ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 30/01

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου τις πρωινές ώρες της Δευτέρας σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Πλούτωνα αλλά στις 07:52 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 10:35 που θα περάσει στους Διδύμους. Η μέρα προσφέρεται για επαφές, ανταλλαγή απόψεων, συνέργειες και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε δεόντως.

Με κυρίαρχη την επιρροή της όψης Ήλιου – Άρη αλλά και του τριγώνου Ερμή – Ουρανού που μας χαρίζει δυναμικότητα και ισχυρή θέληση μπορούμε σήμερα να υπερβούμε τα εμπόδια, να είμαστε πιο φιλόδοξοι και η επιθυμία μας θα είναι να διακριθούμε και να ξεχωρίσουμε στο πεδίο της δουλειάς μας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα ο κυβερνήτης σας Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο και ευνοεί τις συνέργειες, την επικοινωνία, τις επαφές. Παράλληλα ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό κι εύκολα μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες ή τους ανωτέρους σας στη δουλειά με τις ιδέες και τις προτάσεις σας. Γενικότερα είναι μια μέρα που μπορείτε να κάνετε θετική εντύπωση σε αυτούς που επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκτός της όψης Ήλιου – Άρη σήμερα έχουμε και το ιδιαίτερα θετικό προς το ζώδιο σας τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχετε καλές ιδέες και μάλιστα επικοινωνώντας τις στους συνεργάτες σας μπορείτε να βρείτε μεγαλύτερη αποδοχή. Θα σας απασχολήσουν θέματα σπουδών ή μπορεί να ψάχνετε με τι θα ασχοληθείτε μελλοντικά προκειμένου να βελτιώσετε τη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ευνοείστε ιδιαίτερα σε θέματα οικονομικά και επαγγελματικά κι από το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ουρανό. Στο ζώδιο σας θα πάρει θέση και η Σελήνη στις 10:35 το πρωί. Αν νιώθετε νοητικά ανήσυχοι και δεν ξέρετε πως να καλμάρετε το νευρικό σας σύστημα επιδοθείτε σε γυμναστική ή έστω λίγο περπάτημα αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα προσπαθήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά στις επαφές σας με τους άλλους, κρατήστε χαμηλούς τόνους και βρείτε τρόπο να φροντίσετε τον εαυτό σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να κάνετε επαγγελματικές επαφές ή για να προτείνετε κάτι νέο σε ένα άτομο που μπορεί να σας βοηθήσει επαγγελματικά ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη προσφέρεται για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα από το επαγγελματικό ή φιλικό σας περιβάλλον, να βρείτε υποστηρικτές και να δεχτείτε βοήθεια προκειμένου να ολοκληρώσετε ένα στόχο σας. Ευνοούνται επίσης οι πρωτότυπες ιδέες και οι αγορές τεχνολογικού εξοπλισμού ή έξυπνων γκάτζετ που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια καλή μέρα να διακριθείτε στη δουλειά σας ή να ακούσετε κάποιες θετικές κουβέντες. Το βλέμμα σας καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους θα είναι στραμμένο εξ ολοκλήρου στην καριέρα και θα ψάχνετε τρόπους να τονώσετε την παραγωγικότητα σας, να τραβήξετε το ενδιαφέρον ανωτέρων και να ανακόψετε την πορεία των ανταγωνιστών σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να βοηθήσει να έχετε καλές και πρωτότυπες ιδέες.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα θέματα του σπιτιού και των οικονομικών θα σας απασχολήσουν περισσότερο με το τρίγωνο του Ερμή προς τον Ουρανό μολονότι θα συμβαίνουν διάφορα γύρω σας που μπορεί να σας αποσπούν την προσοχή. Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι από κάθε άποψη πιο δυναμικό και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε να βάλετε τα δύσκολα που μπορεί να έχετε να διαχειριστείτε. Καλύτερα να μην αφήσετε εκκρεμότητες για το τέλος της εβδομάδας που είναι πιο ταραχώδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να είναι και απελευθερωτικό αν αποφασίσετε λίγο να ξεφύγετε από το πρόγραμμα σας και να μην σας πιάσει ψυχαναγκασμός να έχετε συγκεκριμένο τρόπο να γίνουν αυτά που θέλετε. Μια απρόβλεπτη είδηση, μια αναβολή μπορεί να σας αναστατώσουν ψυχολογικά αλλά μην το κρατάτε μέσα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η αντίθεση της Σελήνης προς το ζώδιο σας μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια έντονα συναισθήματα ή στρες εκτός αν όλη αυτή η ανησυχία αφορά κάποιο απρόσμενο γεγονός το οποίο μπορεί να σας αγχώσει. Σήμερα μπορεί ακόμη να υπάρχει και μια εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα με το τρίγωνο του Ερμή προς τον Ουρανό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κουραστικό το ξεκίνημα της εβδομάδας με πολλές υποχρεώσεις αλλά θα καταφέρετε να τα βγάλετε εις πέρας εύκολα. Η σημερινή μέρα με το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Άρη και του Ερμή από το ζώδιο σας προς τον Ουρανό είναι μια μέρα για να είστε πιο αποφασιστικοί, να νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά στη δράση σας και να είστε ειλικρινείς στις προθέσεις σας. Τίποτε δεν μπορεί να πάει στραβά αν πατάτε γερά τα πόδια στη γη και δείχνετε πυγμή και δύναμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης προς την Αφροδίτη μπορεί να δημιουργήσει κάποιο στρες σε μια προσωπική σχέση ή σε ένα οικονομικό θέμα. Παρόλα αυτά δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό για να ανησυχείτε. Το τρίγωνο του Ερμή προς τον Ουρανό μπορεί να βοηθήσει να βρείτε κάποια λύση είτε σε ένα θέμα υγείας είτε ακόμη και σε κάτι επαγγελματικό. Εμπιστευθείτε περισσότερο τη διαίσθηση σας.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μολονότι η Σελήνη στους Διδύμους στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας είναι κάπως αντίξοη ως επιρροή για το ζώδιο σας και μπορεί κουραστείτε με τις υποχρεώσεις σας οι θετικές όψεις των πλανητών κάνουν τη Δευτέρα θετική στο σύνολό της για να έχετε καλές εξελίξεις.