγο περισσότερο. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά, πάρτε το χρόνο σας αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε και τις απόψεις των άλλων. Από την άλλη, μπορεί τα θέματα του συντρόφου ή ενός συνεργάτη σας να σας απασχολούν κάπως πιο πολύ σήμερα ή να απευθύνονται σε σας για λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιθανώς να υπάρχει νωρίς το πρωί κάποια επαγγελματική ένταση ή διαφωνία που θα σας ταλαιπωρήσει λίγο αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχει βρεθεί μια ικανοποιητική λύση! Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αξιοποιήστε πιο έξυπνα το χρόνο σας στην καθημερινότητα σας, ώστε να σας μένει χρόνος για να φροντίζετε τον εαυτό σας και να μην τρέχετε σαν τρελοί να προλάβετε όταν χτυπά το ξυπνητήρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη από τον Ζυγό συναντά σε αντίθεση τον Δία και ξυπνά μέσα σας τις επιθυμίες καλοπέρασης, την ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους όχι μόνο τα προβλήματα, τα άγχη και τις υποχρεώσεις, αλλά και κάποιες ώρες πιο χαλαρές που θα σας δώσουν έμπνευση μάλιστα να προχωρήσετε με όλα τα υπόλοιπα που «πρέπει» στην καθημερινότητα σας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά κουραστική η σημερινή μέρα και στο μέτωπο της δουλειάς αλλά και με αποτελέσματα που στο τέλος σας αφήνουν ικανοποιημένους. Κάποιο οικογενειακό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Χείρωνα. Όμως τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Μην βιάζεστε και πιέζετε υπερβολικά τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα η Σελήνη διατρέχει τον Ζυγό και σχηματίζει δυο αντιθέσεις με τον Δία και τον Χείρωνα και είναι πιθανόν το πρόγραμμα σας να είναι φορτωμένο με συζητήσεις, συσκέψεις, διαπραγματεύσεις, επαφές και να είστε στο τρέξιμο όλη μέρα. Άλλωστε είναι και τομείς που ευνοείστε περισσότερο σήμερα οπότε αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω και να μην αναβάλλετε ό,τι μπορείτε να φέρετε εις πέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον Ζυγό σε όλη την διάρκεια της μέρας τα πρακτικά θέματα μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. Ακόμη τα οικονομικά μπορεί να σας αγχώσουν. Ή ίσως να ασχολείστε περισσότερο με τα έσοδα και τα έξοδα προκειμένου να βγάλετε μια άκρη με τις υποχρεώσεις σας τώρα που τελειώνει ο μήνας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο μας, μέσα στον μήνα είναι οι μέρες που τείνουμε να παίρνουμε τα πάντα προσωπικά και μερικές φορές να υπερβάλλουμε στις αντιδράσεις μας. Θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών αλλά γενικά είναι μια μέρα καλόβολη για σας που θα έχετε καλά αποτελέσματα σε αυτά που πρέπει να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην το παρακάνετε με τη δουλειά και προσπαθήστε να διατηρείτε μια πιο επιφυλακτική στάση με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Ούτως η άλλως είστε από τη φύση σας πιο καχύποπτοι με νέα άτομα αλλά ίσως πρέπει σήμερα να είστε απλώς πιο παρατηρητικοί με τις συμπεριφορές των άλλων. Η Σελήνη στον Ζυγό όμως βάζει φωτιά και στις τάσεις φυγής σας ή μπορεί να δημιουργεί μια παρασκηνιακή κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη που θα βρίσκεται στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της μέρας, χρωματίζει με πιο ευχάριστα χρώματα τη διάθεση σας και σας δίνει την ευκαιρία επαφής με φίλους και συνεργάτες. Μπορεί να κανονίσετε μια συνάντηση, να συζητήσετε την περίπτωση μιας συνεργασίας ή να σκεφτείτε με κάποιο φίλο να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε κάτι από κοινού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε περισσότερο σε θέματα εργασίας και να ασχοληθείτε με το πώς θα βελτιώσετε την αποδοτικότητα σας και θα ενισχύσετε τον τομέα της καριέρας. Καλώς η κακώς, όταν η Σελήνη βρίσκεται στα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή στον Κριό, τον Καρκίνο, τον Ζυγό, τον Αιγόκερω είναι πιο έντονες μέρες για σας με εξελίξεις, αλλά τουλάχιστον σήμερα αυτές οι εξελίξεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές και να έχουν κι έναν θετικό αντίκτυπο και για το πορτοφόλι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδεχομένως να έχετε διάθεση πειραματισμού, ενώ πιθανώς να ασχοληθείτε με ένα πλάνο που αφορά το άμεσο μέλλον. Όπως και να έχει, θα είστε αρκετά πιο αισιόδοξοι ακόμη κι αν δεν έχει αλλάξει κάτι στις συνθήκες, που να συνηγορεί σε μια τέτοια αλλαγή διάθεσης. Τα οφέλη όμως της σημερινής μέρας μπορεί να σχετίζονται με ένα καλύτερο αύριο κι αυτό φτάνει για να χαμογελάτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη από τον Ζυγό στρέφει την προσοχή σας σε κάποια ζητήματα οικονομικά που σας ασκούν πίεση σε σχέση με το μέλλον μιας συνεργασίας. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε ή να αποκλείσετε κάτι. Δείτε όλες τις παραμέτρους, ζυγίστε καλά τα πράγματα και αποφασίζετε πια έχοντας όλα τα δεδομένα στο χέρι. Η μέρα μπορεί να κλείσει με μια θετική είδηση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο από τις 24/08/2022 έως τις 23/01/2023: Ποια ζώδια θα βρουν το θάρρος να αλλάξουν τη ζωή τους;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 29/08/2022 – 04/09/2022

Άρης στους Διδύμους: Πώς θα μας επηρεάσει από τις 20/08/2022 έως τις 25/03/2023