ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που είναι οι καλύτεροι ακροατές. Με το νι και με το σίγμα

Unsplash

Η αλήθεια είναι ότι κάθε ζώδιο μπορεί να είναι εκεί για τα αγαπημένα του πρόσωπα, όταν χρειάζονται κάποιον για να μιλήσουν. Αλλά μόνο λίγοι μπορούν να θεωρηθούν πραγματικά καλοί ακροατές.

Οι καλύτεροι ακροατές δίνουν στο άτομο που ακούν, την πλήρη και αδιαίρετη προσοχή τους. Τους επιτρέπουν να μιλούν χωρίς διακοπές, είναι ανοιχτοί και κάνουν καίριες ερωτήσεις, ώστε να μπορούν πραγματικά να καταλάβουν πώς αισθάνεται το άλλο άτομο. Εάν θέλεις να μιλήσεις σε κάποιον που θα σου δώσει την προσοχή που χρειάζεσαι, ίσως πρέπει να στραφείς στα ζώδια που είναι από τη φύση τους οι καλύτεροι ακροατές.

Τα ζώδια αυτά τείνουν να  φροντίζουν, να κατανοούν και να εξυπηρετούν τους άλλους. Είναι τα ζώδια που έχουν την υπομονή που χρειάζεται για να ακούσουν πραγματικά τις ανησυχίες των άλλων.

α 4 ζώδια που είναι οι καλύτεροι ακροατές. Με το νι και με το σίγμα Pexels

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι γνωστός για το ότι είναι υλιστής, χάρη στην επιρροή του κυβερνήτη πλανήτη του, την Αφροδίτη. Ωστόσο, έχουν μεγάλες καρδιές και είναι πολύ γενναιόδωροι. Εξαιτίας αυτού, ο Ταύρος κερδίζει επάξια μια θέση ανάμεσα στα ζώδια, που είναι οι καλύτεροι ακροατές. Οι Ταύροι δεν αντέχουν να βλέπουν κανέναν να υποφέρει, είτε σωματικά, είτε συναισθηματικά. Αυτό το ζώδιο της γης θα κάνει οτιδήποτε περνά από το χέρι του, για να διαχειριστεί μια κατάσταση με πρακτικό τρόπο. Ειδικά για τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα.

Καρκίνος

Από όλα τα ζώδια του αστρολογικού κύκλου, ο Καρκίνος είναι ένας από τους καλύτερους ακροατές, αν όχι ο καλύτερος. Το καβούρι του ζωδιακού κύκλου, είναι εξαιρετικά ευγενικό, κατανόηση και παρήγορο. Είναι επίσης φυσικοί θεραπευτές που καταλαβαίνουν την ανθρώπινη καρδιά, καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Αυτό το ζώδιο, είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει. Στην πραγματικότητα, είναι ενάντια στη φύση του να μην προσφέρει χρόνο και συναισθηματική υποστήριξη στους γύρω τους. Ακούν πάντα με προσοχή και ξέρουν ότι ορισμένες φορές αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνουν.

Παρθένος

Η Παρθένος συνδέεται με τον έκτο οίκο στην αστρολογία, η οποία αφορά την υπηρεσία. Εξαιτίας αυτού, οι Παρθένοι καταβάλλουν προσπάθεια για να εξυπηρετήσουν τους άλλους, γεγονός που τους κάνει πολύ καλούς ακροατές. Είτε παρέχουν συναισθηματική υποστήριξη σε μια φίλη, συνάδελφο, συγγενή ή ακόμα και έναν άγνωστο, οι Παρθένοι είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν. Αυτό το προσγειωμένο και πρακτικό ζώδιο της γης, μπορεί άνετα να διαχειριστεί ταυτόχρονα διαφορετικές καταστάσεις, με χάρη και ευκολία. Θα είναι πάντα εκεί για να ακούσει ό,τι σε απασχολεί.

Ζυγός

Αν ψάχνεις κάποιον να σου δώσει μια αμερόληπτη γνώμη, μίλα με έναν Ζυγό. Με το αίσθημα ισορροπίας και δικαιοσύνης έμφυτο, οι Ζυγοί μπορούν να σε βοηθήσουν να «ζυγίσεις» τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα οποιασδήποτε κατάστασης. Έχουν επίσης τη φυσική ικανότητα να βλέπουν κάθε πλευρά ενός προβλήματος, το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Ως ζώδια του αέρα και με κυβερνήτη τους την Αφροδίτη, μπορούν να είναι πολύ καλοί ακροατές και επίσης δημιουργικοί με τρόπο που βοηθούν πραγματικά τους άλλους. Η ιδεαλιστική τους προσωπικότητα, είναι εκείνη που τους κάνει να θέλουν να εξυπηρετούν με οποιονδήποτε τρόπο. Ειδικά όταν πρόκειται για τις προσωπικές τους σχέσεις.