ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 30/04

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 30 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η πολύ δυνατή πρώτη έκλειψη της χρονιάς στον Ταύρο που πραγματοποιείται στα ζώδια σήμερα, μάς υπενθυμίζει τις ικανότητες μας και πόσα πολλά μπορούμε να καταφέρουμε αν συγκεκριμενοποιήσουμε στο μυαλό μας αυτά που θέλουμε να επιτύχουμε, οργανώσουμε τη προσπάθεια μας και δουλέψουμε σκληρά. Η έκλειψη Ηλίου σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Άρη δίνοντας μια διάσταση ξαφνικού και απρόσμενου στο Σαββατοκύριακο.

Η έκλειψη αυτή είναι θετική αν θέλουμε να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας και στον τρόπο δράση μας. Προσφέρει κίνητρο, έμπνευση και το απαραίτητο θάρρος να κάνουμε δύσκολα πράγματα ή να ανταποκριθούμε σε απαιτητικές προκλήσεις. Οι πειραματισμοί ευνοούνται. Είναι επίσης και μια ευκαιρία να αναζωογονήσετε την προσωπική σας ζωή ή να κάνετε το βήμα και να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο άτομο που σας αρέσει ερωτικά.

Σήμερα, σχηματίζεται και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία που μας δίνει διάθεση κοινωνικότητας, επαφών, διασκέδασης, φλερτ. Από την άλλη, αν θέλουμε να φύγουμε από κάπου όσο ρίσκο κι αν έχει με αυτή την όψη σχέση ή δουλειά, η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς!

Σήμερα προχωρά στους Διδύμους και ο Ερμής, στο ζώδιο που θα γυρίσει ανάδρομος μετά τις 9/5. Η Πρωτομαγιά έρχεται με τη Σελήνη στον Ταύρο κρατώντας ακόμη τον απόηχο της έκλειψης και με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δημιουργώντας διάθεση να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας, να χαρούμε τη φύση στο απόγειο της, να δώσουμε προτεραιότητα στις αισθήσεις μας και να ασχοληθούμε με τις στενές διαπροσωπικές μας σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο σήμερα φωτίζει τον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο αγαπητοί μου Κριοί. Η επιρροή της έκλειψης είναι ιδιαίτερα έντονη στις δυο εβδομάδες που έπονται και για σας που έχετε γενέθλια τέλος πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαήμερου, θα μπορούσε να φανεί βοηθητική, προκειμένου να καταστρώσετε ένα ωφέλιμο πρόγραμμα σχεδίασης των οικονομικών σας, το οποίο θα σας επιτρέψει να έχετε καλύτερο έλεγχο στο πορτοφόλι σας.

