ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 30/06

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 30 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η τελευταία μέρα του Ιουνίου είναι μία από τις πιο απαιτητικές καθώς η Σελήνη τις απογευματινές ώρες σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Άρη. Οι δύο πλανήτες είναι σε τετράγωνο που θα κορυφωθεί το Σάββατο και η Σελήνη ενεργοποιεί αυτή την όψη. Είναι μια όψη αντιπαραθέσεων, πόλωσης, πίεσης και βίας κι ίσως μία τέτοια έκφραση να δούμε και στην επικαιρότητα.

Σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που πρέπει να προσέξουμε αρκετά τη συμπεριφορά μας προς του άλλους και να διαλέξουμε τις μάχες μας. Σημασία δεν έχει να κερδίσει ο εγωισμός μας, κυρίως στις σχέσεις μας. Προσοχή στην οδήγηση και τον χειρισμό επικίνδυνων μηχανημάτων. Ιδιαίτερη προσοχή για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή πλανήτες και ωροσκόπο από τις 24 ως τις 29 μοίρες των ζωδίων αυτών.

ΚΡΙΟΣ

Χρειάζονται προσεκτικοί χειρισμοί από πλευράς σας στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Χρειάζεται περισσότερη υπομονή και κατανόηση στο οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον σας και έλεγχος στην έκφραση των αρνητικών αισθημάτων σας. Σκεφτείτε πριν αντιδράσετε παρορμητικά γιατί με την επίθεση δεν βρείτε το δίκιο σας. Περισσότερο επηρεάζεστε όσων το ζώδιο ή ο ωροσκόπος βρίσκεται από τις 24 ως τις 29 μοίρες του Κριού.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε σήμερα να έρθετε σε αντιπαράθεση για ιδεολογικούς, θρησκευτικού, πολιτικούς λόγους και μην μπλέκεστε σε τοξικές συζητήσεις. Αν επιθυμείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές, αυτή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για δραστικές κινήσεις. Μια είδηση που θα λάβετε σήμερα μπορεί να σας αναστατώσει κάπως. Περισσότερο επηρεάζεστε όσων το ζώδιο ή ο ωροσκόπος βρίσκεται από τις 24 ως τις 29 μοίρες του ζωδίου του Ταύρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών είναι η προτεραιότητα της μέρας. Το απόγευμα είναι περισσότερο πιεστικό. Ίσως κάτι δείτε το οποίο να σας εκνευρίσει αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα πόσο μάλλον να συζητήσετε γι’ αυτά. Αποφύγετε να ανοίξετε θέματα για τα οικονομικά και αντισταθείτε στις παρορμητικές αγορές. Περισσότερο επηρεάζεστε όσων το ζώδιο ή ο ωροσκόπος βρίσκεται από τις 24 ως τις 29 μοίρες του Διδύμου.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κυκλοθυμική μέρα είναι η Πέμπτη για εσάς. Δεν θέλετε πολλά πολλά με τους άλλους, αλλά οι όψεις της Σελήνης με τον Άρη και τον Πλούτωνα σας ζορίζουν με θέματα που αφορούν μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική. Περισσότερο επηρεάζεστε όσων το ζώδιο ή ο ωροσκόπος βρίσκεται από τις 24 ως τις 29 μοίρες του Καρκίνου. Μπορεί να νιώθετε αδικημένοι σε μια σχέση αλλά δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι.

ΛΕΩΝ

Για τους γεννημένους από τις 24 μέχρι τις 29μοίρες του ζωδίου του Λέοντα ή του ωροσκόπου στον Λέοντα που ίσως έχετε επαγγελματικά θέματα ή και θέματα υγείας να σας προκαλούν στρες, οι υπόλοιποι Λέοντες θα είστε λιγότερο πιεσμένοι. Πιθανό είναι να σας αποκαλυφθεί κάτι στο χώρο εργασίας που ήταν ως τώρα παρασκηνιακό κι αυτό να σας θυμώσει. Προσέξτε επίσης τις στείρες αντιπαραθέσεις και αποφύγετε άτομα τα οποία ξέρετε ότι είναι αρνητικά και τοξικά.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις μέρες αυτές σκέφτεστε και συζητάτε πρακτικά θέματα για τους μελλοντικούς στόχους σας και οι όψεις της Σελήνης με τον Άρη και τον Πλούτωνα μπορεί να δείξουν και μια αλλαγή σε αυτούς. Η σημερινή μέρα πάντως είναι κάπως πιεστική ακόμη κι αν δεν εργάζεστε. Ίσως ένα email ή τηλεφώνημα να σας εκνευρίσει. Αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 24 ως τις 29 μοίρες της Παρθένου, αποφύγετε αντιπαραθέσεις. Η καλύτερη στάση είναι η αποστασιοποίηση.

