ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 30/03

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 30 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς κατά τη διάρκεια της ημέρας κι από εκεί σχηματίζει σύνοδο με τον Δία και τον Ποσειδώνα. Ενισχύει τις προσδοκίες μας από τη μία και αυξάνει τις τάσεις φυγής μας από την πραγματικότητα από την άλλη.

Μία βόλτα στην κοντινότερη παραλία είναι ένα καταφύγιο, όπως άλλωστε και η τέχνη και ό,τι μπορεί να ταξιδέψει το μυαλό μας και να βοηθήσει να χαλαρώσουμε. Οι όψεις της Σελήνης είναι και ιδιαίτερα ρομαντικές και νοσταλγικές. Καθώς σήμερα επικρατεί σύγχυση, καλύτερα να αποφύγουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Μία πιο συναισθηματική διάσταση αποκτά η μέρα σας και απαιτεί να σκέφτεστε περισσότερο με την καρδιά κι όχι τόσο με τη λογική. Σε όποια συζήτηση κι αν μετέχετε σήμερα θα πάρετε τους άλλους με του μέρος σας. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με όλα τα πρακτικά θέματα που σας απασχολούν και φροντίστε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Περίεργους να ανακαλύψετε κάτι ή κάποιον που σας ενθουσιάζει σας κάνει η σημερινή μέρα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία και τον Ποσειδώνα συμβαίνει στον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά φίλους, συνεργάτες, τον κοινωνικό και διαδικτυακό σας κύκλο κι ανάμεσά τους ίσως βρεθεί ένα άτομο που σας κάνει το «κλικ». Προσοχή μόνο γιατί οι Ποσειδώνιες όψεις πολλές φορές μας ξεγελούν.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επαγγελματικά σας είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Οι σύνοδοι της Σελήνης μπορεί να φέρουν ωραίες ιδέες ή ενδιαφέρουσες συσκέψεις κι επαγγελματικές συζητήσεις στο διάβα σας. Μην έχετε πολύ υψηλές προσδοκίες από τους άλλους σήμερα. Αρκεστείτε στις προσδοκίες σας από τον εαυτό σας. Προσοχή στην αφηρημάδα.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με πιο γλυκιά διάθεση ξεκινά η μέρα σήμερα ωστόσο ως το βράδυ μπορεί και να έχει αλλάξει. Μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα για όσα σας απασχολούν είτε στη σχέση είτε στη δουλειά σας. Η σύνοδος Σελήνης Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει να πιστέψετε κάτι που δεν ισχύει. Είναι η κατάλληλη μέρα να κάνετε όσα σας ευχαριστούν.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Μία μέρα που εύκολα χάνετε τη συγκέντρωσή σας στα πρακτικά θέματα και το μυαλό σας πετάει όπου σας πάει η φαντασία σας ζείτε σήμερα. Σίγουρα δεν θα έχετε μεγάλη πειθαρχία και σε αποκλείεται να αφήσετε στην άκρη τις υποχρεώσεις σας για να δείτε την αγαπημένη σας σειρά. Επειδή η εβδομάδα προβλέπεται απαιτητική πιέστε τον εαυτό σας να βγάλετε όσες υποχρεώσεις μπορείτε από σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσοχή σας στρέφεται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Οι επαφές σας με τους άλλους είναι υπερτονισμένες σήμερα. Ίσως υπάρξουν αποκαλύψεις που θα φέρουν αλλαγές στο πρόγραμμά σας αλλά και στις προσδοκίες σας. Ίσως αισθάνεστε πολύ συμβιβαστικοί σε μία σχέση ή συνεργασία σας και μάλλον είναι η ώρα να μιλήσετε από καρδιάς γι’ αυτό.

ΖΥΓΟΣ

Τελειομανία μπορεί να χαρακτηρίσει σήμερα τη συμπεριφορά σας στη δουλειά ή την ενασχόληση με τη φυσική σας κατάσταση. Ωστόσο, μην ξεχνάτε πως η τελειότητα είναι αυταπάτη και αποφύγετε να κρίνετε αυστηρά το αποτέλεσμα. Μην αυτομαστιγώνεστε. Σήμερα είναι μία μέρα με μεγαλύτερο άγχος στη δουλειά σας, μέχρι να βρείτε λύσεις για πράγματα που σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σας βοηθά να έχετε μία παραγωγική ημέρα. Προς το βράδυ ίσως νιώστε μία μεγαλύτερη σύγχυση και συνέπεια αυτού να έχετε μπερδεμένα συναισθήματα. Η όψη Σελήνης Ποσειδώνα δεν σας βοηθά να συγκεντρωθείτε σε πρακτικά ζητήματα κι ίσως νιώσετε πίεση μέσα στην ημέρα για να φέρετε σε πέρας τις υποχρεώσεις σας. Ίσως επίσης μία ερωτική σχέση να σας δίνει μπερδεμένα μηνύματα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι μεγάλες προσδοκίες είναι αυτό που πρέπει να προσέξετε σήμερα. Συνήθως οι προσδοκίες κυρίως από τους άλλους, οδηγούν σε απογοητεύσεις. Ίσως στο μυαλό σας έχετε μία ιδέα για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και οι άλλοι να μην ακολουθούν. Ακούστε τους, προσπαθήστε να είστε πιο επεξηγηματικοί αλλά να είστε δεκτικοί και στις δικές τους προτάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία επαγγελματική επαφή μπορεί να σας κάνει να νιώσετε για λίγο ανασφάλεια σε σχέση με τη δράση σας, αλλά αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να επιμείνετε με αυτοπεποίθηση σε όσα οραματίζεστε. Διαχωρίστε το πως νιώθετε σε σχέση με το πως σας βλέπουν οι άλλοι. Χρειάζεστε πίστη στον εαυτό σας αλλά και ταπεινότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Σύνοδοι της Σελήνης με τον Δία και τον Ποσειδώνα σας καλούν να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και να ακολουθήσετε τον δικό σας δρόμο ακόμη και κόντρα στις απόψεις των άλλων. Σημαντικό είναι να αποφύγετε τις επιθετικές κόντρες για να μην χαλάσετε και τις θετικές προϋποθέσεις που μπορεί να υπάρχουν. Θα σας απασχολήσουν και τα οικονομικά ζητήματα σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι όψεις της Σελήνης με τον Δία και τον Ποσειδώνα σας κάνουν να νιώθετε αφηρημένοι και να δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας. Το ένστικτο και η διαίσθησή σάς μιλάνε δυνατότετα από τη λογική σας. Αν νιώθετε κάτι περίεργο για μια σχέση είτε προσωπική είτε επαγγελματική ακούστε το ένστικτό σας και μην προσπαθήσετε να το δείτε ορθολογιστικά και με λογική.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Νέα Σελήνη στον Κριό 01/04/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Ερμής στον Κριό 2022: Παρόρμηση και πρωτοπορία

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 28/03/2022 – 03/04/2022