Ίσως ακόμη μέσα στο επόμενο διάστημα της επιρροής της να προκύψουν νέοι πόροι εσόδων από κάποια καινούρια δουλειά που θα κάνετε. Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό άρθρο πατώντας εδώ βοηθά να έχετε περισσότερη έμπνευση και μεγαλύτερο κέρδος από μυστικές συμφωνίες. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους θα διευκολύνει μέχρι τις 9/5 θέματα επικοινωνίας, θα φέρει περισσότερες επαφές και συζητήσεις ή συμφωνίες.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Χρόνια πολλά αγαπητοί μου Ταύροι που έχετε γενέθλια αυτό το Σαββατοκύριακο! Το σύμπαν κοσμεί τα γενέθλια σας με μια Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας που υπόσχεται να ανοίξει νέους ορίζοντες. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην ζωή σας και τώρα πρέπει να σπείρετε τους σπόρους που θα σας δώσουν τους καρπούς που επιθυμείτε είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στα επαγγελματικά είτε όπου έχετε ανάγκη για ένα νέο και εμπνευσμένο ξεκίνημα. Φυσικά η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε αυτή την στιγμή είναι στον ίδιο σας τον εαυτό. Που θα θέλατε να βρίσκεστε ένα χρόνο μετά στα επόμενα γενέθλια σας; Είστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση σας; Μπορείτε να κάνετε αλλαγές; Σας αρκούν οι γνώσεις που έχετε; Θέλετε να αναπτύξετε ακόμη περισσότερο κάποιο τομέα στην ζωή σας; Μην χάνετε καθόλου χρόνο! Κάντε μια μικρή αρχή τώρα και σε ένα χρόνο από τώρα θα δείτε μεγάλη διαφορά.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη συναντά σε σύνοδο με τον Δία στους Ιχθύς και θα ευνοηθούν όπως θα διαβάσετε στο σχετικό άρθρο πατώντας εδώ οι κοινωνικές σας σχέσεις και οι επαφές με φίλους. Το Σάββατο αποχωρεί από το ζώδιο σας κι ο Ερμής προχωρώντας στους Διδύμους δίνοντας έμφαση στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη Ηλίου στο προηγούμενο από το δικό σας ζώδιο του Ταύρου σαφώς είναι η κύρια επιρροή αυτό το Σαββατοκύριακο αγαπητοί μου Δίδυμοι. Πρόκειται για μια έκλειψη μέσα στον πιο μυστικό ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με το τέλος των πραγμάτων, την ανάπαυση, την υγεία και την θεραπεία. Είναι η κατάλληλη επιρροή όπως καταλαβαίνετε για να μην «κάνετε» τίποτε! Τι είναι αυτό που σας ξεκουράζει περισσότερο; Τι σας ψυχαγωγεί; Πως χαλαρώνετε; Όλα αυτά πρέπει να ψάξετε να βρείτε χωρίς υπερπροσπάθειες όμως. Αν έχετε ανάγκη από ξεκούραση, από ύπνο, από μια κουβέντα σε χαμηλούς τόνους με έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε ή με τον σύντροφο σας τότε αυτή η έκλειψη θα σας επιτρέψει να κάνετε όλα τα παραπάνω, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να νιώσετε αναζωογονημένοι.

Είναι ακόμη μια εξαιρετική επιρροή για να πετάξετε ό,τι τοξικό μπορεί να υπάρχει στην ζωή σας είτε αυτό αφορά ανθρώπους είτε καταστάσεις. Είναι και μια έκλειψη όμως που φουντώνει ίσως ένα επαγγελματικό παρασκήνιο. Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα. Σήμερα προχωρά στο ζώδιο σας κι ο Ερμής επιταχύνοντας τος ρυθμούς στην καθημερινότητα σας.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μοναδική έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο στον τομέα των στόχων, των φίλων και της συλλογικής δουλειάς έχει ξεκάθαρα μηνύματα προς εσάς. Καιρός να θέσετε τους νέους στόχους σας. Να κάνετε νέες επαφές και σχέσεις. Να βρείτε στήριγμα σε συνεργάτες και φίλους που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας και να απομακρυνθείτε από άτομα που σας κρατούν πίσω. Επίσης, η έκλειψη αυτή που είναι ταυτόχρονα και νέα Σελήνη ευνοεί οτιδήποτε αφορά στα μέσα τεχνολογίας. Ή την αξιοποίηση τους για την προώθηση της δουλειάς σας.

