ΖΩΔΙΑ

Τα 5 πιο ανοργάνωτα ζώδια- Αναπνέουν μέσα στο χάος

iStock

Όλοι έχουμε στιγμές που νιώθουμε ανοργάνωτοι ή χαοτικοί και αυτό δεν είναι κακό. Πολλοί άνθρωποι ευδοκιμούν σε «ακατάστατα» περιβάλλοντα, αντλώντας έμπνευση μέσα από αυτά. Ως εκ τούτου, δεν θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο τους. Αλλά μερικά ζώδια μπορεί να αποδιοργανώνονται σε τέτοιο βαθμό, που ορισμένα οργανωτικά tips μπορεί να τους φανούν χρήσιμα και να κάνουν τη ζωή τους πολύ πιο ισορροπημένη.

Τα πιο ανοργάνωτα ζώδια 

Τα 5 πιο ανοργάνωτα ζώδια - Το χάος είναι το βασίλειό τους Pexels

Τα ζώδια που τείνουν να είναι πιο ανοργάνωτα, το βλέπουμε να καθρεφτίζεται στην προσωπικότητά τους, καθώς και στις προτεραιότητές τους στη ζωή. Για παράδειγμα, μπορεί να περνούν τον περισσότερο χρόνο τους σκεπτόμενοι, φιλοσοφώντας, δημιουργώντας, μελετώντας κ.λπ., αντί να οργανώνουν, να κατηγοριοποιούν και να αποφασίζουν. Παρακάτω θα βρεις τα 5 ζώδια που τείνουν να είναι τα πιο ακατάστατα και ανοργάνωτα, αλλά και τρόπους για να ελέγξουν αυτό το δημιουργικό τους χάος.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι συχνά δυσκολεύονται να οργανωθούν απλώς και μόνο επειδή ενδιαφέρονται να ζήσουν τη ζωή στο έπακρο και να βιώσουν όσα περισσότερα μπορούν. Η δυαδικότητα του ζωδίου τους τους κάνει να ενδιαφέρονται για τόσα πολλά πράγματα που είναι δύσκολο να καταλήξουν σε ένα και να επιμείνουν σε αυτό. Οι Δίδυμοι μπορεί να αισθάνονται διασκορπισμένοι και ανίκανοι να εστιάσουν σε ένα πράγμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να επικεντρωθούν ή να ολοκληρώσουν μια δουλειά, αν το αποφασίσουν. Η δημιουργία μιας λίστας υποχρεώσεων με όλες τις ιδέες που θέλει να εξερευνήσει ένας Δίδυμος, μπορεί να είναι μια χρυσή λύση. Με αυτόν τον τρόπο ο φιλοπερίεργος Δίδυμος, μπορεί να επικεντρωθεί στα κορυφαία project της λίστας και να αφήσει τα υπόλοιπα για αργότερα.

Ζυγός

Ως ζώδιο που εστιάζει στη δικαιοσύνη και τη συνεργασία, ο Ζυγός μπορεί επίσης να δυσκολευτεί να υλοποιεί πράγματα. Μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσουν, για παράδειγμα, βλέποντας τόσες πολλές επιλογές. Μπορεί να είναι πολύ απασχολημένοι, σταθμίζοντας όλα τα υπέρ και τα κατά και ακούγοντας την άποψη όλων των άλλων. Για να αποκτήσουν περισσότερο έλεγχο, οι Ζυγοί μπορούν να επικεντρωθούν στο να εμπιστεύονται το ένστικτό τους. Η πρώτη επιλογή είναι συνήθως η πιο σωστή. Προχώρα με αυτήν, ειδικά όταν τα πράγματα περιπλέκονται.

Τοξότης

Ο Τοξότης θέλει να ζήσει τα πάντα στη ζωή. Έτσι συχνά νιώθει ότι οι 24 ώρες της ημέρας και οι 7 μέρες της εβδομάδας, δεν του αρκούν. Αν και μπορούν να έχουν μεγάλες ιδέες, δυσκολεύονται να εστιάσουν στις λεπτομέρειες για να κάνουν ένα σχέδιο να λειτουργήσει πρακτικά. Αλλά αυτό το ζώδιο μπορεί σίγουρα να αποκτήσει περισσότερο έλεγχο στην καθημερινότητά του, ειδικά αν ζητήσει κάποια επιπλέον βοήθεια. Ίσως είναι καλύτερο να αποκτήσει προοπτική, μοιράζοντας τις επιθυμίες του με μια πιο προσγειωμένη ψυχή πριν ενεργήσει. Μπορεί να τους φανεί χρήσιμο, για παράδειγμα, να καλέσουν τον πιο οργανωτικό φίλο τους ή να απορρίψουν μερικές ιδέες μαζί με έναν συνάδελφο, πριν συνεχίσουν.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι γνωστό ότι είναι ένα προοδευτικό ως προς τον τρόπο σκέψης, ζώδιο. Δεδομένου ότι έχουν πάντα μεγάλες ιδέες, μπορούν εύκολα να χαθούν στις σκέψεις τους. Συχνά σε σημείο που αρχίζουν να παραμελούν τα καθημερινά τους καθήκοντα. Εάν η ζωή τους αρχίζει να γίνεται ακατάστατη, ο Υδροχόος θα πρέπει να έχει κατά νου ότι το μέλλον απαιτεί και λεπτομέρειες. Οι λογαριασμοί πρέπει ακόμα να πληρωθούν. Κάντε λοιπόν μια λίστα! Εφαρμόζοντας μερικές οργανωτικές συνήθειες στην πράξη, ο Υδροχόος μπορεί να ασχοληθεί με τις συναρπαστικές ιδέες του, ενώ παράλληλα φροντίζει για τα πρακτικά της ζωής.

Ιχθύες

Επειδή οι Ιχθύες νοιάζονται τόσο πολύ για τους συνανθρώπους τους, συχνά στερούνται της ικανότητας ή της επιθυμίας να πουν όχι. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική επέκταση, γεγονός που μπορεί να προσθέσει αδικαιολόγητο άγχος για την έγκαιρη ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους. Η λύση; Ένα παιχνίδι οργάνωσης, σαν ένα λεύκωμα υποχρεώσεων, μαζί με δημιουργικές εικόνες που θα συνοδεύουν κάθε δουλειά. Αυτό το κόλπο μπορεί να κεντρίσει την καλλιτεχνική τους πλευρά και να τους δώσει τη δυνατότητα να επικεντρωθούν σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία.