ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 30/05

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 30 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Mόνο η ευελιξία και η επινοητικότητα μας είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα όποια εμπόδια βρεθούν στο δρόμο μας σήμερα και γενικότερα αυτές τις απαιτητικές μέρες της εβδομάδας. Η Δευτέρα φέρει την επιρροή της νέας Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων που σχηματίζεται τα ξημερώματα.

O κυβερνήτης της νέας Σελήνης, ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος κι αυτή την εβδομάδα εγκλωβίζεται από τον Κρόνο καθώς σχηματίζει όψη τετραγώνου (όχι ακριβείας) με τον πλανήτη των περιορισμών.

ΚΡΙΟΣ

Οι βιαστικές αποφάσεις είναι αυτές που μπορεί να κάνουν ζημιά με την όψη Ερμή – Κρόνου. Πάρτε το χρόνο σας λοιπόν, ηρεμήστε, δείτε πως εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε. Τα οικονομικά μπορεί να σας προβληματίζουν πολύ αλλά  αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις, δεσμευτικές αποφάσεις και κυρίως σημαντικά έξοδα μέχρι την άλλη εβδομάδα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Αν μπορείτε να τιθασεύσετε το νευρικό σας σύστημα και με ήπιο και διπλωματικό τρόπο να εξηγήσετε τι σας ενοχλεί τότε κάνετε το. Αν όμως έχετε θυμώσει πολύ αφήστε την κουβέντα για αργότερα. Εκτός αν πρόκειται να συμβιβαστείτε λίγο.  Ειδικά αν πρόκειται για θέματα είτε οικογενειακά είτε επαγγελματικά. Άλλοι μπορεί να βιώσετε περισσότερες καθυστερήσεις και αναβολές αυτές τις ημέρες. Ευτυχώς θα είναι προσωρινό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να περιορίσετε το χρόνο που αφιερώνετε σε πράγματα που δεν αλλάζουν και κοιτάξτε να συγκεντρωθείτε σε ό,τι μπορείτε να αλλάξετε εσείς με τη στάση ή τη δράση σας. Αποφύγετε ακόμη την εμπλοκή σας σε κουτσομπολιά και παρασκηνιακές καταστάσεις.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς οι Καρκίνοι, αγαπάτε την αλήθεια, απλά ο τρόπος που θα την πείτε αυτές τις μέρες πρέπει να είναι λίγο πιο διπλωματικός για να μην σας κοιτάξουν περίεργα όλοι ή για να μην τους κάνετε να αισθανθούν ότι πάτε να τους επιβληθείτε χωρίς να ακούγονται οι δικές τους φωνές. Επίσης δεν είναι οι κατάλληλες μέρες για οικονομικές συζητήσεις. Αφήστε τις για την επόμενη εβδομάδα καλύτερα.

ΛΕΩΝ

Κυβερνήτης της νέας Σελήνης είναι ο Ερμής που σε αυτή τη φάση είναι ακόμη ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου και σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας φλερτάρει σε τετράγωνο με τον Κρόνο μολονότι δεν θα γίνει ποτέ ακριβείας η όψη. Το τετράγωνο αυτό δυσκολεύει τα πράγματα κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και τα θέματα της καριέρας. Άλλοι μπορεί να ζορίζεστε με τα ζητήματα της οικογένειας ή κάποιων μεγαλύτερων ατόμων στο οικογενειακό σας περιβάλλον άλλοι μπορεί να βιώνετε καθυστερήσεις, σύγχυση και αναβολές στα επαγγελματικά σας ζητήματα.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κερδίστε χρόνο, ούτως ή άλλως αυτή η περίοδος είναι από μόνη της ιδιαίτερα ζόρικη και δεν θέλει άτσαλες κινήσεις. Ακόμη μην προσπαθείτε αυτές τις ημέρες να επιβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους, ακόμη κι αν πιστεύετε ότι είναι οι πιο σωστές και οι πιο δίκαιες.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο δημιουργεί όξυνση στις μεταξύ μας επαφές και περιορισμούς σε όλους. Παρόλα αυτά αν νιώθετε ότι δεν εισακούγεστε είτε σε προσωπικές σχέσεις είτε σε επαγγελματικές κι αυτό σας θυμώνει και σας κάνει να έχετε αρνητικά συναισθήματα δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να το συζητήσετε. Όμως αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει με τακτ και διπλωματία και σίγουρα όχι με γκρίνια ή τάση να θυματοποιηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να έχετε ενσυναίσθηση, να βάζετε τον εαυτό σας στα παπούτσια του άλλου για να δείτε πως νιώθει και η άλλη πλευρά. Από την άλλη δεν είναι οι κατάλληλες ημέρες για να εκτοξεύσετε κατηγορίες ή να νιώθετε εσείς οι ίδιοι ενοχές για πράγματα του παρελθόντος. Επειδή η όψη Ερμή – Κρόνου μας κάνει πολλές φορές καυστικούς και η κριτική μας ξεπερνά τα όρια, μπορεί να πληγώσετε πολύ είτε ανθρώπους που δεν φταίνε είτε εσάς τους ίδιους.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την περίοδο ότι είναι πολύ δύσκολο να ελέγχεις τα πάντα όταν η δουλειά ή η πρόοδος σου εξαρτάται από άλλους ή από εξωγενείς παράγοντες που διαμορφώνονται από τις συνθήκες. Αν το συνειδητοποιήσετε αυτό, θα καταφέρετε να έχετε περισσότερη ψυχική ηρεμία και να μην ταλανίζεστε εσωτερικά όταν τα πράγματα ξεφεύγουν από το πρόγραμμα σας. Από την άλλη δεν πρέπει να σας πιάνουν τάσεις τελειομανίας, γιατί είναι σαν να δημιουργείτε ασφυκτικές συνθήκες στον ίδιο σας τον εαυτό μεγεθύνοντας τις προσδοκίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο κυβερνήτης της νέας Σελήνης ο Ερμής, έρχεται αυτές τις μέρες σε σύγκρουση με τον Κρόνο αγαπητοί μου Αιγόκεροι και μπορεί να νιώθετε ότι ξαφνικά μπροστά σας υπάρχει ένα τεράστιο εμπόδιο που φρενάρει την πρόοδο σας, ειδικά αν είχατε σκεφτεί να ξεκινήσετε κάτι καινούριο ή να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Αν βλέπετε ότι κάτι δεν προχωρά όπως το θέλετε μην βιαστείτε  να απογοητευτείτε αλλά μην επιμένετε και άδικα αν το παλεύετε πολύ καιρό.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να αποφύγετε συζητήσεις που ξέρετε ότι μπορεί να ξεσηκώσουν αντιδράσεις και να μην φανείτε πολύ πιεστικοί απέναντι στους άλλους ακόμη κι αν νιώθετε ότι έχετε απόλυτο δίκιο. Είναι ίσως δύσκολο να το βρείτε. Καλύτερα να κρατήσετε την επιχειρηματολογία σας για μια άλλη πιο πρόσφορη περίοδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου μπορεί να δημιουργεί κάποια εμπόδια στην επικοινωνία  ή μπορεί να περιορίζει τις μετακινήσεις ή τις συνθήκες στην καθημερινότητα σας. Αν είχατε υπόψη σας να κάνετε μια καινούρια αρχή σε ένα επαγγελματικό σχέδιο μπορεί τώρα να παρουσιάζονται κάποιες δυσκολίες ή ένα σημαντικό εμπόδιο που δεν σας το επιτρέπει.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιουνίου 2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 23/05/2022 – 29/05/2022