Μήπως είναι καιρός να λουστράρετε το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Να βελτιώσετε την επισκεψιμότητα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, στην ιστοσελίδα σας; Ή αν έχετε μια παραδοσιακή εργασία μήπως να σκεφτείτε με ποιο τρόπο θα την ενισχύσετε αξιοποιώντας τα εργαλεία που σας δίνει η τεχνολογία; Από την άλλη πιθανώς είναι μια καλή στιγμή να σκύψετε μαζί με τους συνεργάτες σας πάνω στους στόχους σας. Να προσπαθήσετε να συνεργαστείτε όσο καλύτερα γίνεται. Την ίδια μέρα σχηματίζεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία, που θα βοηθήσει σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, επαγγελματικών σχεδίων.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη του κυβερνήτη σας Ήλιου που σχηματίζεται σήμερα, είναι η κύρια επιρροή όχι μόνο των ημερών αλλά και των επόμενων δυο εβδομάδων μέσα στις οποίες μπορείτε να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τέλος του πρώτου αρχές του δευτέρου δεκαήμερου, στον τομέα της καριέρας σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν κάποιοι στόχοι σας να υλοποιηθούν. Ενδεχομένως να δεχτείτε μια κατάλληλη επαγγελματική πρόταση που θα υλοποιηθεί μέχρι το φθινόπωρο. Ή μπορεί να έχετε εσείς μια ιδέα για μια επιχείρηση ή την προώθηση της δουλειάς σας που μπορεί να σας φέρει ψηλά.

Τολμήστε να σκεφτείτε κάτι νέο, κάτι που αξιοποιεί την τεχνολογία και μην φοβάστε τίποτε! Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία την ίδια μέρα βοηθά ιδιαίτερα σε οικονομικά θέματα. Σήμερα έχουμε αλλαγή ζωδιακής θέσης και για τον Ερμή που προχωρά στους φιλικούς σας Διδύμους και θα σας διευκολύνει σε θέματα επικοινωνίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο, είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή συνθήκη για σας τους Παρθένους. Κυρίως δε, για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου αρχές του δεύτερου δεκαήμερου του ζωδίου σας. Κι αυτό γιατί σχηματίζεται σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο που σχετίζεται με το μέλλον σας! Το μέλλον των σπουδών, της δουλειάς σας, της σχέσης σας, γενικότερα της ζωής σας. Οι όψεις της έκλειψης που είναι ταυτόχρονα και νέα Σελήνη μπορεί να σας δώσουν έμπνευση ή μια καλή ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε παρακάτω από τα κύρια θέματα που σας απασχολούν.

Από την άλλη μπορεί να έρθετε σε επαφή με άτομα αυτό το καιρό με εντελώς διαφορετικές πεποιθήσεις και «πιστεύω» από σας ή με διαφορετικές κουλτούρες ίσως διαμένοντες στο εξωτερικό! Την ίδια μέρα, σήμερα δηλαδή, σχηματίζεται η πολύ τυχερή σύνοδος Αφροδίτης – Δία, θα ευνοήσει ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή. Εκτός των άλλων έχουμε και ζωδιακή αλλαγή της θέσης του Ερμή που προχωρά στους Διδύμους. Από δω και κάτω σταδιακά τα επαγγελματικά και το μέλλον της καριέρας σας θα σα απασχολήσει πολύ περισσότερο.

Ζώδια Σήμερα – ΖΥΓΟΣ

Πολλά και σημαντικά αυτά που συμβαίνουν με την Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο σήμερα, καθώς ενεργοποιεί τόσο τον ερωτικό – σεξουαλικό τομέα στο ωροσκόπιο σας, όσο και τα οικονομικά. Μια γνωριμία θα μπορούσε να έχει καταλυτική επιρροή στην ζωή σας, ειδικά αν έχετε γενέθλια τέλος Σεπτεμβρίου – αρχές Οκτωβρίου. Όσοι έχετε ήδη μια σχέση μπορεί να σκεφτείτε ίσως να συζητήσετε για το μέλλον της αυτές τις μέρες ή αν σας είχε προταθεί μια συνεργασία μπορεί επίσης να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις επί των οικονομικών θεμάτων.