ΖΥΓΟΣ

Μια έξτρα επιβάρυνση προκύπτει στη μέρα σας εξαιτίας των όψεων της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Άρη, που αφορά κυρίως όλους όσους ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος τους βρίσκεται από τις 24 ως τις 29 μοίρες του Ζυγού. Είστε πιο επιρρεπείς σε αντιπαραθέσεις. Προσπαθήστε όσο κι αν είστε θυμωμένοι να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και με ψυχραιμία να κάνετε διάλογο. Ίσως αφορμή να είναι μία αλλαγή ή η κούρασή σας από τις πολλές υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να θέσετε τα όρια σας ξεκάθαρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης και Πλούτωνας θα έρθουν σε μια κατά μέτωπο σύγκρουση το Σάββατο κι από σήμερα ξεκινά πιο έντονα η επιρροή. Πρόκειται για μια όψη που σας κάνει πιο επιρρεπείς σε εντάσεις και καυγάδες με συνεργάτες, συγγενείς, τους ανθρώπους στο στενό σας περιβάλλον. Μία λάθος κριτική μπορεί να προκαλέσει μια αντιπαράθεση που ίσως μετανιώσετε. Περισσότερο επηρεάζονται όσοι έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 24 ως τις 29 μοίρες του ζωδίου της Σκορπιού. Προσοχή και και στην οδήγηση ή το χειρισμό επικίνδυνων μηχανημάτων.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανησυχία και το στρες μεγεθύνονται εξαιτίας των όψεων της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Άρη. Το μυαλό σας εργάζεται υπερεντατικά και δεν μπορείτε να χαλαρώσετε. Οι επαφές σήμερα είναι έντονες και πρέπει να προσέξετε την επικοινωνία σας ειδικά για θέματα που αφορούν οικονομικά. Αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκονται από τις 24 ως τις 29μοίρες του Τοξότη, εύκολα η συζήτηση μπορεί να πάρει αρνητική τροπή. Δεν είναι κατάλληλη μέρα να διεκδικήσετε πιεστικά χρήματα ή να κάνετε παρορμητικές αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην πορεία της μέρας μπορεί να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στο χώρο του σπιτιού με την οικογένεια ή στη δουλειά. Ίσως έχετε μία αντιπαράθεση με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας. Αν κάποιος σας καταπιέζει ή δεν ακούει αυτά που λέτε δεν αργεί να έρθει ένας φορτισμένος διάλογος. Προσπαθήστε να μεταθέσετε μια τέτοια κουβέντα για την άλλη εβδομάδα. Η επιρροή είναι πιο έντονη σε όσους το ζώδιο ή ο ωροσκόπος τους βρίσκεται από τις 24 ως τις 29 μοίρες του Αιγόκερου.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι απαιτητικές όψεις της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Άρη μπορεί να προκαλέσουν εκνευρισμό ή και θλίψη σε όσους ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος τους βρίσκεται από τις 24 ως τις 29 μοίρες του ζωδίου του Υδροχόου. Προσέξτε την επικοινωνία με τους άλλους γιατί θα είναι δύσκολο να μείνετε ψύχραιμοι. Θα πρέπει με ηρεμία να θέσετε τα όρια σας σε αυτούς που προσπαθούν να τα καταλύσουν στο χώρο εργασίας. Αποδεχτείτε ότι δεν γίνεται να έχετε έλεγχο σε όλα στη δουλειά και κάντε αυτό που εσείς θεωρείτε σωστό.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάπως νευρική μέρα είναι η σημερινή με τις απαιτητικές όψεις της Σελήνης προς τον Πλούτωνα και τον Άρη. Ίσως νιώθετε ότι οι ανάγκες των δικών σας ανθρώπων σας «πνίγουν» και να επιθυμείτε την ησυχία σας μέσα στο σπίτι. Η όψη επηρεάζει όσους έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 24 ως τις 29μοίρες των Ιχθύων και μπορεί να δημιουργεί περαιτέρω ένταση με αφετηρία οικονομικούς λόγους. Αποφύγετε τέτοιες συζητήσεις αν δεν θέλετε να ξεφύγει η κατάσταση. Δεν αποκλείεται και ένα καβγαδάκι στην ερωτική σας ζωή.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Κρόνος 2022: Καρμικές αναθεωρήσεις και καρμικοί έρωτες

Αφροδίτη στους Διδύμους: Πώς θα μας επηρεάσει η θεά του έρωτα από τις 23/06/2022 έως τις 18/07/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 27/06/2022 – 03/07/2022