Γενικά οι σημαντικές σας προτεραιότητες είναι τα οικονομικά και οι βαθύτερες σχέσεις σας. Ακόμη μπορεί να έχετε μια ξαφνική μεταβολή στα επαγγελματικά ή μια αλλαγή που επιθυμείτε. Την ίδια μέρα σχηματίζεται η σύνοδος Αφροδίτης – Δία που επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Μπορεί να βοηθήσει στις επαγγελματικές σχέσεις ή να φέρει μια νέα πρόταση. Σήμερα, επίσης, θα έχουμε αλλαγή ζωδιακής θέσης για τον Ερμή που προχωρά στους φιλικούς σας Διδύμους και θα βοηθήσει ιδιαίτερα σε θέματα επικοινωνίας, ταξιδιών και διαπραγματεύσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μοναδική Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς μέσα στον τομέα σχέσεων – γάμου και συνεργασιών πραγματοποιείται σήμερα. Το γεγονός αυτό δίνει ώθηση στις επαφές σας με τους άλλους. Αν είστε γεννημένοι τέλος Οκτωβρίου – αρχές Νοεμβρίου προσφέρει και την ευκαιρία μιας σημαντικής νέας γνωριμίας μέσα σε ένα ορίζοντα σχεδόν εξαμήνου. Είτε σε προσωπικό, ερωτικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι πρώτες δυο εβδομάδες μετά την έκλειψη είναι πάντα οι πιο δυνατές για τον τομέα που επηρεάζουν. Στην περίπτωση σας αυτός ο τομέας είναι των «σημαντικών» άλλων στην ζωή σας.

Εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σημαντικοί άλλοι δεν είναι απαραίτητα μόνο ο σύντροφος μας ή ο συνεργάτης μας αλλά και ο δικηγόρος, και ο σύμβουλος στην επιχείρηση μας κτλ. Οι σχέσεις αγαπητοί μου Σκορπιοί χρειάζονται δουλειά και καθημερινή τροφή για να ανθίζουν. Είναι λοιπόν η στιγμή που πρέπει να τις «θρέψετε», να τις περιποιηθείτε για να συνεχίζουν να σας υποστηρίζουν σταθερά και σθεναρά. Ή να πάρετε απόφαση ότι κάποιες απλά έχουν κλείσει τον κύκλο τους. Την ίδια μέρα η σύνοδος Αφροδίτης – Δία, χαρίζει έμπνευση αλλά και ευκαιρίες στον έρωτα για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Ζωδιακή θέση αλλάζει και ο Ερμής που προχωρά στους Διδύμους. Ωθεί την προσοχή σας στα οικονομικά σας ζητήματα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη στον Ταύρο, σας καλεί να βρείτε τη φόρμα σας σε περίπτωση που την έχετε χάσει ή να την διατηρήσετε χωρίς να βρίσκετε δικαιολογίες για να μην κάνετε άσκηση ή να τρώτε απερίσκεπτα και μη υγιεινά. Τώρα που ο καιρός βελτιώνεται θα σας δώσει μεγαλύτερο κίνητρο για να μπείτε σε φόρμα. Μάλιστα αν πάρετε απόφαση να ξεκινήσετε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης μπορείτε να έχετε θεαματικά αποτελέσματα.

Κάποιες μικρές αλλαγές στην διατροφή σας, η ευκαιρία για λίγη παραπάνω κίνηση θα κάνουν θαύματα σε λίγο καιρό από τώρα. Φυσικά αν δεν έχετε κάνει πρόσφατα ένα τσεκ απ τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κανονίσετε. Από την άλλη αυτή η έκλειψη δείχνει για τους γεννημένους στο τέλος Νοεμβρίου – αρχές Δεκεμβρίου και πιθανά νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται η σύνοδος
Αφροδίτης – Δία προσφέρει ευκαιρίες σε θέματα οικογενειακά και ακίνητης περιουσίας. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους σήμερα, σηματοδοτεί την εκκίνηση μιας ιδιαίτερα έντονης περιόδου σε επίπεδο επαφών, συζητήσεων, διαπραγματεύσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια μοναδική έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται σήμερα όπως φαντάζομαι ήδη γνωρίζετε, έχοντας διαβάσει το σχετικό άρθρο μου. Για σας τους Αιγόκερους, αυτή η έκλειψη επηρεάζει τον τομέα του έρωτα, του πάθους, της δημιουργίας, της επιχειρηματικότητας, της ψυχαγωγίας αλλά και των παιδιών. Αν είστε μόνες -οι και γεννημένοι τέλος Δεκεμβρίου – αρχές Ιανουαρίου δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψει μια ερωτική γνωριμία. Αν έχετε ήδη μια σχέση και τον τελευταίο καιρό την παραμελήσατε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να την δυναμώσετε και να την ανανεώσετε. Έμπνευση θα έχετε, δεν έχετε παρά να την αξιοποιήσετε καταλλήλως.

Για τους Αιγόκερους που έχουν λύσει τα θέματα του έρωτα αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σας εμπνεύσει για κάτι δημιουργικό που μπορείτε να κάνετε το επόμενο διάστημα. Είτε μιλάμε για καλλιτεχνική δημιουργία είτε ακόμη και για μια επιχειρηματική ιδέα. Την ίδια μέρα σχηματίζεται και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στους Ιχθύς. Η σύνοδος αυτή επηρεάζει τους γεννημένους τελευταίες ημέρες, θα σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και θα φέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα πραγματοποιείται η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στο ζώδιο του Ταύρου αγαπητοί μου Υδροχόοι η οποία στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία σας, την οικογένεια και τις ρίζες σας και τα φέρνει στο προσκήνιο για να αναλάβετε δράση. Οι γεννημένοι τέλος Ιανουαρίου μπορεί να μπείτε σε διαδικασία αλλαγών στο χώρο του σπιτιού από μια απλή αλλαγή στυλ και διακόσμησης μέχρι μετακόμιση. Άλλοι μπορεί να σκέφτεστε την πιθανότητα ενός νέου ξεκινήματος. Ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο με έδρα το χώρο του σπιτιού.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Αφροδίτης – Δία μπορεί να ευνοήσει σε οικονομικό επίπεδο τους γεννημένους τις  τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Προσέξτε όμως τις υπερβολές στα έξοδα. Σήμερα προχωρά στους Διδύμους και ο Ερμής μετατοπίζοντας το καθημερινό σας ενδιαφέρον στα νέα σας σχέδια, στον έρωτα, τα παιδιά και τη δημιουργία. Από αυτή τη θέση θα είναι πιο ευνοϊκός και για τα θέματα της επικοινωνίας.

Ζώδια Σήμερα – ΙΧΘΥΕΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο σήμερα, έρχεται για να δημιουργήσει «φασαρία» μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες στην καθημερινότητα σας, αφού θα σας βάλει σε επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και υπογραφές. Μέσα στο διάστημα των επόμενων ημερών ιδιαίτερα οι Ιχθύες του τέλους Φεβρουαρίου αρχές Μαρτίου φαίνεται ότι θα έχετε πολλά να πείτε, να επικοινωνήσετε, να διεκδικήσετε.

Πιθανώς να έχετε και αρκετές μετακινήσεις. Αν ψάχνετε να βρείτε μια καλύτερη δουλειά, αν έχετε να περάσετε από κάποια συνέντευξη, αν ψάχνετε το κατάλληλο διάστημα για να στείλετε βιογραφικά ή για να κάνετε μια κουβέντα στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας για να προωθήσετε μια ιδέα σας οι επόμενες ημέρες προσφέρονται. Την ίδια μέρα της έκλειψης σχηματίζεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιο σας.

Το γεγονός αυτό επηρεάζει τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, φέρνοντας ευκαιρίες ανάπτυξης, προόδου τόσο σε επαγγελματικές όσο και σε προσωπικές σχέσεις. Σήμερα αλλάζει ζώδιο κι ο Ερμής. Προχωρά στους Διδύμους και ωθεί την προσοχή σας στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Τα 3 στάδια της εξέλιξης του Ταύρου: Ο Ταύρος, ο Μινώταυρος και ο Ημίθεος

Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 30 Απριλίου 2022: Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 25/04/2022 – 1/05/2022